Agnicha 27.03.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 dobrze w ołów nie skoczę. A jak na razie wszystkie terminy majowe mi pasują - W maju dopiero na tydzień przed spotkaniem będę wiedziała czy będę mogła przyjechać (a nawet w ostatniej chwili może się coś zmienić). Mną się więc nie przejmujcie - ustalcie termin a ja stanę na głowie http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-S.gif i postaram sie przyjechać!!! uściski Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 27.03.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 A ja stanę na rzęsach... Maj mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 27.03.2002 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 mnie teżPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.03.2002 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 On 2002-03-26 19:51, Frankai wrote: Informuję, że dystrybutorem został Yarząbek! sprostowanie: chwilowym zastępcą dystrybutora a jednak 26.05 w naszym przypadku odpada, bo zaszła konieczność odwiedzenia pewnej komunistki, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.03.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 powpisywałam jeszcze te nasze [ya+Jano] krzyże do magicznej tabelki i wyszło, że 12. 05, jak w mordę strzelił 6 za nikt naprzeciwko 11 wstrzymało się od głosu. więc niech się określą Ci, co zaniemówili, i będziem zamawiać beczułkę!!!! http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(B).gif <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: yemiołka dnia 2002-03-27 20:24 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 On 2002-03-27 16:44, yemiołka wrote: sprostowanie: chwilowym zastępcą dystrybutora Taaaa... "chwilowym" na parę lat. Mam już więcej robótki, a jak łapniemy stalownię, to roboty na 2 lata i okres zastoju zimowo-wczesnowiosennego na przełomie 2002/2003 stanie się fikacją. Na razie wracam do gorącej robótki. Yarząbek miłego dystrubotorowania. A powiedz czemu Jano to nie Yano? Zgłosił veto wobec Twojego Y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 28.03.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 On 2002-03-28 08:29, Frankai wrote: Taaaa... "chwilowym" na parę lat. uuu, tego nie było w umowie!! zresztą ja zostanę karnie zrzucona z tego zaszczytnego [] stołka, bo i tak zaraz listę zgubię, wszystko pomieszam, uprzednio zapominając wysłać, a potem się upiję ze zgryzoty. no przecie nie chcecie mieć chyba takiego dystrybutora??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 28.03.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco!!! nie było mnie bardzo.....dlugo i co widzę nie jestem na topie. Nie mam za duzo czasu, by prześledzić wszystkie wasze wypowiedzi nad czym bardzo ubolewam. Zdązyłam się zorientować że planujecie spotkanie. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie!!! Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim zdrowych i radosnych Świąt, smacznego jajka i bardzo mokrego dingusa. Pozdrawiam Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 28.03.2002 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Wesołych Świat ! Dla wszystkich Was oraz Waszych rodzin! Mokrego dyngusa! Miłego psikusa! Smacznego jajka! Pozdrawiam! Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 28.03.2002 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Szanowna Redakcja niech sie nie obrazi, bo dla Niej też składam serdeczne życzenia świąteczne w imieniu swoim oraz całej grupy wrocławskiej, która jak widać smacznie sobie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2002 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Czuj! Czuj! Czuwaj!!!Ktoś nie spać musi by spać mógł ktoś! Grupa czuwa! Ahoj!Wesołych Świąt wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.03.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 ....i ode mnie!pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 03.04.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 No co jest? Zatrucie po Swiatacznym obzarstwie? Czy powodz po Smigusie Dyngusie? Nikogo od Swiat tu nie bylo? No to sam zaczne: Moze to nieodpowiednie miejsce, ale chcialby serdecznie pogratulowac Yemiolce "Dziennika". SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.04.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Anonimy chciały żebyśmy nie bili rekordów, więc zamiast dawać rady w "Wymianie" lub "Prawie" lub gadać tu po próżnicy - siedzimy sobie grzecznie i cicho w krzaczkach popijając piffo, a Ty się znowu nie załapałeś na imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.04.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 A propos impreski. Yemiołka - Hop! Hop! Odbekneli już Ci kiedy mogą? Zarządź no coś. Bocian idźno za szybę zobacz czy nie usnęła. A może jeszcze śpi w domu, a będzie ściemniać na drugiej zmianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.04.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 ale numer, ściągnęliście mnie telepatycznie!! Bocian: dzięki. Franuś: nic nie bekają. chyba jacyś kurturalni, czy co? wyślę Wam wzbogaconą tabelkę, gdy ją - popołudniem może - spreparuję. hej-ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 03.04.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 ale mi jest przykro, znow jakas impreza beze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.04.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Bocian - nie rycz bo Ci się podniesie poziom wód gruntowych (na razie zapewniłeś wody opadowe, ale jak tak dłużej bedziesz buczał ...). A tak poza tym to żartowałem - ciągle czekamy co ogłosi nasz Dystrybutor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 03.04.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Ciezko dostrzec Dystrybutorke. Zalepla szybe "jajkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.04.2002 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 A czy wogóle można u Was robić takie Jaja Ja mylałem, że to porządna firma. No i chyba zgadłem - śpi i zrobiła sobie zaciemnienie oraz maskowanie, a my sierotki nie wiemy kiedy impreska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts