mik99 30.03.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ok. no to szukam, przy waszej pomocy w okolicy Świdnicy bardziej bo i w Jeleniej mam kilka zaprzyjaźnionych dusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 30.03.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 30.03.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A czemu moja ukochana Chrząstawa to na tej mapie Chrząstkowa??? o, przepraszam. Poprawię. Dane do mapy wziąłem z http://okapi.ict.pwr.wroc.pl/~tsurmacz/gps/pl/ Nie ma sprawy! Kiedyś ktoś źle odczytał tą nazwę i na niektórych mapach była też Chrząstowa. Ostatecznie, poprawnie i bardziej sympatycznie: Chrząstawa. A już w ogóle super to Wielka. Moją ambicją jest poznać dokładnie historię tej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 31.03.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Dzień dobry z huku montującej się kuchni!!!!!!!!!!!!Huraaaaaaaaaaaaaaakoniec prowizorki bliski....Pozdrawiam wiosnennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 31.03.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam!Chetnie bym sie dolaczyl ,ale nie mieszcze sie w obrebie mapy . Jak to się nie mieścisz? Mieścisz się. Sprawdź jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 31.03.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 polanka - widzę wiechę, dobrze widzę ? Slawek - szybkiego końca montażu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 31.03.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Polanka, WIELKIE dzięki za mapę Sławek, na rowerach nie przywieziemy wiele tych kamoli Może jakieś wory przytroczyś do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 31.03.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 hej Robie porzadki na dzialce i w zwiazku z tym chetnie pozbede sie:1) 35 pustakow porotherm 25 klasa 102) 38 pustakow keramzytowych to terivy3) dwie belki do terivy 3 m i 3,6 metra4) nadproza l19:1,5 metra cztery sztuki1,8 metra dwie sztuki1,2 metra dwie sztuki gmina czernica, cena raczej bardzo przystepna, zalezy mi na pozbyciu sie balastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 31.03.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 chriso, a nie przyjmą Ci w hurtowni?Widzę przejżdżając do siebie, że już sobie mieszkacie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 mi potrzeba tylko ziemi nikt żadnych wykopów nie robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 [mogę się podjąć sporządzenia mapy. Tak na szybko: http://czajla.republika.pl/dom/wroclaw.jpg Ekstra Jest superancka. Ja już szczerze mówiąc zacząłem się gubić kto gdzie się buduje a tak rzut oka na mapę i wszystko jasne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 31.03.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam, muszę się pochwalić - mam mapkę do celów projektowych, wprawdzie jeszcze jej nie widziałam, ale słyszałam że jest. Jak tylko w urzędzie katastralnym przetrawią, będzie mapka do celów opiniodawczych, idę do notariusza.Jak architekt zrobi adaptację projektu to składam wniosek o pozwolenie.Czy można zrobić adaptację projektu w trzy dni?!Bo ja już chcę mieć to pozwolenie!no i mam do was pytanie - ilu z was robiło badania geologiczne?Bo ja o tym myślałam, w sumie cena jest niewielka w skali cełej inwestycji (300-500zł) a zawsze jest pewność i informacja dla architekta. U mnie grunt chyba dość paskudny (wysoka woda gruntowa) dlatego chcę mieć pewność jak posadzić dom.I czy robicie drenaż opaskowy koło domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 BK - ja badan takich nie robiłam a z drenażem się zastanawiam - chcieliśmy robić, ale przy takim piasku jako mam to sie zastanawiam czy nie będa to wyrzucone pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam, no i mam do was pytanie - ilu z was robiło badania geologiczne? Bo ja o tym myślałam, w sumie cena jest niewielka w skali cełej inwestycji (300-500zł) a zawsze jest pewność i informacja dla architekta. U mnie grunt chyba dość paskudny (wysoka woda gruntowa) dlatego chcę mieć pewność jak posadzić dom. I czy robicie drenaż opaskowy koło domu? Ja robiłem badania geologiczne, też mam wysoko wody gruntowe i wolałem wiedzieć na czym stawiam chatę Oczywiście drenaż opaskowy bedę robił jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 BK - ja badan takich nie robiłam a z drenażem się zastanawiam - chcieliśmy robić, ale przy takim piasku jako mam to sie zastanawiam czy nie będa to wyrzucone pieniądze teraz to juz chyba trochę za późno - domek już z tego co wiem to chyba stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 31.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ja jeszcze raz - z innej beczki. Apeluję do wrocławskich - forumowych mam. Gdzie mogę kupić buty dziecięce. Próbuję od dwóch tygodni nabyć buty najlepiej memo, dla córki (6 lat, rozm 31). A może inna firma też robi buty z obcasem thomasa które by się jako tako prezentowały? Jestem załamana podejściem tej firmy do zaopatrywania swoich sklepów. Gdzie kupujecie buty dzieciom? W zdrowej stópce na Psich budach byłam, w Tesco też. A może sa jakieś inne forumy dla matek wrocławskich (polanka, coś wspominałaś? ) Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 [ teraz to juz chyba trochę za późno - domek już z tego co wiem to chyba stoi ? ..no Twój chyba tez ....to można teraz robic czy nie mozna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ja jeszcze raz - z innej beczki. Apeluję do wrocławskich - forumowych mam. Gdzie mogę kupić buty dziecięce. Próbuję od dwóch tygodni nabyć buty najlepiej memo, dla córki (6 lat, rozm 31). A może inna firma też robi buty z obcasem thomasa które by się jako tako prezentowały? Jestem załamana podejściem tej firmy do zaopatrywania swoich sklepów. Gdzie kupujecie buty dzieciom? W zdrowej stópce na Psich budach byłam, w Tesco też. A może sa jakieś inne forumy dla matek wrocławskich (polanka, coś wspominałaś? ) Pomocy! ja najczęsciej - przynajmniej dla Franka - w Urwisie na Gajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts