cyberbronek 16.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 W takich chwilach wszystkie nasze problemy i dylematy budowalne staja sie smieszne i maloistotne. Wszystko sie przewartosciowuje i widac co w zyciu jest naprawde wazne... Secam, wierze ze wszystko bedzie dobrze. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kurde, zadko tu zagladam, a tu taka wiadmowsc . Secam trzymajcie sie!!!! Bedzie dobrze!!!!! Z naszej rodzinki tylko ja mam A+, ale w moim stanie nie moge oddac . Ale zaraz puszcze wiadomosc wsrod znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie wróciłam i widziałam sie z Secamem w punkcie krwiodawstwa. Myślę, że nie będzie miał mi za złe, że przekażę pozytywne wiadomości. Dosia jest w stanie stabilnym i wg lekarzy rokowania są dobre. Wszystkie organy działają, wyniki się ciągle powolutku, ale polepszają. Dosia musiała dostać masakryczną ilość krwi . Dzisiaj będzie powtórna operacja - więc krew można oddawać ciągle dzisiaj i jutro też. To bardzo nadal potrzebne!. Ja byłam dziś jedenasta na liście dawców dla Dosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 16.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam. Trzymam kciuki Secam. Zobaczyłam dopiero teraz podjadę do Stacji może jeszcze dzisiaj uda mi się oddać krew. Ja mam 0RH-. Jak nie zrobię to jutro rano. Jeszcze raz życzę powodzenia i wiem, że wszystko będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.06.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cieszę się że stan się polepsza,jesteśmy z Dusią i ucałuj ją od nas wszystkich,wierzę głęboko że będzie dobrze,będę się o to modlić.Trzymaj się Grzesiu i ucałuj też swoją dzidzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 16.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Trzymamy kciuki i modlimy sie za Was. Bedzie dobrze. Byłem, oddałem ale nie wiem jaką mam grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 16.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Secam trzymam kciuki. Napewno będzie wszystko dobrze - MUSI BYC DOBRZE.Pozdrawiam całą Twoja rodzinkę - i pamiętaj jest już was więcej.Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 secam- zaluje ze nie moge pomoc, jestem za granica, a mam grupe krwi Arh+.trzymam kciuki.bedzie dobrze.na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 16.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Secam - trzymaj się - cała grupa jest z Wami - damy radę ! Co prawda nie mogę oddać krwi, bo jestem w delegacji, lecz jakbyś potrzebował innej pomocy bez żadnej krępacji daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 16.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grzesiu, za dobrze was nie znam bo od niedawna jestem na forum ale czytałam wasze posty i trzymam kiuki i modlę się o zdrowie dla Dosi. Podobnie zreszta dla Tomka1950.a niestety nie mogę oddać krwi ale już zbieram ludzi i mam nadzieję, że dużo będzie krwi dla Doroty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ............. i mam nadzieję, że dużo będzie krwi dla Doroty. Krwi jest BARDZO DUŻO wystarczy na pewno i jestem przekonany że uratuje życie jeszcze wielu osobom. Wg moich obliczeń powinno być nawet ponad 100 oddanych jednostek, Wiem że nawet w innych miastach oddawali ludzie krew - Dziekuję Dziekuję Dziękuję - choć te słowo jest niczym w stosunku do tego co nam ofiraowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Och jak dobrze, że Niemcy znają internet, bo cały dzien sie zastanawiałem "dzwonić do Secama, czy nie dzwonić?". Na szczęście w hotelu wszystko stało się jasne Trzymię kciuki - zresztą sam wiesz ... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grześ, daj zanć jak już będzie po wszystkim jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie wróciłam i widziałam sie z Secamem w punkcie krwiodawstwa. Jak Wy to robicie że się widzicie ? Może ja nowa jestem i nie znam Was z widzenia ? Byłam, wzięli , grupy nie znam, ale mam nadzieje że przydasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Właśnie wróciłam i widziałam sie z Secamem w punkcie krwiodawstwa. Jak Wy to robicie że się widzicie ? Może ja nowa jestem i nie znam Was z widzenia ? Byłam, wzięli , grupy nie znam, ale mam nadzieje że przydasie. Grzesia trudno nie zauważyć, no chyba, że się nie wie kogo szukać, ale przecież jest avatar!!! Super, że tyle osób z naszej grupy i ich powinowatych ruszyło oddać krew dla Dosi. Tyle nieszczęść chodzi po świecie, ale dopiero jak dotyka kogoś bliskiego to dociera do świadomości. Czekamy na dobre wieści po operacji. Będzie dobrze http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Okazalo sie ,ze mam zle wyniki i nie moglam oddac krwi poza tym niedawno oddawalam i jeszcze za wczesnie, .Dobrze ,ze jest tylu ludzi ,ktorzy mogli i oddali Czekamy na dobre wiadomosci!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jestem z Wami Secamki moje. Modlę się i myślę cały czas. Przesyłam całą swoją energię do Dorotki. Wierzę całym sercem, że wszystko będzie dobrze.Całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 17.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 WitamByłam wczoraj i oddałam. Nie widziałam się z secamem, ale wiele osób oddawało dla Dorotki i od razu wiozło zaświadczenia do szpitala. Można było też zostawić na miejscu i tak też zrobiłam. Wiem, że wszystko skończy się pomyślnie. Gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Secam jak będzie jeszcze potrzeba i mogę u siebie w Ostrowie, to napisz. Mam nadzieję, że Dorota szybko się wyliże z problemów. 2 lata temu miałem brata we Wrocławiu po czołówce z TIR-em. Wiem jak człowiek czuje się początkowo, gdy nie wiadomo co będzie. Okazało się, że lekarze jednak potrafią czynić cuda, a młody organizm też się nieźle broni !!! Wam też się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kochani, daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie.Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale...1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane. Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts