Ivonesca 05.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 witam w sumie temat już się pojawiał ale ja wracam... gdzie polecacie szklarza który zrobi lustro - tanio, dobrze i szybko? ja kiedyś zamawiałam tu: Okna, Lustra, Meble Szklane, Szklarz Wybrzeże Wyspiańskiego 34, 50-370 Wrocław Telefon: (071) 328-21-12 PODZIĘKOWAŁ na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jasny gwint, zabraklo mi 3 paneli do pokoju. Jest to jeden "spozniony" pokoj. W innych polozylam wczesniej. Teraz kupilam i do tego pokoju. Zostalo mi z poprzednich kilka paneli, ale nie pasuja, choc niby te same. Musze zamowic i beda moze na piatek. A fachowcy czekaja. Klada jeszcze gres w kotlowni i garazu. To znajda sobie jakies zajecie, ale pokoj bylby juz skonczony, a tak ... A jakie fugi stosujecie do garazu? Potrzebuje antracytowa i widzialam w castoramie mapei. Moze byc czy cos innego polecacie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 05.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 czy mozecie polecic jakas ekipe sprawdzona do wylewki czy kladliscie pape termozgrzewalna pod wylewke jedni mowia tak inni nie i co tu robic?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Grupo,Dawno temu przy ul. sw. Antoniego byl sklep z roznego rodzaju listwami do podlog i schodow. Czy nie wiecie jest on tam dalej? A moze jeszcze gdzies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 05.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Grupo, Dawno temu przy ul. sw. Antoniego byl sklep z roznego rodzaju listwami do podlog i schodow. Czy nie wiecie jest on tam dalej? A moze jeszcze gdzies? Jak listwy to: U Maliniaka. Boazeria, listwy 50-452 Wrocław, Komuny Paryskiej 47 woj. Dolnośląskie, pow. Wrocław, gm. Wrocław (Tel) 0713419630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Grupo, Dawno temu przy ul. sw. Antoniego byl sklep z roznego rodzaju listwami do podlog i schodow. Czy nie wiecie jest on tam dalej? A moze jeszcze gdzies? Jak listwy to: U Maliniaka. Boazeria, listwy 50-452 Wrocław, Komuny Paryskiej 47 woj. Dolnośląskie, pow. Wrocław, gm. Wrocław (Tel) 0713419630 a nie wiesz czy taki listyw metalowe maja (ja musze jakies laczenie zrobic szkla z parkietem) i szukam natchnienia witam wszystkich pochwale sie bo pytalam o myjki, a dzis kupilam mezowi ta: http://www.allegro.pl/item619277656_myjka_samochodowa_k_7_91_md_t300_super_karcher.html dostanie na rocznice slubu pod koniec maja to powiem czy dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 05.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 anjamen U Maliniaka tylko listwy z drewna natomiast wszystkie inne cuda są na Ostrowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a na Ostrowskiego w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 05.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aniu nowy pomarańczowy budynek- po prawej stronie (pod koniec ulicy, już za US)Dokładny adres:Profil s.c.Ostrowskiego 13, 53-238 WrocławTelefon: (071) 797-59-45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aniu nowy pomarańczowy budynek- po prawej stronie (pod koniec ulicy, już za US) Dokładny adres: Profil s.c. Ostrowskiego 13, 53-238 Wrocław Telefon: (071) 797-59-45 dziekuje bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzieki Godin, za dokladny adres. Bede musiala sie tam udac. Anja, a czy sprawdzalas juz karchera parownice, bo ja nastawialam sie na sv 1902. Chce jeszcze kupic kosiarke Honda HRX 537cVYE. Podobno sama kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ellaj, nawet ostatnio byl pan z firmy lux z jakims urzadzeniem co czysci para ale za 5600 wiec sobie odpuscilam, ale urzadzenie fajne wiec mysle ze karcher jeszcze lepszy. mysle intensywnie nad nim... a co do kosiarki to u nas bedzie traktorek, jeszcze nie wiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ta mi wystarczy. Latwo sie odpala, mozna zmieniac szybkosc i takie tam bajery. Podobno extra. Czytalam opinie na ceneo. A do tej parownicy chce dokupic zelazko, bo mozna. Ale chyba samo zelazko okolo 700zl. Czekam na e-maila ze sklepu internetowego czy je maja, te zelazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aniu nowy pomarańczowy budynek- po prawej stronie (pod koniec ulicy, już za US) Dokładny adres: Profil s.c. Ostrowskiego 13, 53-238 Wrocław Telefon: (071) 797-59-45 dziekuje bardzo bardzo No przyznaję, mają wszystko co chyba istnieje - brałem u nich sporo listew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A nie maja jakiegos drugiego swojego sklepu blizej Psiego Pola? Daro-K, a czy maja moze takie listwy w ksztalcie litery L. Mam uskok na podlodze z gresu i taka listwa chyba by najlepiej pasowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 05.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 [ponawiam pytanie quote=bemark]czy mozecie polecic jakas ekipe sprawdzona do wylewki czy kladliscie pape termozgrzewalna pod wylewke jedni mowia klasc inni nie i co tu robic?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A nie maja jakiegos drugiego swojego sklepu blizej Psiego Pola? Daro-K, a czy maja moze takie listwy w ksztalcie litery L. Mam uskok na podlodze z gresu i taka listwa chyba by najlepiej pasowala. rozne listwy sa tez w Obi akurat takiej jak ja potrzebuje nie ma ale jest duzo roznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 06.05.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ...A jakie fugi stosujecie do garazu? Potrzebuje antracytowa i widzialam w castoramie mapei. Moze byc czy cos innego polecacie. Pozdr. Hej My mamy mapei i jest b. dobra Myślę ze jak najbardziej możesz ją zrobić. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 06.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Co sadzicie o kosiarce Honda HRX 537C VYE? Jakich Wy uzywacie? Mozecie jakas polecic. Ja kupiłem kilka dni temu Al-Ko 5200 BRV z silnikiem Briggs&Stratton (http://allegro.pl/item623634680_kosiarka_al_ko_5200brv_6_0km_z_biegiem.html) - cena 1999zł z dodatkowym olejem. Ta Honda jest bardzo fajna - mocna z dobrym silnikiem, duży kosz, szeroki zakres koszenia, etc, - jedyny dla mnie minus to cena blisko ceny traktorka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 06.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 czy mozecie polecic jakas ekipe sprawdzona do wylewki czy kladliscie pape termozgrzewalna pod wylewke jedni mowia tak inni nie i co tu robic? pozdrawiam U mnie robił Pan Cyran - wylewki schną 3 tydzień i jak na razie jestem zadowolony . Ja kładłem papę pod wylewki. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts