Kaśka73 15.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jeśli Kiełczów nie za daleko to jest tam taki punkt.pozdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jeśli Kiełczów nie za daleko to jest tam taki punkt. pozdrawiam Kaśka A masz moze do nich jakis telefon, do Dlugoleki mam 50 km, wiec za transpoprt moze by duzo nie zawolali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Tak na marginesie - ostatnio oglądaliśmy pralkę Ariston Aqualis 129 coś tam. Chodzi mi jednak o tą 7.5kg z dużą szufladą (np. na brudną bieliznę). W sumie znalazłem pochlebne opinie, ale za mało póki co, żeby podjąć decyzję. Jest cicha (z wyjątkiem momentu napełniania), ale co najważniejsze - jest wysoka, dzięki czemu nie trzeba się tak bardzo schylać do niej. Ma też fajny design. Cena ok. 1600zł w necie. Mam taką, tyle, że mniejszą na 6 kg i faktycznie jest cicha (nawet wirowanie nie wywołuje trzęsienia ziemi), szuflada się przydaje i nie trzeba się schylać. Używam od pół roku i jest bardzo praktyczna (ciekawe programy) i ładna Zamówiłem przez internet i przywiozłem sobie przy okazji będąc w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mam taką, tyle, że mniejszą na 6 kg i faktycznie jest cicha (nawet wirowanie nie wywołuje trzęsienia ziemi), szuflada się przydaje i nie trzeba się schylać. Używam od pół roku i jest bardzo praktyczna (ciekawe programy) i ładna Zamówiłem przez internet i przywiozłem sobie przy okazji będąc w Warszawie. Ale ona chyba ma niską szufladę. Ta 7.5kg to ma chyba ze 40cm, a z tego co kojarzę 6kg mają niską. praleczki Jak rozumiem - nie masz zastrzeżeń do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.04.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 poszukuję garażu blaszanego na budowę może ktoś z Was ma już zbędny tylko jeszcze sobie tego nie uświadomił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.04.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie mogę znaleźć wątku o ogrodzeniach, może ktoś pomoże, były tam zdjęcia różnych płotów. Heeeelp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witajcie Chciałam zapytać czy orientujecie sie gdzie można kupić (najlepiej w jakiejś rozsądnej cenie) drzwi prysznicowe szklane. Potrzbne mi takie coś i trochę nie wiem gdzie szukać (oprócz hipemarketów oczywiście ). W internecie. Wejdź na przykład na Allegro i poszukaj. Wybierz sobie ze 3 sprzedawców i wyślij im dokładny wymiar, oraz półkę cenową: - niska - chińszczyzna - średnia - producenci krajowi (seria Niven Koła) i sąsiedzi (np. PUR z firmy Ronal z Czech czy niemieckie ArtWeger ) - wysoka - Huppe, Duscholux, itp Ja mam z Koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witajcie Chciałam zapytać czy orientujecie sie gdzie można kupić (najlepiej w jakiejś rozsądnej cenie) drzwi prysznicowe szklane. Potrzbne mi takie coś i trochę nie wiem gdzie szukać (oprócz hipemarketów oczywiście ). W internecie. Wejdź na przykład na Allegro i poszukaj. Wybierz sobie ze 3 sprzedawców i wyślij im dokładny wymiar, oraz półkę cenową: - niska - chińszczyzna - średnia - producenci krajowi (seria Niven Koła) i sąsiedzi (np. PUR z firmy Ronal z Czech czy niemieckie ArtWeger ) - wysoka - Huppe, Duscholux, itp Ja mam z Koła. ja mam huppe do konca maja jest promocja powloka antiplaque jest gratis Daro kope lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 15.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie mogę znaleźć wątku o ogrodzeniach, może ktoś pomoże, były tam zdjęcia różnych płotów. Heeeelp... A proszę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 15.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 nie ma ktoś na zbyciu rolki (50m) siatki leśnej z odzysku tanio do sprzedania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 15.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Pozdrawiam U mnie właśnie skonczyli robić tynki wew., fajna ekipa, zrobili szybko i ładnie, łata 2,5m i prześwit max na 1mm, wzieli 22 zeta m2 z materiałem, jesli chcesz to mogę puścić namiary na prv Ja również poproszę jeśli można? A robią może tynki cementowo wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jakie plytki klinkierowe polecacie?Potrzebuje antracytowe na kominy, kilka slupkow ogrodzeniowych i cokol wokol domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 15.04.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Tak na marginesie - ostatnio oglądaliśmy pralkę Ariston Aqualis 129 coś tam. Chodzi mi jednak o tą 7.5kg z dużą szufladą (np. na brudną bieliznę). W sumie znalazłem pochlebne opinie, ale za mało póki co, żeby podjąć decyzję. Jest cicha (z wyjątkiem momentu napełniania), ale co najważniejsze - jest wysoka, dzięki czemu nie trzeba się tak bardzo schylać do niej. Ma też fajny design. Cena ok. 1600zł w necie. Mam taką, tyle, że mniejszą na 6 kg i faktycznie jest cicha (nawet wirowanie nie wywołuje trzęsienia ziemi), szuflada się przydaje i nie trzeba się schylać. Używam od pół roku i jest bardzo praktyczna (ciekawe programy) i ładna Zamówiłem przez internet i przywiozłem sobie przy okazji będąc w Warszawie. ja napaliłem się na najnowszy model BEKO ma funkcję PUPIL - skuteczne usówanie sierści zwierzaków bardzo mi się przyda przy moich dwóch Brytyjczykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 16.04.2009 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja mam huppe do konca maja jest promocja powloka antiplaque jest gratis a możesz dać namiar gdzie kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja mam huppe do konca maja jest promocja powloka antiplaque jest gratis a możesz dać namiar gdzie kupić ? http://www.saniwell.pl/ dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 16.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Gdzie można kupić uchwyty (blaszki) do montażu podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja napaliłem się na najnowszy model BEKO ma funkcję PUPIL - skuteczne usówanie sierści zwierzaków bardzo mi się przyda przy moich dwóch Brytyjczykach Beko rozważam dla teściów. Gracja już pada i trzeba będzie coś tam niezawodnego im kupić. Beko ma chyba 5 lat gwarancji. Przynajmniej na niektóre modele. A z tymi zwierzakami to dobry pomysł - na wakacje będzie im chłodniej bez futra. Tylko wirowania nie włączaj na 1000 obrotów, bo zakręci im się w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Beko rozważam dla teściów. Gracja już pada i trzeba będzie coś tam niezawodnego im kupić. Beko ma chyba 5 lat gwarancji. Przynajmniej na niektóre modele. A z tymi zwierzakami to dobry pomysł - na wakacje będzie im chłodniej bez futra. Tylko wirowania nie włączaj na 1000 obrotów, bo zakręci im się w głowach A ja jako konserwatysta i jako że nie lubię niemców Siemens i Bosh to jedyne co mnie nie zawiodło do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 16.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Czy ktoś z Was się orientuje, jak aktualnie kształtują się ceny za ocieplanie poddaszy? Posucha na rynku, więc może i ceny lepsze? Jeśli chodzi o Mega 1000 - lepiej dzwonić do centrali czy konkretnego wykonawcy? Pzdr, Adam p.s. Aha - czy ktoś może polecić dokładnego kafelkarza? Muszę lada dzień położyć gres w garażu i kotłowni i jeśli będzie ok, powierzyłbym mu resztę domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja jako konserwatysta i jako że nie lubię niemców Siemens i Bosh to jedyne co mnie nie zawiodło do tej pory No to dopisz jeszcze Miele do swojej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts