Moniaq 08.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A czy ktoś ma piec Viessmann (nie wiem czy dobrze piszę) znajomy nam go polecił ale kosztuje 10000 to jest chyba sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Moniaq, a Ty potrzebujesz taka duza moc, bo sadzac po cenie, to musi byc okolo 25kw?Nie mozna miec za duzej, bo piec jej nie wykorzysta i bedzie spalal za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ceny tych wszystkich piecy sa podobne. dobieraj raczej wzgledem tego co potrzebujesz (czy domontowujesz solary, czy chcesz miec dwu czy jedno funkcyjny itd). Naprawde niewiele sie cenowo to od siebie rozni . znane marki to viessman, junkers, de dietrich, vailant, brotje, buderus.kazd z nich ma lepsze i gorsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przede wszystkim trzeba patrzec na serwis. A u nas junkers ma 24h. Juz nie zmieniam. Zdecydowalam sie i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 08.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Polecono nam piec Viessmana kondensacyjny...cokolwiek to znaczy podobna spala o 1/3 gazu mniej ale coś mnie nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 08.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja z innej beczki. Czekają mnie niebawem wylewki. Gdzie teraz kupuje się styro po baaaaaaaaardzo atrakcyjnej cenie. Pojawiły się nowe miejsca zakupu czy trzeba korzystać ze starych namiarów. W sprawie pieca się nie wypowiem gazu u mnie niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 08.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja z innej beczki. Czekają mnie niebawem wylewki. Gdzie teraz kupuje się styro po baaaaaaaaardzo atrakcyjnej cenie. Pojawiły się nowe miejsca zakupu czy trzeba korzystać ze starych namiarów. W sprawie pieca się nie wypowiem gazu u mnie niet Najtaniej udało mi się znaleźć w PW Aris na Grabiszyńskiej. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja z innej beczki. Czekają mnie niebawem wylewki. Gdzie teraz kupuje się styro po baaaaaaaaardzo atrakcyjnej cenie. Pojawiły się nowe miejsca zakupu czy trzeba korzystać ze starych namiarów. W sprawie pieca się nie wypowiem gazu u mnie niet Hej Asiu, to my przejeżdżamy przez Twoją wieś, jak jedziemy do siebie na naszą wieś Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 08.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja z innej beczki. Czekają mnie niebawem wylewki. Gdzie teraz kupuje się styro po baaaaaaaaardzo atrakcyjnej cenie. Pojawiły się nowe miejsca zakupu czy trzeba korzystać ze starych namiarów. W sprawie pieca się nie wypowiem gazu u mnie niet Najtaniej udało mi się znaleźć w PW Aris na Grabiszyńskiej. Pozdrav Ile płaciłeś za styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 08.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja z innej beczki. Czekają mnie niebawem wylewki. Gdzie teraz kupuje się styro po baaaaaaaaardzo atrakcyjnej cenie. Pojawiły się nowe miejsca zakupu czy trzeba korzystać ze starych namiarów. W sprawie pieca się nie wypowiem gazu u mnie niet Najtaniej udało mi się znaleźć w PW Aris na Grabiszyńskiej. Pozdrav Ile płaciłeś za styro niecałe 133 za m3. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 08.06.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzięki czyli nic się nie zmieniło.Megana okna w moim przyszłym domu wychodzą na Twoją wieś a raczej małe miasteczko. Niedawno miałam okazje odwiedzić je jak robiłam casting na ociepleniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A czy ktoś ma piec Viessmann (nie wiem czy dobrze piszę) znajomy nam go polecił ale kosztuje 10000 to jest chyba sporo Trochę dużo, ja kupiłem z solrami i zasobniekiem 300l w promocji, Vitodens 200, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 09.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Mam pytanie do osób, które mają zainstalowane piec gazowe...jakie modele macie? Jesteśmy na etapie wybierania pieca i...rozpiętość cenowa Może możecie coś polecić Ja kupiłem ostatnio Vaillanta Eco lodówkę (czyli już z zasobnikiem warstwowym - mi akurat zależało, żeby było to w tej formie). Tak jak napisały kolejne osoby, ważne jest, aby autoryzowany serwis był na miejscu. Dodatkowo sprawdziłbym z czego zrobiony jest palnik (ja właśnie dlatego zrezygnowałem jednak z Junkersa, którego wcześniej wybrałem) i dobrał odpowiednio moc (modulację) do Twojego zapotrzebowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 09.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Mam prośbę - możecie polecić jakąś ekipę do ogrodzenia z cegły klinkierowej? Jak to aktualnie wygląda cenowo? Pzdr,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Karta kolorów troszkę jednak przekłamuje rzeczywiste odcienie A porównywaliście kolor na karcie kolorów do koloru na ścianie przykładając je do siebie? Nam też się wydawało, że kolor z próbnika jest inny do momentu, gdy go przyłożyliśmy do ściany. I okazało się, że są identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a ja się chciałam pochwalić, że do mojej wsi zawitała nowoczesność. kanalizę nam robią....teraz to już XXI wiek!a która to wieś? Może w moim kierunku idą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A jak daleko od wanny to gniazdko? Nie żebym się chciał czepiać przepisów. Trzeba dobrze zastanowić się nad możliwymi przypadkami losowymi. w poziomie jakieś 50cm, ale schowane pod blatem na głębkość jakiś 15 cm. Więc aby je zamoczyć, musiałbym specjalnie tam prysznic włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 09.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Megana okna w moim przyszłym domu wychodzą na Twoją wieś Pozdrawiam sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 09.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cześć Wszystkim, Jestem teraz na etapie rozglądania się za instalatorem - woda, kanalizacja, CO (z podłogówką), wybór kotła. Mam prośbę - czy możecie polecić dobrego instalatora w rozsądnej cenie - muszę znaleźć takiego, który mi zrobi całą instalację pod kocioł gazowy - a że kilka lat pewnie nie będę miał gazu - to tymczasowo wstawi elektryczny. z góry dzięki, Ja mogę polecić Adama od Daro tel. 602253166 Kotłownia uruchomiona i śmiga już 2 tygodnie. Robił u mnie podłogówkę, grzejniki, kotłownie, wode, kanalize i gaz. http://images43.fotosik.pl/140/04fcca2767d7dc80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja mam piec vailanta kosztowal 6700moja kotlownia wyglada tak, a baniak dalismy w pomieszczeniu gospodarczym http://img23.imageshack.us/img23/3336/dsc02475hgz.jpghttp://img26.imageshack.us/img26/8752/dsc02476l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts