ellaj 30.03.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 U kogos juz robili, ale nie pamietam u kogo i co?Moj jest sprawdzonym fachowcem, ale przyjdzie dopiero po wakacjach, taki zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 U kogos juz robili, ale nie pamietam u kogo i co? Moj jest sprawdzonym fachowcem, ale przyjdzie dopiero po wakacjach, taki zajety. mega 1000 robili u TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 30.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 U kogos juz robili, ale nie pamietam u kogo i co? Moj jest sprawdzonym fachowcem, ale przyjdzie dopiero po wakacjach, taki zajety. mega 1000 robili u TMK No tak robili ale wewnetrzne :) a zadnej wzmianki o zew w Ich dzienniku nie znalazlem Pozdrawiam S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzieki Slav, moze jeszcze sie ktos znajdzie, co ma sprawdzonego tynkarza.W tamtym roku ktos tu podawal numery, ale bylo im za daleko do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 U kogos juz robili, ale nie pamietam u kogo i co? Moj jest sprawdzonym fachowcem, ale przyjdzie dopiero po wakacjach, taki zajety. mega 1000 robili u TMK No tak robili ale wewnetrzne :) a zadnej wzmianki o zew w Ich dzienniku nie znalazlem i nie znajdziesz Elewacja zewnętrzna będzie za jakiś czas w miarę napływu środków na nią i na 100% nie założyłbym się czy nie pożyczę z 10 ramek rusztowań i sam nie zrobię ocieplenia i tynku. Wracając do mega1000, po ich 3 miesięcznym zwodzeniu z fakturą za materiał mam do nich lekką awersje... Cenę na zewnętrzny mieli już w tamtym roku taką sobie i praktycznie warunkowali rozpoczęcie prac wzięciem 100% materiałów od nich. ps. wracając do mojego wcześniejszego pytania: "gdzie można powalczyć z cenami na farby wewnętrzne? Wstępnie nastawiłem się na lateksowe z nobilesa, od duluxa trzymam się z daleka. Podzwoniłem po autoryzowanych i ceny mają dziwne tj. 10l za jakieś 80zł, przy moich ilościach zejdą max do 69zł, a w castoramie po 65zl na półce" Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 30.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 i nie znajdziesz A nie mogles tego wczesniej napisac przewertowalem Wasz dziennik od A do Z .... Co do cen za zewnetrze to oscyluja w granicach 38 - 45 zlotych za metr. Przynajmniej ja mialem takie oferty. Pozdrawiam S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 i nie znajdziesz A nie mogles tego wczesniej napisac przewertowalem Wasz dziennik od A do Z .... Dobre pytanie Wykończeniówka wykańcza, nawet kompa nie chce się często odpalać po powrocie z budowy a tak przynajmniej wiem, że ktoś jeszcze zagląda do mojego dziennika skoro już OT, miałem wczoraj gościa chętnego na zamieszkanie Obadał teren, pokręcił się, ale jednak wróci jak my już zamieszkamy http://img519.imageshack.us/img519/9817/dsc4837bz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 30.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 skoro już OT, miałem wczoraj gościa chętnego na zamieszkanie Obadał teren, pokręcił się, ale jednak wróci jak my już zamieszkamy http://img519.imageshack.us/img519/9817/dsc4837bz.jpg A to nie ten sam ?? http://wiadomosci.onet.pl/1939562,11,1,1,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tynki zewnętrzne Mega1000 robiła u Daro_K. U mnie wnet tynki wewnętrzne - będzie robił współpracujący z nimi tynkarz na ich materiale. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A to nie ten sam ?? http://wiadomosci.onet.pl/1939562,11,1,1,item.html eee chyba nie, nie przyniósł w pysku żadnej sarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To czekam teraz, az Daro-k sie odezwie i skomentuje ich prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To czekam teraz, az Daro-k sie odezwie i skomentuje ich prace Napisz w lipcu to będę już po ociepleniu przez tę samą ekipę co Daro. Niestety poustawiani są aż do czerwca. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 30.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Sluchajcie, Jaka teraz jest pododa we Wroclawiu (buduje za przyczolka oddalonego o 3000 km od Dobroszyc:). Czy w chwili obecnej jest sens ocieplac czy lepiej oddczekac az mury odparuja wode i nagrzeja sie cieplym wiosennym sloneczkiem?Mam juz wylewki i tynki wew. PozdrawiamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 30.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witam grupę wrocławska, choć mam juz pare poscikow na koncie, to dopiero teraz odkrylem to wspaniale miejsce ziomków z Wrocka i okolic. My budujemy sie w Sw Katarzynie...i od razu z interesem: czy ktos z Was moze z czystym sumieniem polecic jakiegos stolarza-schodziarza?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 3000km??? To gdzie Ty jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 30.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witojcie ziomy z Wrocka proszę mi się tu przyznac kto brał okna firmy AVANTE z Długołęki i co sądzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 30.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 3000km??? To gdzie Ty jestes? Zachodnia rubiez Europy .... okolice Lisbony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 30.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witam grupę wrocławska, choć mam juz pare poscikow na koncie, to dopiero teraz odkrylem to wspaniale miejsce ziomków z Wrocka i okolic. My budujemy sie w Sw Katarzynie...i od razu z interesem: czy ktos z Was moze z czystym sumieniem polecic jakiegos stolarza-schodziarza?? pozdrawiam HeHe sama szukam,powariowali już chyba z tymi cenami u mnie nikt nie chce zejsc z ceną poniżej 12tys. bez poręcz,chyba sami się za te schody zabierzemy,trudno,najwyżej po jakimś czsie rozlecą się ,poprawimy i będzie gucio no chyba że znajdę kogoś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 witam grupę wrocławska, choć mam juz pare poscikow na koncie, to dopiero teraz odkrylem to wspaniale miejsce ziomków z Wrocka i okolic. My budujemy sie w Sw Katarzynie...i od razu z interesem: czy ktos z Was moze z czystym sumieniem polecic jakiegos stolarza-schodziarza?? pozdrawiam Poszło na PW Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 30.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam ziomków. Ja też Św Katarzynka. Schody to u mnie w dalekiej przyszłości i nie wiem gdzie takowe zakupić w okolicy. Na razie mam tymczasowe i znając życie będą baaaaaaaaaaardzo długo służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts