SUSPENSER 03.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Grupo droga, pilnie potrzebuje namiarow na rzeczoznawce (wycena dzialki z rozpoczeta budowa). Podzielcie sie, prosze Rzeczoznawcy we Wrocławiu - ZYBUD - tel. 071 342 94 31 link: http://www.firmy.net/wycena-nieruchomosci/zybud,C5NS.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Napisze jeszcze raz od początku. Robilismy tak: między krowie wełna 15 cm osznurowane i na to bezpośrednio wełna 10 cm i też osznurowane żeby nie spadło. A z tego co piszecie to jest źle, prawda? Ma być tak wełna 15 cm osznurowane i na to stelaż i w poprzek 10 cm? Pytam jeszcze raz dokładnie bo chce żebysmy już zrobili dobrze. Na szczęście zroibliśmy niedużo i w dodatku w garderobie więc nie będziemy tego już poprawiać, chyba. Jeszcze raz wielkie dzięki ma to wyglądać tak (sorry ze jakies zdjecie z reklama ale takie znalazlam na szybko w necie http://www.budujdomzpsb.com.pl/files/BlockFoto/n8c0g0006c6oaf/ejht2fr06c6ob6/217_poddasze_numerki_Column1Size2.jpg http://foto.ojej.pl/ojej/6/0/5/4/18_Ocieplenia_aranzacje1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.06.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Smiejus, jaki masz kolor elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Irek 03.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Po konsultacji z moderatorem forum chciałbym zaprosić Państwa na bezpłatną prezentację systemu automatyki domowej nazywanym również systemem typu Inteligentny Dom. Oto link do stosownego ogłoszenia: http://forum.muratordom.pl/system-automatyki-domowej-bezplatna-prezentacja-wroclaw,t161194.htm Ogłoszenie szczególnie skierowane jest do osób które interesowały się już inteligentnymi instalacjami, ale okazywały się one niedostępne cenowo. Prezentacja ciekawa będzie również dla osób które chciały by mieć alarm w domu, który będzie potrafił służyć domownikom przez cały czas, a nie tylko podczas ewentualnego pożaru czy włamania. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Grupo droga, pilnie potrzebuje namiarow na rzeczoznawce (wycena dzialki z rozpoczeta budowa). Podzielcie sie, prosze Rzeczoznawcy we Wrocławiu - ZYBUD - tel. 071 342 94 31 link: http://www.firmy.net/wycena-nieruchomosci/zybud,C5NS.html Fajna i solidna firma - robili dla mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Po konsultacji z moderatorem forum chciałbym zaprosić Państwa na bezpłatną prezentację systemu automatyki domowej nazywanym również systemem typu Inteligentny Dom. Oto link do stosownego ogłoszenia: http://forum.muratordom.pl/system-automatyki-domowej-bezplatna-prezentacja-wroclaw,t161194.htm Ogłoszenie szczególnie skierowane jest do osób które interesowały się już inteligentnymi instalacjami, ale okazywały się one niedostępne cenowo. Prezentacja ciekawa będzie również dla osób które chciały by mieć alarm w domu, który będzie potrafił służyć domownikom przez cały czas, a nie tylko podczas ewentualnego pożaru czy włamania. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu Bez konsulatcji z moderatorem - podjąłem dcyzję o nie wchodzeniu na ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 03.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 tak jest, żadnych reklam,ciekawe z którym to moderatorem konsultowano a ja tak z prośbą,ma ktoś namiary na kogoś kto rozlicza fakturki związane ze zwrotem VAT-u dla US???Pliis już nie wiem gdzie szukac,nikt nie chce się tego podjąc bo za żmudna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 03.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 potrzebuje namiar na deske tarasowa sosnowa impregnowana cisnieniowo w przystepnej cenie. warunek deska musi byc ryflowana rownomiernie a nie tak jak tu: http://photos04.allegroimg.pl/photos/400x300/649/88/82/649888298 jezeli mozna to prosze na priv namiary Jakby tak do mnie też takie info dotarło byłabym wdzięczna! Po roku użytkowania nasz eurotaras z europalet nalezałoby jednak na cos wymienić mimo sentymentu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 04.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witamczeka mnie malowanie... pyt nr 1mam ściany zagruntowane i pomalowane na białoczy przed kolorem też mam pociągnąć gruntem czy od razu kolor? pyt nr 2gdzie zakupić farby - beckers/tikurilla?market czy jakiś skład? czy marketowe są takie same jak w sklepach firmowych czy też słabsza jakośc ? pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam po długiej nieobecności. Siwa 216 jeżeli robisz pełne deskowanie myśle że lepiej zrobic szczeline wentylacyjna ok 3cm (miedzy ociepleniem a poszyciem dachu). Ja dałbym 15 cm wełne miedzy krokwie (cięcie szersze ok 2 cm od szer. krokwi).Nabić ewentualnie łaty do 3cm.Osznurowanie.Następnie przykrecenie długich wieszaków do poddaszy na jeden wkręt .Łatwiej będzie poziomować całość.Wkładanie do każdego profila wełny i zakładanie na wieszaki.Poziomowanie całości,a po nim dokręcenie reszty wkrętów.Ten 1 wkręt można regulować na wysokości.ODdzielić taśmą piankową każdy profil stykający się ze ścianą ,podłogą.Ułożyć druga warstwę wełny szerszą ok 2 cm.Nakleic taśme piankową dwustronna.Przykleić folie ,i przykręcac płyty.Powodzenia Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 04.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam mam pytanie jak ukladaliscie styropian pod wylewke u mnie styropian ma miec w sumie 15 cm na 2 czy 3 warstwy? 2 pytanie pod oknem tarasowym mam wolna przestrzen 25 cm /narazie nie zabudowana/musze ja jakos zabezpieczyc przed przemarzaniem chcemy dac warstwe styropianu pionowo przylegajaca do wylanego juz tarasu pozniej ytonga nie wiem czy dobrze wytlumaczylam moj problem mam nadzieje ze tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 04.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 PROSBA! potrzebuje namiary na ekipe wykonujaca instalacje gazowa sprawa pilna z gory dziekuje U mnie wykonywała przyłącze do działki firma ARGAZ z Górzykowo/Cigacice - 068 385 54 64. Namiar na Oborniki nic nie dał? Pzdr witam jest za granica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Damro, ale w czym masz problem?Duzo rachunkow czy nie umiesz tego zrobic.Moglabym Cie instruowac przez Internet tylko, niestety.Jesli chcesz, to Ci pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 04.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ile kosztował Was orientacyjnie prąd na budowie? Wczoraj dostałem z EnergiiPro wyrównanie za okres listopad-maj na kwotę... 3200zł . W tym czasie robione były m.in. tynki, wylewki, poddasze, hydraulika, elektryka - mieliście podobnie i jest ok, czy ktoś się jednka może podpina pod mój prąd? . Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 04.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ile kosztował Was orientacyjnie prąd na budowie? Wczoraj dostałem z EnergiiPro wyrównanie za okres listopad-maj na kwotę... 3200zł . W tym czasie robione były m.in. tynki, wylewki, poddasze, hydraulika, elektryka - mieliście podobnie i jest ok, czy ktoś się jednka może podpina pod mój prąd? . Pzdr! mysle ze duzo zobaczymy ile u mnie wyjdzie za wyrownanie narazie place okolo 100 zl miesiecznie a na liczniku od pozcatku budowy 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda13 04.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ile kosztował Was orientacyjnie prąd na budowie? Wczoraj dostałem z EnergiiPro wyrównanie za okres listopad-maj na kwotę... 3200zł . my dostalismy wyrównanie 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 04.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 mysle ze duzo zobaczymy ile u mnie wyjdzie za wyrownanie narazie place okolo 100 zl miesiecznie a na liczniku od pozcatku budowy 350 U mnie już ponad 3000 kWh... Fakt, ze w tym czasie chodziły trochę nagrzewnice i lampy oświetleniowe/reflektorowe wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda13 04.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 [quote="TS147] mysle ze duzo zobaczymy ile u mnie wyjdzie za wyrownanie narazie place okolo 100 zl miesiecznie a na liczniku od pozcatku budowy 350 U mnie już ponad 3000 kWh... Fakt, ze w tym czasie chodziły trochę nagrzewnice i lampy oświetleniowe/reflektorowe wewnątrz. to i tak sporo, my też mieliśmy wylewki tynki, podbitka itp kaloryfer elektryczny może masz dom ponad 250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 04.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ile kosztował Was orientacyjnie prąd na budowie? Wczoraj dostałem z EnergiiPro wyrównanie za okres listopad-maj na kwotę... 3200zł . W tym czasie robione były m.in. tynki, wylewki, poddasze, hydraulika, elektryka - mieliście podobnie i jest ok, czy ktoś się jednka może podpina pod mój prąd? . Pzdr! chyba trochę dużo, ja tyle dostałem przy ogrzewaniu prądowym domu w którym mieszkam, to jest jakieś 1000kWh/m-c to strasznie dużo jak na prace budowlane, no chyba że ostro grzaliście, tak po 10godzin grzałeczką 4kW... i to przy założeniu że prace trwały 30 dni w miesiącu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 U mnie już ponad 3000 kWh... Fakt, ze w tym czasie chodziły trochę nagrzewnice i lampy oświetleniowe/reflektorowe wewnątrz.a nagrzewnice takie po 12kW? nie pamietam ile kosztuje kW, ale sasiad nabil swoja nagrzewnica i swoimi swiatlami 1200zł... a z tego co mowil dogrzewal tylko pare dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts