Ivonesca 01.04.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 polanka - na mapie dolnośląskiej jest sobrze widoczna szwajcarka...czy to z jakiś specjalnych względów, czy przez przypadek? ...bo chyba nie dlatego że ja pod szwajcarką spędziłam całe dzieciństwo Dane do mapy pochodzą z projektu UMP (Uzupełniająca Mapa Polski), część plroadmap. Dane robią różni ludzie, skleja je do kupy Tomek Surmacz (tak, TS osobiście). Pewnie ktoś dodawał treść turystyczną i stąd Szwajcarka. Przy okazji: proszę podawać miejscowości tak żebym ich nie musiał za długo szukać - niech tam będzie np. przybliżony kierunek do najbliższego większego miasta. A i w miejscowości przydało by się jakieś dokładniejsze umiejscowienie. Mam mapy 1:50 000 99% Polski więc nie powinno być problemu. ja jestem dziś do tyłu - polanka co to jest sig i kto to jest Tomek Surmacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 01.04.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 ja jestem dziś do tyłu - polanka co to jest sig i kto to jest Tomek Surmacz? sig to inaczej podpis. W profilu można sobie zdefiniować tekst który się dodaje do wszystkich postów. Patrz jakiś post mik99. TS to guru polskich grup news. On je wszystkie zakłada. Krążą legendy że to nie człowiek tylko program udający człowieka EOT chyba jednak. (o rany a ja znowu skrótami EOT to znaczy nie ciągnijmy dłużej tego tematu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 polanka - no tak sama uzywam podpisu, tylko go czasem wyłaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 01.04.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ja jeszcze raz - z innej beczki. Apeluję do wrocławskich - forumowych mam. Gdzie mogę kupić buty dziecięce. Próbuję od dwóch tygodni nabyć buty najlepiej memo, dla córki (6 lat, rozm 31). A może inna firma też robi buty z obcasem thomasa które by się jako tako prezentowały? Jestem załamana podejściem tej firmy do zaopatrywania swoich sklepów. Gdzie kupujecie buty dzieciom? W zdrowej stópce na Psich budach byłam, w Tesco też. A może sa jakieś inne forumy dla matek wrocławskich (polanka, coś wspominałaś? ) Pomocy! Beatko ,możesz spróbować w sklepie ortopedycznym na Chrobrego tel.7999710.Pracuje tam sympatyczna dziewczyna jeśli nie ma u niej to napewno Ci coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.04.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dzięki, zara, już dzwoniłam. Okazało się że Medort (buty memo) przenieśli sklep i nawet nie raczyli napisać informacji w witrynie likwidowanego sklepu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 01.04.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Kochani, musze sie wykazać niefrasobliwością za którą przepraszam - ale kto był tak uprzejmy i dał mi na spotkaniu w Ligocie namiary na dachowca spod Trzebnicy? Bo ja twarze pamietam doskonale ale nicki juz mniej Chciałam podziekowac, z panem się widziałam dzisiaj, rozbawiła mnie jego typowo budowlana aparycja ale gosć jest chyba ok, konkretny. Juz mowi do mnie szefowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Kochani, musze sie wykazać niefrasobliwością za którą przepraszam - ale kto był tak uprzejmy i dał mi na spotkaniu w Ligocie namiary na dachowca spod Trzebnicy? Bo ja twarze pamietam doskonale ale nicki juz mniej Chciałam podziekowac, z panem się widziałam dzisiaj, rozbawiła mnie jego typowo budowlana aparycja ale gosć jest chyba ok, konkretny. Juz mowi do mnie szefowo aka- nic sie nie przejmuj - mam to samo ....i myslę nie mówisz o dachowcu naszym wrocławskim tylko facecie od dachu? .....bo z dachowcem (naszym) chyba mineliście się u mnie ....też już nie pamiętam jak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 aka - w razie czego to opisz tego osobnika od którego dostałas namiary a gdzie siedział? to może go jakoś namierzymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 01.04.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ivo, oczywiście jak mówie dachowiec to mam na myśli dekarza, a jak mówię kamerować to mam na myśli filmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 01.04.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 O rany! Jesteśmy na mapie! Polanka dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 01.04.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 My Kiełczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Podobno i my jesteśmy, ino mapa mi się nie otwiera.. Trzymałam ją z godzine i stanęła uparcie na AdzeJG i ani drgnie. Spróbuję rano, niemniej Polanka, serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 agnes - jesteście, jesteście ....widziałam dzień dobry wszystkim w piękny piątkowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 02.04.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dzien dobry! Taki piekny dzien a ja jajde wizytowac dachy i zbierac papiery do kredytu ...zamiast sie opalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 aka - no z dachami to można przeżyć ....ale te papiery nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witajcie o poranku. Ivonesca, u mnie nadal się nie otwiera Stoi na Adze i ani drgnie w dół... Może Polanka coś poradzi?.. Słonecznego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Agnes - kurcze, nie wiem czemu tak to jest ...może rzeczywiście poczekajmy na polankę ...u nas ładne słonko swieci polanka - poprzednie żółte napisy (a właściwie tła) były bardziej widoczne niż teraz czerwone i niebieskie napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.04.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witajcie o poranku. Ivonesca, u mnie nadal się nie otwiera Stoi na Adze i ani drgnie w dół... Może Polanka coś poradzi?.. Słonecznego dnia Wam życzę Sprawdziłem, otwierają się obydwie mapy , znalazłem Cie az za Kowarami Polanka musi tylko zmienic kolor czcionki z czarnego na brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.04.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Mapka fajna, Polanka dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 02.04.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witajcie o poranku. Ivonesca, u mnie nadal się nie otwiera Stoi na Adze i ani drgnie w dół... Może Polanka coś poradzi?.. Sprawdziłem, otwierają się obydwie mapy , znalazłem Cie az za Kowarami Polanka musi tylko zmienic kolor czcionki z czarnego na brązowy zmieniłem kolor, dopisałem bilbo. jak komus poprzednie adresy sie nie otwieraja to może: http://gpspl.w.interia.pl/murator/wroclaw.jpg http://gpspl.w.interia.pl/murator/dolnyslask.jpg Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts