gagat 29.03.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Przy trasie tego nie czuć, ale spróbuj kiedys pojechać ze Ś-cy do Żarowa. Moc wrażeń gwarantowana. A my budujemy z drugiej strony Wałbrzycha w Starych Bogaczewicach. Ale do Świdnicy często jeżdżę za chlebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 29.03.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 dzień dobry ale się zrobiło swidnicko-chotomowsko ...no i fajnie ...tez bym chciała mieć widok z okna na pofalowane tereny pozdrawiam wszystkich piszących...i tylko czytających równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 30.03.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca, Ty tu jesteś teraz najlepiej zorientowana w towarzystwie - czy gagat jest jakoś spokrewniony z naszą Gagatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca, Ty tu jesteś teraz najlepiej zorientowana w towarzystwie - czy gagat jest jakoś spokrewniony z naszą Gagatą? dzięki ryniu ale nie wiem czy to prawda choc fakt, po ostatnim spotkaniu próbowałam uporządkowac towarzystwo i sporządziłam listę osób gr.wrocławskiej a co do pytania - chyba nie ale lepiej spytac u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 30.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 po ostatnim spotkaniu próbowałam uporządkowac towarzystwo i sporządziłam listę osób gr.wrocławskiej mogę się podjąć sporządzenia mapy. Tak na szybko: http://czajla.republika.pl/dom/wroclaw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 po ostatnim spotkaniu próbowałam uporządkowac towarzystwo i sporządziłam listę osób gr.wrocławskiej mogę się podjąć sporządzenia mapy. Tak na szybko: http://czajla.republika.pl/dom/wroclaw.jpg ojej, jak fajnie kiedyś próbowałam kogoś namówic, ale był brak odzewu ...i zaraz na gorąco będziem robic listę.....mam akurat czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 aka Asia WilkszynBartt bilbo BK Gajkówdachowiec dobrzykowice DobrzykowiceFrankai Ostrów Wlkp.Gagata Wrocław - PawłowiceHadraadae piotrekg Wrocław - Kowalepolanka Pęgówryniu Chrząstawa WielkaSlawek:) GałówSmok WilkszynSroka Królikowiceyemiołka Smolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 to tak na gorąco......przepraszam tych wszystkich którzy u mnie byli a nie napisalam gdzie się budują nie sposób zapamietac ...i proszę o odzew, będę uzupełniac...a polanka zrobi mapke hura !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca, polanka - napiszcie: BK - Gajków City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca, polanka - napiszcie: BK - Gajków City ...a ile ja się zastanawiałam gdzie Wy budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 30.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca, polanka - napiszcie: BK - Gajków City ok. właśnie wgrałem poprawioną wersję. Jak kogoś nie trafiłem lub chce być umieszczony dokładniej proszę o dane. Mogą być w formacie strawnym dla gps-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 polanka - widziałam - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.03.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam serdecznie Waszą Grupę! Sprawa jest tego rodzaju, iż zastanawiam się nad kupnem działki w Waszym regionie. Mam ojca, który za moją namową przeniósł się na "stare lata" do Świdnicy (miasto niemal idelane), od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem działki w tamtej okolicy lub na linii do Strzelina, względnie Strzelin-Wrocław. Proszę o konstruktywne uwagi i wasze odczucia. Będę szczerze zobowiązany za ceny działek i informacje, gdzie szukać po za agencjami. Pewnie przecieraliście wcześniej szlak...może inne lokalizacje preferuję raczej kierunek południowy, chyba, że... Z pozdrowieniami "Warszawiak Nietypowy" Ciekawe też są tereny bezposrednio przed Wrockiem od Wawy. To drugi kierunek, który mnie interesuje, ale wszystko od ceny i okolicy zależy. To ma być dla mojej żony i mnie miejsce na lata po 50'tce: spacery, łagodniejszy klimat niż u nas + blisko do Wiednia Pragi..... Czekam na ciekawe info i pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 mik - był taki wątek o działkach wokół Wrocławia, zaraz poszukam....ale ja bym została przy okolicach Świdnicy prędzej niż strona od Warszawy....albo jeśli północ Wrocka to już prędzej okolice Milicza - dolina Baryczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.03.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 mik - był taki wątek o działkach wokół Wrocławia, zaraz poszukam....ale ja bym została przy okolicach Świdnicy prędzej niż strona od Warszawy....albo jeśli północ Wrocka to już prędzej okolice Milicza - dolina Baryczy Powody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 30.03.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 ok. właśnie wgrałem poprawioną wersję. Jak kogoś nie trafiłem lub chce być umieszczony dokładniej proszę o dane. Mogą być w formacie strawnym dla gps-a A czemu moja ukochana Chrząstawa to na tej mapie Chrząstkowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 30.03.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Smoku, ja już znalazłem kamieniarza w Strzegomiu. Jak się sprawdzi, to go będę polecał... Ale kamole zawsze chętnie oglądam, więc ta Sobótka brzmi interesująco. Może na rowerach? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 30.03.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A czemu moja ukochana Chrząstawa to na tej mapie Chrząstkowa??? o, przepraszam. Poprawię. Dane do mapy wziąłem z http://okapi.ict.pwr.wroc.pl/~tsurmacz/gps/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 mik - był taki wątek o działkach wokół Wrocławia, zaraz poszukam....ale ja bym została przy okolicach Świdnicy prędzej niż strona od Warszawy....albo jeśli północ Wrocka to już prędzej okolice Milicza - dolina Baryczy Powody??? co do Świdnicy to te falowane tereny ...ja pochodzę z Karkonoszy i tęsknie na pagórkami ....a znów okolice Milicza to pełno lasów, stawy....bardzo urokliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts