Paulina N. 28.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 a do kiedy sa te promocje? ja wlasnie jestem przed zakupem agd... z innej paczki zamkneli wlasnie cala moja firme- kryzys in progress normalnie.... W mojej byłej firmie, w której pracowałam przed wyjazdem tez nie dobrze się dzieję: ludzi pozwalniali, niektórzy są na przymusowym bezpłatnym urlopie, jej istnienie wisi na włosku. A jeszcze tak niedawno zatrudniała prawie 500 osób W Londynie było to odczuwalne od razu bo tutaj rynek jest bardziej związany z rynkiem amerykańskich, paź/list/grudz.Tutaj straciło pracę tysiące ludzi, specjalistów. Teraz jest stagnacja. W Polsce odbija się dopiero teraz. Poza tym z tego co słyszałam od znajomego pracującego w dużej firmie z amerykańskim kapitałem, to dla niektórych firm kryzys jest wytłumaczeniem "cięć" stanowisk pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Poza tym z tego co słyszałam od znajomego pracującego w dużej firmie z amerykańskim kapitałem, to dla niektórych firm kryzys jest wytłumaczeniem "cięć" stanowisk pracy. Powoli wszędzie jest tak samo, u mnie w pracy co tydzień wylatują 1-2 osoby pod byle pretekstem, atmosfera jest taka że siekiera wisi w powietrzu - w sumie sam chętnie pożegnałbym się z nimi, tylko oferty firm korzystających z kryzysu na poziomie 1000-2000 w najlepszym wypadku... :-/ Wracając do tematu - gdzie można powalczyć z cenami na farby wewnętrzne? Wstępnie nastawiłem się na lateksowe z nobilesa, od duluxa trzymam się z daleka. Podzwoniłem po autoryzowanych i ceny mają dziwne tj. 10l za jakieś 80zł, przy moich ilościach zejdą max do 69zł, a w castoramie po 65zl na półce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hejka Mam sprzeczne zeznania hydrauliczne Powiedzcie mi czy montowaliście stelaże do wc i bidetów PRZED czy dopiero PO wylewkach ?? Nasz pan Marcin też montował przed wylewkami. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Powiedzcie mi czy montowaliście stelaże do wc i bidetów PRZED czy dopiero PO wylewkach ?? Nasz pan Marcin też montował przed wylewkami. A to jest jakaś różnica? U mnie było przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Powiedzcie mi czy montowaliście stelaże do wc i bidetów PRZED czy dopiero PO wylewkach ?? Nasz pan Marcin też montował przed wylewkami. A to jest jakaś różnica? U mnie było przed. Własnie się też zastanawiam czy jest jakaś różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 28.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Ja montowałam stelaże przed wylewkami. Na moich stelażach (Jomo) były nawet narysowane kreseczki dokąd mają byc zatopione w betonie. Nie zamontowałam stelaża do bidetu i teraz widzę, że bedzie problem z ustawieniem bidetu na tej samej wysokości co wc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dostałem na priva wiadomość niby jakie to świetne drzwi robi Komarnicka. Nie dość, że typowa masowa reklama (żadnego odniesienia do moich ewentualnych postów), do tego gość KRZYCZY na mnie Obejrzałem jednak, bo czemu nie obejrzeć. Design jakaś masakra jak dla mnie. Te drzwi są albo pstrokate, albo ktoś nie umie zdjęć robić. Tak przy okazji drzwi - mój schodziarz właśnie uświadamiał mnie, że jak w drzwiach do wiatrołapu daje szybę, to identyczny motyw powinien być na łazienkowych. Skoro nie ma tam szyby, to powinna być wstawka z drewna. Argument brzmi sensownie, ale osobiście im prostszy kształt, tym bardziej mi się coś podoba. Pojadę i zobaczę, bo robi takowe. Chociaż szczerze mówiąc - wszyscy teraz robią drzwi z szybą od góry do dołu 4 lata temu, kiedy to planowałem, to był problem gdzie kupić lub jak wyjaśnić fachowcowi, a teraz to staje się oklepane Trzeba będzie wymyśleć chyba coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 28.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 I u mnie zamontowane stelaże czekają na wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Powoli wszędzie jest tak samo, u mnie w pracy co tydzień wylatują 1-2 osoby pod byle pretekstem, atmosfera jest taka że siekiera wisi w powietrzu - w sumie sam chętnie pożegnałbym się z nimi, tylko oferty firm korzystających z kryzysu na poziomie 1000-2000 w najlepszym wypadku... :-/ u mnie sie nie rozdrabniali , ja gaszę światło bo jestem w ciąży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 28.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Powiedzcie mi czy montowaliście stelaże do wc i bidetów PRZED czy dopiero PO wylewkach ?? Nasz pan Marcin też montował przed wylewkami. A to jest jakaś różnica? U mnie było przed. Własnie się też zastanawiam czy jest jakaś różnica u mnie też hydraulik nakazał montować koniecznie przed wylewkami podobno zecydowanie stbilniej się tzymają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 u mnie też hydraulik nakazał montować koniecznie przed wylewkami podobno zecydowanie stbilniej się tzymają... Na matematyce przeprowadzaliśmy dowody tez na różne sposoby. Jednym z nich był dowód przez... głosowanie Właśnie udowodniliśmy tezę, że stelaże montuje się przed wylewkami U mnie jeden stelaż będzie po wylewkach - pod umywalkę. Dopiero teraz ustalamy gdzie ona będzie. Tak na marginesie - właśnie przed 5 minutami, opracowałem chyba ostateczny sposób montażu lustra i podświetlenia. Zobaczymy co na to fachowcy Zaangażowani będą: - ślusarz - konstrukcja pod lustro, oraz świetlówki - szklarz - lustro - kamieniarz - z boków lustra będzie kamień - łazienkowie - musi wszystko dograć i zmontować Tylko elektryk już zaakceptował. Bo to zrobię sam Udziwnień na moje budowie więc ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 28.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 u mnie też hydraulik nakazał montować koniecznie przed wylewkami podobno zecydowanie stbilniej się tzymają... Na matematyce przeprowadzaliśmy dowody tez na różne sposoby. Jednym z nich był dowód przez... głosowanie – Stwierdzam, że głosowanie, które tu się odbywa w poważnych instytucjach uważane byłoby za nieważne. Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący... Yyyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący... Czarna za – lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna przeciw – biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta metoda jest najdoskonalsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina N. 28.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Powoli wszędzie jest tak samo, u mnie w pracy co tydzień wylatują 1-2 osoby pod byle pretekstem, atmosfera jest taka że siekiera wisi w powietrzu - w sumie sam chętnie pożegnałbym się z nimi, tylko oferty firm korzystających z kryzysu na poziomie 1000-2000 w najlepszym wypadku... :-/ u mnie sie nie rozdrabniali , ja gaszę światło bo jestem w ciąży... No to gratulacje i staraj się nie denerwować. Wiem, że łatwo mówić ale na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. A tak z ciekawości, który miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.03.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 głosowanie jest za pomoca 3 kul z ktorych jedna to tak a druga nie.wtedy dopiero jest sprawiedliwie. stelaże przzed wylewkami - ok - nozki sa wtedy wtopione, gorzej jak chcemy wymienic, wtedy tzzeba odpilowac stelaz od podlogi:) miesiac 7 kopanie w brzuch noca 8/10, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.03.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 No właśnie, ja wymieniałam stelaż - i co musiałabym wylewki kuć? Muszę zabrać się za bruk, miałam kiedyś namiary na brukarzy, skrzętnie zapisywałam je w zeszycie, ale zeszyt zgubiłam jak ktoś bardzo był zadowolony, proszę o namiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 to zalezy jak masz zalany stelaz - przewaznie zalana jest jedna czesc a drugą się w nią wkłada - więc jest "ruchoma" i to ją się wymienia.Chyba, ze sa to dwa kompletnie rozne systemy wtedy montujesz nowy stelaz DO wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 29.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Własnie zamierzam przesunąć stelaż do WC - hydraulik zamontował go przed ścianą nośną 24 cm a mógł to zrobić w ścianie. Nasz wykonawca będzie nam go zmieniał, ale nie wiem jak to zrobi. Zapytam w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam grupę.Wczoraj przeszliśmy się do Impro celem obejrzenia drzwi wewnętrznych. Nie wdając się w szczegóły ze względów finansowych pewnie skończy się na Invado Verona i Modena. Ktoś ma takie u siebie? Lub wogóle Invado jakiekolwiek? Jak to jest z tymi rabatami dla nas? Jakieś magiczne hasło, czy wystarczy dostać się do p. Sebastiana i powiedzieć, że jesteśmy z grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam grupę. Wczoraj przeszliśmy się do Impro celem obejrzenia drzwi wewnętrznych. Nie wdając się w szczegóły ze względów finansowych pewnie skończy się na Invado Verona i Modena. Ktoś ma takie u siebie? Lub wogóle Invado jakiekolwiek? Jak to jest z tymi rabatami dla nas? Jakieś magiczne hasło, czy wystarczy dostać się do p. Sebastiana i powiedzieć, że jesteśmy z grupy. Ja odrzuciłem Invado z uwagi na kiepskie zawiasy, ale kto wie co za chwilę będzie, bo kasa tak szybko się rozchodzi Walisz do pana Sebastiana i mówisz, żeś z Grupy Wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 29.03.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Jola z MelisyOdnosnie bramy garazowej. My kupilismy w "Bramarrze" - 5,48 na 2,43 ocieplona z automatem i montazem za 6500, 15 lat gwarancji na poszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts