asia22 17.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki za dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To dobra wiadomość i czekamy z nadzieją na uśmiech Dosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 :d :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 17.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nie ma godziny bym nie myslała o Dosi mimo natłoku spraw codziennych. Dorotko i Grzesiu teraz może byc tylko lepiej i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzieki za dobre nowiny !!!!!!!Oby bylo juz tylko coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Napisałem co wiem na ta chwile o Dosi - nie będę zarzucał cytatów, wklejam tylko link - dzieki jeszcze raz wszystkim za pomoc http://forum.muratordom.pl/post3434199.htm#3434199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jak widać sprawy budowlane, którymi tak bardzo się przejmujemy jakoś zeszły na plan dalszy widać CO JEST NAPRAWDĘ WAŻNE pozdrawiam Dorotkę Grzesia i wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jak widać sprawy budowlane, którymi tak bardzo się przejmujemy jakoś zeszły na plan dalszy widać CO JEST NAPRAWDĘ WAŻNE pozdrawiam Dorotkę Grzesia i wszystkich Wiem że 14 czerwca 2009 to będą również moje drugie urodziny........ innego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ........ dopiero dopadłem forum Secam - szoooooook!!! Zasmuciłem się. Kibicuję i pomodlę się - bo tyle tylko mi zostało zrobić. A niebawem widzimy się w komplecie z Twoją małżonką na jakimś grilu - możesz jej to przekazać, by miała ekstra motywację do zdrowienia. Jestem z Wami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secam, cieszę się że z żoną coraz lepiej. Trzymam kciuki za szybki powrót Dosi do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jak widać sprawy budowlane, którymi tak bardzo się przejmujemy jakoś zeszły na plan dalszy widać CO JEST NAPRAWDĘ WAŻNE pozdrawiam Dorotkę Grzesia i wszystkich Wiem że 14 czerwca 2009 to będą również moje drugie urodziny........ innego życia. Wydaje mi się, że życie drugi raz darowane ma inny smak "lepszy" i jeśli człowiek potrafi to docenić, to jest szczęśliwszy i cieszy się najdrobniejszymi rzeczami Zdrówka i mnóstwa drobnych radości Dosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Za mnie i moja MARTYNKĘ też trzymajcie kciuki12.06.2009 wylądowaliśmy na świecie, ale ciagle niestety szpital i infekcje i weflony w głowie, serce mi się kraje...I przestały mnie jakos obchodzić kominki i kuchnie.....Ale będzie dobrze, trzymam kciuki Secam i za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kasieńko, szczere gratulacje córeczki. Moja Ula jak się urodzila tak samo, zapalenie płuc, infekcje , wenflony, strzykawy. Masakra! A teraz w życiu byś nie powiedziała, że tyle przeszła. Wszystko minie i maleństwo będzie zdrowiutkie i radosne. Dzieciaczki są silniejsze niż na to wygladają. Dużo zdrówka dla maluszka, ale jakaś fotka nam się należy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Za mnie i moja MARTYNKĘ też trzymajcie kciuki 12.06.2009 wylądowaliśmy na świecie, ale ciagle niestety szpital i infekcje i weflony w głowie, serce mi się kraje... I przestały mnie jakos obchodzić kominki i kuchnie..... Ale będzie dobrze, trzymam kciuki Secam i za Was Pewnie to marne pocieszenie, ale Jola z Melisy ma rację. Moja córka Kasia, też zaraz po porodzie bilirubiny zaczęły się podnosić i przygotowani byli lekarze na transfuzję krwi 3 dni później w szpitalu złapała dur brzuszny ( rozchorowało się 7 dzieci), potem antybiotyki, anemia, zniszczyli żołądek, gastrolog co 2 tygodnie do roku czasu, zapalenia płuc co miesiąc i zastrzyki i długo jeszcze tak mogę pisać i wymieniać......................... a i skaza białkowa, z której miała wyrosnąć dalej jest Dzisiaj pannica i nie choruje - będzie dobrze nie martw się, przecież my też chorowaliśmy. Wiem, że to marne pocieszenie, ale trzymaj się Sekamki też mają się trzymać dzielnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hej Dziewczyny dosyć tego czarnowidztwa. Życie przynosi nam wiele trosk, ale my mamy umieć sobie z nimi radzić, mimo że są to czasem trudniejsze sprawy niż nasze hobby - budowa. Kasiu, głowa do góry, wszystko będzie dobrze....mam córeczkę - przeszedłem swoje...czekam na dobre wieści od Secamków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 18.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 XX, nawet nie wiedzialam, ze juz urodzilas Gratuluje i zycze zdrowka . Z dzieciaczkami tak zawsze, ale bedzie dobrze. Ucaluj Martynke. Caluski rowniez dla rodziny Grzesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Za mnie i moja MARTYNKĘ też trzymajcie kciuki 12.06.2009 wylądowaliśmy na świecie, ale ciagle niestety szpital i infekcje i weflony w głowie, serce mi się kraje... I przestały mnie jakos obchodzić kominki i kuchnie..... Ale będzie dobrze, trzymam kciuki Secam i za Was Gratuluje corci i mocno zaciskam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Za mnie i moja MARTYNKĘ też trzymajcie kciuki 12.06.2009 wylądowaliśmy na świecie, ale ciagle niestety szpital i infekcje i weflony w głowie, serce mi się kraje... I przestały mnie jakos obchodzić kominki i kuchnie..... Ale będzie dobrze, trzymam kciuki Secam i za Was Gratuluję Kasiu córeczki. Pożyczam ( )Ci tej energi którą dostaję od Was wszytkich - więc będzie dobrze . Mój Pawełek też w weflonie więc dotrzymuje towarzystwa Martynce Notabene ciekawe w którym szpitalu jesteś bo może być tak że się mijamy na korytarzu albo nasze maluchy leża w wózeczkach koło siebie . Co do budowy to mnie tez jakos już nie pociąga, a krzywe tynki nie robią już na mnie wrażenia, wiem ze muszę niestety wylać podłogę, bo jak tego nie zrobię to wszystko co do tej pory zrobiliśmy się zmarnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secam - jak Dorotka się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Napisałem chwilkę temu w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts