anjamen 04.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam czeka mnie malowanie... pyt nr 1 mam ściany zagruntowane i pomalowane na biało czy przed kolorem też mam pociągnąć gruntem czy od razu kolor? pyt nr 2 gdzie zakupić farby - beckers/tikurilla? market czy jakiś skład? czy marketowe są takie same jak w sklepach firmowych czy też słabsza jakośc ? pozd gruntowalam jeden raz pod kolor juz nie bo my na grunt od razu kolor kladlismy tikkurile kupowalam w cermagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a i chcialam pochwalic sie ze mam juz kuchnie zdjecia w dzienniku robilam w Ostrzeszowie u Daszczyka www.daszczyk.pl jestem bardzo zadowolona. szczerze polecam jak ja rzadko moge kogos polecic na tej mojej budowie niech to sie juz skonczy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 04.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Anjamen - kuchnia bomba, dokładnie to co sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 04.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Anjamen - kuchnia bomba, dokładnie to co sobie wymyśliłam zajrzalam do Twoje kuchni bardzo ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 04.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam mam pytanie jak ukladaliscie styropian pod wylewke u mnie styropian ma miec w sumie 15 cm na 2 czy 3 warstwy? 2 pytanie pod oknem tarasowym mam wolna przestrzen 25 cm /narazie nie zabudowana/musze ja jakos zabezpieczyc przed przemarzaniem chcemy dac warstwe styropianu pionowo przylegajaca do wylanego juz tarasu pozniej ytonga nie wiem czy dobrze wytlumaczylam moj problem mam nadzieje ze tak pozdrawiam ponawiam moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 04.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kuchnia super. W związku z tym mam pytanie jaką wysokość mają Twoje szafki razem z blatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Asiu blaty zaczynaja sie od 85 (taka wysokosc miala winiarka, i 4 cm blatu wiec 89cm namiary dawalam http://www.daszczyk.pl mozecie powolac sie na anie z Szymanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 tak jest, żadnych reklam,ciekawe z którym to moderatorem konsultowano z Edzią, a Edzia ze mną - dla pewności uznaliśmy to za uczciwy sposób jednorazowego zaproszenia na coś, co można mieć za darmo [tzn. prezentację ] quasi reklama, ale z korzyścią dla grupy wrocławskiej gdyby wszyscy reklamujący sie byli tak uczciwi, to byłby raj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 04.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam mam pytanie jak ukladaliscie styropian pod wylewke u mnie styropian ma miec w sumie 15 cm na 2 czy 3 warstwy? 2 pytanie pod oknem tarasowym mam wolna przestrzen 25 cm /narazie nie zabudowana/musze ja jakos zabezpieczyc przed przemarzaniem chcemy dac warstwe styropianu pionowo przylegajaca do wylanego juz tarasu pozniej ytonga nie wiem czy dobrze wytlumaczylam moj problem mam nadzieje ze tak pozdrawiam 2 warstwy tzn 5 cm w której wycinaliśmy miejsca na rurki od ogrzewania i uzupełnialiśmy je 2 cm lub granulatem i na to 10 cm w poprzek. Co do tarasu to Twój plan jest ok - ja mam piankę zamiast styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Grupo, jest 5 przecudnej urody kociąt do oddania. Kto reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 04.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam czeka mnie malowanie... pyt nr 1 mam ściany zagruntowane i pomalowane na biało czy przed kolorem też mam pociągnąć gruntem czy od razu kolor? pyt nr 2 gdzie zakupić farby - beckers/tikurilla? market czy jakiś skład? czy marketowe są takie same jak w sklepach firmowych czy też słabsza jakośc ? pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Grupo, jest 5 przecudnej urody kociąt do oddania. Kto reflektuje? Oj nasza Megusia, nie byłaby zadowolona z dodatkowego towarzystwa, jak to jedynaczka , teraz Michała ma dla siebie, właśnie go okupuje. leży i patrzy mu w oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 05.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Anjamen- kuchnia cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Anjamen- kuchnia cudo!!!! dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 05.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Anjamen dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 05.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Grupo gdzie kupujecie kominki. Gdzie są jakieś salony z dużym wyborem aby pooglądać. Potrzebuję kominka takiego jamnikowatego 1-1,1m szer. w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 05.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 U mnie już ponad 3000 kWh... Fakt, ze w tym czasie chodziły trochę nagrzewnice i lampy oświetleniowe/reflektorowe wewnątrz. to coś mi tu nie pasi, bo 1kWh brutto ze wszystkimi opłatami wychodzi ok 50gr, więc 3000kWh*0,5zł to jak mogło wyjść 3200 do zapłaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 05.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Grupo gdzie kupujecie kominki. Gdzie są jakieś salony z dużym wyborem aby pooglądać. Potrzebuję kominka takiego jamnikowatego 1-1,1m szer. w rozsądnej cenie. ja nie polecam Vento ze Żmigrodzkiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 05.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam czeka mnie malowanie... pyt nr 1 mam ściany zagruntowane i pomalowane na biało czy przed kolorem też mam pociągnąć gruntem czy od razu kolor? pyt nr 2 gdzie zakupić farby - beckers/tikurilla? market czy jakiś skład? czy marketowe są takie same jak w sklepach firmowych czy też słabsza jakośc ? pozd odp. na pyt. nr 1 skoro już są zagruntowane to nie ma potrzeby nakładania kolej warstwy. Mieliśmy analogiczną sytuację i przed samy malowaniem dokładnie tylko odkurzyliśmy ściany i sufity póki co farba nie odchodzi odp.na pyt. nr 2 podobno jakość odbiega od sklepów firmowych, mimo to beckers z Castoramy spełnia nasze oczekiwania w zupełności (niestety nie mamy już tak dobrej opinii o duluxie i dekoralu). Karta kolorów troszkę jednak przekłamuje rzeczywiste odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 05.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jestem na etapie szukania bramy garażowej...czy oprócz Irgi macie jeszcze kogoś godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts