Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

aka - dach jaki mam widziałaś ;-) nie pamietam jak to była powierzchnia ale zapłaciliśmy za to coś ok. 33.000 PLN - konstrukcja, dachówka BRAAS, robocizna.

okna - mam FAKRO - na razie nie uzytkujemy poddasza więc tak naprawdę trudno mi powiedziec jak się praktycznie sprawują :-(

folia - mamy na razie tą jedną pod dachówką, ...oczywiście też nie pamietam czy to jest paroprzepuszczalna czy ta druga :oops: .....może odezwie się ktoś kto będzie sie na tym bardziej znał :wink: bo ja widzę że jak jakis temat zamykam to jakoś dziwnie odchodzi on w zapomnienie :wink: ...prawie jak 3 x Z w czasie egzaminów na studiach :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

BK - koniaczek?? niech będzie ;-) nie gustuję co prawda w takich trunkach, ale przy takiej pogodzie to już wszystko jedno :lol:

Koniaczki lubię, ale w barze zawsze coś znajdziesz - może whisky?

A jak znajdujesz profesjonalną obsługę w barze - bardzo dynamiczna, prawda? :D

A ja jutro dostaje projekcik! i umawiam się z architektem i dzwonię po hurtowniach! :D

Czy wszyscy na początku budowy byliście w takim stanie euforii?

Zaczynam myśleć o projekcie ogrodu - nie wiem czy nie za wcześnie ...

ryniu - gdzieżeś bywał jak było spotkanie :evil: ...nawet się nie odezwaleś :cry:

:oops: Bywam tu teraz rzadko i nieregularnie. Sami wiecie, że jak się na bieżąco nie uczestniczy w życiu grupy to później trudno w nie wskoczyć. Przekopanie się przez wszystkie posty od ostatniej wizyty jest często trudne bo tyle ich jest. Jak wszedłem na stronę grupy wrocławskiej to już było po spotkaniu. A teraz mnie przypiliło bo jutro wchodzi instalator a ja chciałem na forum skonsultować sprawę instalacji właśnie.

Ale duchem jestem cały czas z Wami! Jak kiedyś będą pytać z redakcji o liczebność grupy to proszę mnie jak najbardziej uwzględniać w statystykach! :)

BK - koniaczek pewnie by mi pomógł ale niestety alkoholu nie moge :-?

Ivonecsa - no, masz ładny dach za ładną cene! :D Swoja droga poczytałam watki o oknach połaciowych i nie wygląda to zbyt wesoło...Swoja drogą może zamist czterech damy 2... Trzeba to przemyślec.

ryniu - gdzieżeś bywał jak było spotkanie :evil: ...nawet się nie odezwaleś :cry:

:oops: Bywam tu teraz rzadko i nieregularnie. Sami wiecie, że jak się na bieżąco nie uczestniczy w życiu grupy to później trudno w nie wskoczyć. Przekopanie się przez wszystkie posty od ostatniej wizyty jest często trudne bo tyle ich jest. Jak wszedłem na stronę grupy wrocławskiej to już było po spotkaniu. A teraz mnie przypiliło bo jutro wchodzi instalator a ja chciałem na forum skonsultować sprawę instalacji właśnie.

Ale duchem jestem cały czas z Wami! Jak kiedyś będą pytać z redakcji o liczebność grupy to proszę mnie jak najbardziej uwzględniać w statystykach! :)

no to szkoda że Ciebie nie było :-( ..przy następnych spotkaniach...a mam nadzieję że takowe będą ;-) wyślę info na priva :-)

(teraz chyba tez wysyłałam....a może nie wysłałam....cholerka chyba mam sklerozę :lol: )

BK - koniaczek?? niech będzie ;-) nie gustuję co prawda w takich trunkach, ale przy takiej pogodzie to już wszystko jedno :lol:

Koniaczki lubię, ale w barze zawsze coś znajdziesz - może whisky?

A jak znajdujesz profesjonalną obsługę w barze - bardzo dynamiczna, prawda? :D

A ja jutro dostaje projekcik! i umawiam się z architektem i dzwonię po hurtowniach! :D

Czy wszyscy na początku budowy byliście w takim stanie euforii?

Zaczynam myśleć o projekcie ogrodu - nie wiem czy nie za wcześnie ...

nawet baaaaaaaaaaaardzo dynamiczna ;-) :lol: poprosze jakiegoś fajnego drinka :-)

ciesze sie ze się tak radujesz.....tak jak piszesz chyba wszyscy tak na początku mają :wink: ...a z tym ogrodem to nie jest wcale głupi pomysł - po wszystkich "grubych" pracach możesz coś już tam powolutku sadzić....i przynajmniej wtedy można mieć wokół troche zieloności na poczatku jak się wprowadzisz...a nie tak jak u mnie...pustynia piaskowa:-(

BK - koniaczek pewnie by mi pomógł ale niestety alkoholu nie moge :-?

Ivonecsa - no, masz ładny dach za ładną cene! :D Swoja droga poczytałam watki o oknach połaciowych i nie wygląda to zbyt wesoło...Swoja drogą może zamist czterech damy 2... Trzeba to przemyślec.

aka - nie załamuj mnie - my mamy 6 okien połaciowych :-?

BK - widze tylko czerwony krzyzyk :cry:

Były kiedyś tabletki z krzyżykiem. Ale to raczej pomagało na drugi dzień po wypiciu "drinka". :)

No dobrze, dobrze, już jest drink - ten krzyżyk to moje problemy z zaawansowaną technologią - ja prosta kobieta jestem i te komputery to takie psujące się jakieś ... :oops: