yemiołka 29.03.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 jejusiuu, co za globalne przesyłanie... Ivo, a mi puściłaś fotki? posłałam adresik na emalię. Dobrz, Lwówka nie znasz, no co za niedopatrzenie! daj znać, jak będziesz nie samochodem skosztujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 jejusiuu, co za globalne przesyłanie... Ivo, a mi puściłaś fotki? posłałam adresik na emalię. Dobrz, Lwówka nie znasz, no co za niedopatrzenie! daj znać, jak będziesz nie samochodem skosztujemy! no słałam, ale wracało ...zaraz spróbuje raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dobrzyk, Lwóweckie tylko w Akademusie na Kiełbaśniczej chyba, kupisz... Ivo, daj namiar, wybieram się do Strzegomia, to może zajrzę... Pozdrowienia Dzięki Mam nadzieję,ze kszynką da sie yemiołka udobruchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.03.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Wszystko dzięki uporządkowanej Owieczce (panna) Jeszcze ??!! To na co jeszcze czekasz ? jeszcz Ci ja ktos sprzatnie sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.03.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dobrz, Lwówka nie znasz, no co za niedopatrzenie! daj znać, jak będziesz nie samochodem skosztujemy! No chyba nie każesz mi nieść tej skrzynki na piechotę do Smolca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 29.03.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Smoku, jaki charakter miałby mieć rekonesans wokółsobótkowy?Granity, gabro i serpentynit, żmijowcem chyba drzewiej nazywany?Byłem w sobotę w Strzegomiu i po fanaberiach nt. czarnego granitu z różnych powodów dam chyba zatriumfować lokalnemu patiotyzmowi..., znaczy wybieram granit strzegomski...PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.03.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 yemiołka - myślałaś o kawie z Ellą?? własnie ją spytałam czy piątek byłby OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 29.03.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Kochani!W Wałbrzychu topnieje śnieg! Znaczy wiosna juz blisko.Jeszcze parę dni i do roboty! Niech się mury pną do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.03.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Kochani! W Wałbrzychu topnieje śnieg! Znaczy wiosna juz blisko. Jeszcze parę dni i do roboty! Niech się mury pną do góry! a co to jest śnieg ? We wrocku poza ostatnimi dniami wiosna juz (prawie ) w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 29.03.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Takie białe coś. Najgorsze że pełno tego leżało na naszej ukochanej działce i z roboty nici. Mieli materiał zwozić w tym tygodniu a tu biało i na dodatek pod górkę! Ale na szczęście trawka już przeziera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 29.03.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Ivonesca, zdjęcia doszły, bardzo dziękujęOnet nie przyjmuje dużych plików, więc trzeba dzielić Sławek, byłem w Sobótce i myślę, że powinieneś to widzieć.Granit o jakim Ci się nie śniło (ceny też, ale....)Co powiesz na granit jak ametyst ?? , albo agat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam serdecznie Waszą Grupę! Sprawa jest tego rodzaju, iż zastanawiam się nad kupnem działki w Waszym regionie. Mam ojca, który za moją namową przeniósł się na "stare lata" do Świdnicy (miasto niemal idelane), od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem działki w tamtej okolicy lub na linii do Strzelina, względnie Strzelin-Wrocław. Proszę o konstruktywne uwagi i wasze odczucia. Będę szczerze zobowiązany za ceny działek i informacje, gdzie szukać po za agencjami. Pewnie przecieraliście wcześniej szlak...może inne lokalizacje preferuję raczej kierunek południowy, chyba, że... Z pozdrowieniami "Warszawiak Nietypowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 29.03.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Czołem Warszawiak! Nietypowy Polecam Świdnicę, miato ładne a tereny wokół super. B. fajne działki leżą przy drodze Ś-ca - Modliszów oraz w kierunku Witoszowa. W innych stronach też się coś znajdzie, ale w/w widziałem. Napisz czy Cię to interesuje, można poszperać dalej. A moja chrzestna mieszka w Chotomowie. Całkiem niedawno się pobudowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Czołem Warszawiak! Nietypowy Polecam Świdnicę, miato ładne a tereny wokół super. B. fajne działki leżą przy drodze Ś-ca - Modliszów oraz w kierunku Witoszowa. W innych stronach też się coś znajdzie, ale w/w widziałem. Napisz czy Cię to interesuje, można poszperać dalej. A moja chrzestna mieszka w Chotomowie. Całkiem niedawno się pobudowała. Sprawa nietypowa pod względem lokalizacji, że wierzyć się nie chce. Takie historie tylko życie układać może. Lokalizacja działki taka własnie: bliskie sąsiedztwo miasta, alternatywne dla samochodu połączenie komunikacyjne. Mam obawy przed zbyt pofalowanym terenem, ale...Nie chciałbym też zbyt daleko od cywilizacji, lata mieszkania w aglomeracji też robią swoje. Zapraszam do siebie o każdej porze dnia i roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 29.03.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mik'u działki są raczej płaskie. Pofalowane widoki to będziesz miał z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Pofalowane widoki to będziesz miał z okna O właśnie o to mi chodzi teren pod budowę płaski, nieduży areał (ok. 10-15arów). Nie wiem, jaka sytuacja z prądem i innymi mediami. co najważniejsze, jak ceny się kształtują i jak duże działki trzeba kupować ( u mnie standartem pozamiejskim jest 1000m w porywach do 1500, ale to już rozpusta (ceny!))? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 29.03.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Popatrzę, popytam. Jak cos będe wiedział konkretnego to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Popatrzę, popytam. Jak cos będe wiedział konkretnego to dam znać Dzięki. To nic pilnego, ale sprawa dojrzewa we mnie i do decyzji tylko lokalizacja pozostała. Myślełm też o drodze Świdnica - Jaworzyna, zaraz jakoś po skręceniu z głownej chyba, tam widziałem kilka małych parterówek ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 29.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Uważaj Mik'u. Oczyszczalnia ścieków i wysypisko niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Uważaj Mik'u. Oczyszczalnia ścieków i wysypisko niedaleko tego nie zauważyłem, poważna sprawa. A gdzie budujesz bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts