Ivonesca 24.03.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 aka - dach jaki mam widziałaś nie pamietam jak to była powierzchnia ale zapłaciliśmy za to coś ok. 33.000 PLN - konstrukcja, dachówka BRAAS, robocizna. okna - mam FAKRO - na razie nie uzytkujemy poddasza więc tak naprawdę trudno mi powiedziec jak się praktycznie sprawują folia - mamy na razie tą jedną pod dachówką, ...oczywiście też nie pamietam czy to jest paroprzepuszczalna czy ta druga .....może odezwie się ktoś kto będzie sie na tym bardziej znał bo ja widzę że jak jakis temat zamykam to jakoś dziwnie odchodzi on w zapomnienie ...prawie jak 3 x Z w czasie egzaminów na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Pozdrawiam Szanowną Grupę! ryniu - gdzieżeś bywał jak było spotkanie ...nawet się nie odezwaleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - koniaczek?? niech będzie nie gustuję co prawda w takich trunkach, ale przy takiej pogodzie to już wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - koniaczek?? niech będzie nie gustuję co prawda w takich trunkach, ale przy takiej pogodzie to już wszystko jedno Koniaczki lubię, ale w barze zawsze coś znajdziesz - może whisky? A jak znajdujesz profesjonalną obsługę w barze - bardzo dynamiczna, prawda? A ja jutro dostaje projekcik! i umawiam się z architektem i dzwonię po hurtowniach! Czy wszyscy na początku budowy byliście w takim stanie euforii? Zaczynam myśleć o projekcie ogrodu - nie wiem czy nie za wcześnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.03.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ryniu - gdzieżeś bywał jak było spotkanie ...nawet się nie odezwaleś Bywam tu teraz rzadko i nieregularnie. Sami wiecie, że jak się na bieżąco nie uczestniczy w życiu grupy to później trudno w nie wskoczyć. Przekopanie się przez wszystkie posty od ostatniej wizyty jest często trudne bo tyle ich jest. Jak wszedłem na stronę grupy wrocławskiej to już było po spotkaniu. A teraz mnie przypiliło bo jutro wchodzi instalator a ja chciałem na forum skonsultować sprawę instalacji właśnie. Ale duchem jestem cały czas z Wami! Jak kiedyś będą pytać z redakcji o liczebność grupy to proszę mnie jak najbardziej uwzględniać w statystykach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 24.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - koniaczek pewnie by mi pomógł ale niestety alkoholu nie moge Ivonecsa - no, masz ładny dach za ładną cene! Swoja droga poczytałam watki o oknach połaciowych i nie wygląda to zbyt wesoło...Swoja drogą może zamist czterech damy 2... Trzeba to przemyślec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ryniu - gdzieżeś bywał jak było spotkanie ...nawet się nie odezwaleś Bywam tu teraz rzadko i nieregularnie. Sami wiecie, że jak się na bieżąco nie uczestniczy w życiu grupy to później trudno w nie wskoczyć. Przekopanie się przez wszystkie posty od ostatniej wizyty jest często trudne bo tyle ich jest. Jak wszedłem na stronę grupy wrocławskiej to już było po spotkaniu. A teraz mnie przypiliło bo jutro wchodzi instalator a ja chciałem na forum skonsultować sprawę instalacji właśnie. Ale duchem jestem cały czas z Wami! Jak kiedyś będą pytać z redakcji o liczebność grupy to proszę mnie jak najbardziej uwzględniać w statystykach! no to szkoda że Ciebie nie było ..przy następnych spotkaniach...a mam nadzieję że takowe będą wyślę info na priva (teraz chyba tez wysyłałam....a może nie wysłałam....cholerka chyba mam sklerozę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - koniaczek?? niech będzie nie gustuję co prawda w takich trunkach, ale przy takiej pogodzie to już wszystko jedno Koniaczki lubię, ale w barze zawsze coś znajdziesz - może whisky? A jak znajdujesz profesjonalną obsługę w barze - bardzo dynamiczna, prawda? A ja jutro dostaje projekcik! i umawiam się z architektem i dzwonię po hurtowniach! Czy wszyscy na początku budowy byliście w takim stanie euforii? Zaczynam myśleć o projekcie ogrodu - nie wiem czy nie za wcześnie ... nawet baaaaaaaaaaaardzo dynamiczna poprosze jakiegoś fajnego drinka ciesze sie ze się tak radujesz.....tak jak piszesz chyba wszyscy tak na początku mają ...a z tym ogrodem to nie jest wcale głupi pomysł - po wszystkich "grubych" pracach możesz coś już tam powolutku sadzić....i przynajmniej wtedy można mieć wokół troche zieloności na poczatku jak się wprowadzisz...a nie tak jak u mnie...pustynia piaskowa:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - koniaczek pewnie by mi pomógł ale niestety alkoholu nie moge Ivonecsa - no, masz ładny dach za ładną cene! Swoja droga poczytałam watki o oknach połaciowych i nie wygląda to zbyt wesoło...Swoja drogą może zamist czterech damy 2... Trzeba to przemyślec. aka - nie załamuj mnie - my mamy 6 okien połaciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 OGŁOSZENIE szukam ziemi - muszę podsypać wokół budynku i w ogóle nawieźć do ogrodu (przyszłego ) czegoś lepszego niz ten piach, który jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 poprosze jakiegoś fajnego drinka Proszę bardzo: http://www.polmos.torun.pl/gfx/drink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - widze tylko czerwony krzyzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - widze tylko czerwony krzyzyk Były kiedyś tabletki z krzyżykiem. Ale to raczej pomagało na drugi dzień po wypiciu "drinka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 BK - widze tylko czerwony krzyzyk Były kiedyś tabletki z krzyżykiem. Ale to raczej pomagało na drugi dzień po wypiciu "drinka". No dobrze, dobrze, już jest drink - ten krzyżyk to moje problemy z zaawansowaną technologią - ja prosta kobieta jestem i te komputery to takie psujące się jakieś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 a jest już, jest.....piękny dzięki Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.03.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 to nam się zrobiła wrocławska klubowa ja bym tych panów poprosiła o zimne pifko Lwóweckie, dadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 24.03.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ... Aha, jestem zainteresowany tematami reku! My również ! Ktoś ma może namiary na dobrych fachowców od reku z Wrocka? pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.03.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 ... Aha, jestem zainteresowany tematami reku! My również ! Ktoś ma może namiary na dobrych fachowców od reku z Wrocka? pozdrawiam Robert myślę że trzeba spytać o to aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.03.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Tak, myślę że Aka może być nieźle zorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.03.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 to nam się zrobiła wrocławska klubowa ja bym tych panów poprosiła o zimne pifko Lwóweckie, dadzą? A może być takie? http://www.budshop.com/budshop/images/300/N10634E.jpg Z samego rana ... Kawy niestety nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts