bemark 30.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam Może ma ktoś "ciekawy" /tani/ namiar na piasek (najlepiej z transportem) do zasypania fundamentów. Południe Wrocławia - Żórawina. Pozdrawiamy Ja bralem z Sanbetu czesciowo bralam tez z sanbetu ale transport bardzo drogo mi wyszedl Szukamy dalej wysylam na @ jak mnie pamiec nie myli 350 za wywrotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 wysylam na @ jak mnie pamiec nie myli 350 za wywrotke Bemark - na pewno wysłałaś, bo nic nie doszło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dzięki wszystkim za miłe slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 31.07.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Pozdrawiam Ocieplenie to u mnie ostatnio gorący temat Ostatecznie zakupiliśmy Termo Organikę. Polecam kontakt bezpośrenio z Dyrektorem Regionalnym p. Rafałem Bąkiem tel. 603 97 00 34 Hej! A jak cenowo np w porównaniu z allegro, icmarket ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 31.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jola - fajnie żeś na swoim. Ja też czuje się w domu jak na wczasach - ptaki, zające i takie tam. Sąsiedzi noszą (miejscowej) grzyby, jagody. No nie bez łyżki dziegciu- mój małżonek tak się bawił traktorem, że skosił moje ulubione krzaki pigwowca karłowatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jola - fajnie żeś na swoim. Ja też czuje się w domu jak na wczasach - ptaki, zające i takie tam. Sąsiedzi noszą (miejscowej) grzyby, jagody. No nie bez łyżki dziegciu- mój małżonek tak się bawił traktorem, że skosił moje ulubione krzaki pigwowca karłowatego. HAHHAHAHAHAHAHAHA - mam nadzieje, że nie drogie i że rozwodu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jola - fajnie żeś na swoim. Ja też czuje się w domu jak na wczasach - ptaki, zające i takie tam. Sąsiedzi noszą (miejscowej) grzyby, jagody. No nie bez łyżki dziegciu- mój małżonek tak się bawił traktorem, że skosił moje ulubione krzaki pigwowca karłowatego. HAHHAHAHAHAHAHAHA - mam nadzieje, że nie drogie i że rozwodu nie będzie. Projektant wnętrz u mojego brata postanowił zabawić się w ogrodnika. Z jednej strony stwierdził, że dla relaksu, a z drugiej - po co płacić komuś. Kupił cały sprzęt z górnej półki i umundurowanie. Wziął aerator i ruszył na trawnik. Tryk... coś twardo weszło... nic to... tryk... tryk... i w ten sposób napowietrzył sobie... system nawadniający. Naprawa kosztowała 7 tys. zł i tak skończyło się ogrodniczenie projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 31.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Trabi, zapraszam. Schody wyszły super, są ozdobą mojego salonu. Fotki wkrótce. U nas kupę rzeczy niedokończonych. Nie mogłam też pozwolić sobie na kupić wszystkich nowych mebli, ale i tak jest super. Jolu gratuluję przeprowadzki Nie ukrywam, że szczerze zazdroszczę Ze schodów też jesteśmy bardzo zadowoleni...Trzeba przyznać p.Kowalik bardzo profecjonalnie podchodzi do tematu Mam pytanie - czy Oboje robiliście u Krzysztof Kowalika z Szumiradu? Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 31.07.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam Może ma ktoś "ciekawy" /tani/ namiar na piasek (najlepiej z transportem) do zasypania fundamentów. Południe Wrocławia - Żórawina. Pozdrawiamy Ja bralem z Sanbetu czesciowo bralam tez z sanbetu ale transport bardzo drogo mi wyszedl Szukamy dalej O piasek spytaj też tutaj 604409066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 31.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Pozdrawiam Ocieplenie to u mnie ostatnio gorący temat Ostatecznie zakupiliśmy Termo Organikę. Polecam kontakt bezpośrenio z Dyrektorem Regionalnym p. Rafałem Bąkiem tel. 603 97 00 34 Hej! A jak cenowo np w porównaniu z allegro, icmarket ? Ja tez zaczynam rozgladac sie za styropianem. Mozesz podac ile placiliscie za termoorganike ? i jaki styropian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 31.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 HAHHAHAHAHAHAHAHA - mam nadzieje, że nie drogie i że rozwodu nie będzie. aż tak krzaki nie cenię, ale burza była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 31.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Trabi, zapraszam. Schody wyszły super, są ozdobą mojego salonu. Fotki wkrótce. U nas kupę rzeczy niedokończonych. Nie mogłam też pozwolić sobie na kupić wszystkich nowych mebli, ale i tak jest super. Jolu gratuluję przeprowadzki Nie ukrywam, że szczerze zazdroszczę Ze schodów też jesteśmy bardzo zadowoleni...Trzeba przyznać p.Kowalik bardzo profecjonalnie podchodzi do tematu Mam pytanie - czy Oboje robiliście u Krzysztof Kowalika z Szumiradu? Pzdr! tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 31.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Godin, u nas były drobne poprawki schodów, ale pan Kowalik, nie kwestionował naszych uwag i to co trzeba było, poprawili bez problemów. Myślę, że każdemu może zdażyć się jakiś błąd, ale liczy się podejście do klienta i nie olewanie go, jak się już weźmie kasę za usługę. Genetralnie jestem ze schodów bardzo zadowolona, zwlaszcza, że, są naprawde bardzo ładne, a widać je u nas z każdego miejsca w domu. No może oprócz kibelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Pokuszę sie o mały casting Dwa pytania - na jaki kolor malujecie garaż - nie moę wyperswadować żonie że biały to odpowiedni - jakich farb używacie - akrylowe - lateksowe czy jakies tam inne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 31.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Grzesiu - ja pomalowałam na biało akrylem. Już jest na szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 i jeszcze jedno Jakie teraz są stawki za malowanie ścian - 2 x na gotowo bez podkładu gruntującego Grzesiu - ja pomalowałam na biało akrylem. Już jest na szaro... No własnie czyli jak się pomaluje na kolor to też bedzie szary kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 31.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Pozdrawiam Ocieplenie to u mnie ostatnio gorący temat Ostatecznie zakupiliśmy Termo Organikę. Polecam kontakt bezpośrenio z Dyrektorem Regionalnym p. Rafałem Bąkiem tel. 603 97 00 34 Hej! A jak cenowo np w porównaniu z allegro, icmarket ? Nie wiem dokładnie jakie ceny oferował icmarket na allegro, gdyż w chwili obecnej nie wystawia żadnych przedmiotów. W porównaniu do ich strony mieliśmy lepszą cenę na Platinum, choć wiem, że Termo Organika miała zmieniać ceny Wobec powyższego o miesiąc przyspieszyliśmy termin ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 31.07.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nie wiem dokładnie jakie ceny oferował icmarket na allegro, gdyż w chwili obecnej nie wystawia żadnych przedmiotów. W porównaniu do ich strony mieliśmy lepszą cenę na Platinum, choć wiem, że Termo Organika miała zmieniać ceny Wobec powyższego o miesiąc przyspieszyliśmy termin ocieplenia Dzięki. Chodziło mi oczywiście o ich stronę. Pisząc na allegro miałem na myśli inne ceny z allegro Nawet nie wiedziałem że istnieje taki użytkownik I my niedługo musimy się zabrać za ocieplenie, ale chyba jednak skusimy się na Swisspor Lambda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 31.07.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Godin, u nas były drobne poprawki schodów, ale pan Kowalik, nie kwestionował naszych uwag i to co trzeba było, poprawili bez problemów. Myślę, że każdemu może zdażyć się jakiś błąd, ale liczy się podejście do klienta i nie olewanie go, jak się już weźmie kasę za usługę. Genetralnie jestem ze schodów bardzo zadowolona, zwlaszcza, że, są naprawde bardzo ładne, a widać je u nas z każdego miejsca w domu. No może oprócz kibelka. Jolu do nas też ponownie przyjeżdżał p.Krzysztof :wink choć nie do końca ze swojej winy (o 5cm źle wymierzyłam deskę do zabudowy stropu przy antresoli...) Terminu dotrzymał zgodnie z ustaleniami, choć byliśmy już po końcowym rozliczeniu Schody oprócz walorów wizualnych są jeszcze bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 31.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 GosiaIAdam a jak mowa o allegro to przypomniałam sobie o namiarach na parapety zewnętrzne Odbiór mam w przyszłym tygodniu i jak będę zadowolona to podzielę się z Szanowną Grupą kontaktem Póki co, współpraca bez zarzutów oraz cena bardzo konkurencyjna w porównaniu do Wrocka, hurtowni w Strzegomiu i polecanego kiedyś na forum Smardzowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts