cyberbronek 29.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam Może ma ktoś "ciekawy" /tani/ namiar na piasek (najlepiej z transportem) do zasypania fundamentów. Południe Wrocławia - Żórawina. Pozdrawiamy Ja bralem z Sanbetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześc Grupeńko, klikam już z domku. Jest bosko, jak na wakacjach. Długo trwała ta moja budowa, ale było warto. Życzę wszystkim dużo cierpliwości i rychłych przeprowadzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześc Grupeńko, klikam już z domku. Jest bosko, jak na wakacjach. Długo trwała ta moja budowa, ale było warto. Życzę wszystkim dużo cierpliwości i rychłych przeprowadzek. Jolu, gratulacje i życzę, by kawa na tarasie miała zawsze ten sam smak i na Twojej twarzy była zawsze uśmiechnięta mina i zadowolenie z własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jestem w szoku, bo neostrada chodzi szybciej niż w starym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jola, a ze tak nieśmiało spytam - możnaby wizję lokalną schodów przeprowadzić? Naszych pewnie jeszcze nie tknął, bo na połowę października termin. Z tą neostradą to zazdraszaczam, bo u nas to maksymalnie Edge chodzi. O UMTS można zapomnieć. Może do zimy coś się zmieni (choć wątpię). Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam mam pytanie czym ocieplacie swoje domki, wełną czy styropianem? Jaką podjęlibyście decyzję, nie zwracając uwagi na koszty (chciałabym poznać wszystkie opinie), co jest dobre a nie co jest tańsze? Pozdrawiam Ja dałbym dobry styropian (szary), chyba, że miałbym naprawdę dużo pieniędzy wtedy wełnę np. Toprock i cegły klinkierowe. Ważne też jest ocieplenie dobrą wełną sufitu poddasza i skosów na strychu, zastosowanie dobrej centrali wentylacyjnej z GWC i sprawnego systemu ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja też dałabym teraz styropiani Daro -jestem chętna na rabat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 30.07.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 nadal poszukuje kafelkarza moze ktos pomoze? Hej Mogę dac Ci namiar mojego kafelkarza, ale nie wiem jak u niego z terminami Ja jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 30.07.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześc Grupeńko, klikam już z domku. Jest bosko, jak na wakacjach. Długo trwała ta moja budowa, ale było warto. Życzę wszystkim dużo cierpliwości i rychłych przeprowadzek. Witaj Jolu Ale Ty to masz rzeczywiście tam u siebie wczasy Cieszę sie ogromnie, ze już na swoim wlasciwym miejscu jesteście. Może zechcialabys nacieszyc nasze oczy jakimis zdjeciami Twojego krolestwa O właśnie i schody tez mialy byc cudne! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Trabi, zapraszam. Schody wyszły super, są ozdobą mojego salonu. Fotki wkrótce. U nas kupę rzeczy niedokończonych. Nie mogłam też pozwolić sobie na kupić wszystkich nowych mebli, ale i tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześc Grupeńko, klikam już z domku. Jest bosko, jak na wakacjach. Długo trwała ta moja budowa, ale było warto. Życzę wszystkim dużo cierpliwości i rychłych przeprowadzek. Przede wszyskim Jolu, gratulacje z osiągnięcia celu do którego wszyscy dążymy czyli zamieszkania. Nic innego jak zazdrościć nam zostaje Necik masz, to mam nadzieję ze będziemy się częściej widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 gratulacje Jola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jolu przyłączam się do gratulacji. U nas kupę rzeczy niedokończonych. Nie mogłam też pozwolić sobie na kupić wszystkich nowych mebli, ale i tak jest super. Ee tam rzeczy, najważniejsze że Wy jesteście tam szczęśliwi, i żeby tak cały czas było "bosko, jak na wakacjach" Nic innego jak zazdrościć nam zostaje - pierwsza prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 30.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Trabi, zapraszam. Schody wyszły super, są ozdobą mojego salonu. Fotki wkrótce. U nas kupę rzeczy niedokończonych. Nie mogłam też pozwolić sobie na kupić wszystkich nowych mebli, ale i tak jest super. Jolu gratulujemy i cieszymy sie razem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 30.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam Może ma ktoś "ciekawy" /tani/ namiar na piasek (najlepiej z transportem) do zasypania fundamentów. Południe Wrocławia - Żórawina. Pozdrawiamy Ja bralem z Sanbetu czesciowo bralam tez z sanbetu ale transport bardzo drogo mi wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 30.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 bemark wysłałam Ci na priva dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 30.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 nadal poszukuje kafelkarza moze ktos pomoze? Hej Mogę dac Ci namiar mojego kafelkarza, ale nie wiem jak u niego z terminami Ja jestem bardzo zadowolona dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 30.07.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam mam pytanie czym ocieplacie swoje domki, wełną czy styropianem? Jaką podjęlibyście decyzję, nie zwracając uwagi na koszty (chciałabym poznać wszystkie opinie), co jest dobre a nie co jest tańsze? Pozdrawiam Ocieplenie to u mnie ostatnio gorący temat Ostatecznie zakupiliśmy Termo Organikę. Polecam kontakt bezpośrenio z Dyrektorem Regionalnym p. Rafałem Bąkiem tel. 603 97 00 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 30.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Trabi, zapraszam. Schody wyszły super, są ozdobą mojego salonu. Fotki wkrótce. U nas kupę rzeczy niedokończonych. Nie mogłam też pozwolić sobie na kupić wszystkich nowych mebli, ale i tak jest super. Jolu gratuluję przeprowadzki Nie ukrywam, że szczerze zazdroszczę Ze schodów też jesteśmy bardzo zadowoleni...Trzeba przyznać p.Kowalik bardzo profecjonalnie podchodzi do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam Może ma ktoś "ciekawy" /tani/ namiar na piasek (najlepiej z transportem) do zasypania fundamentów. Południe Wrocławia - Żórawina. Pozdrawiamy Ja bralem z Sanbetu czesciowo bralam tez z sanbetu ale transport bardzo drogo mi wyszedl Szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts