PiJaki 14.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam,Pewnie większość z Was jest na etapie wyboru firanek ale może kogoś to zainteresuje:Mam do sprzedania stemple budowlane drewniane.Długość 2,75-3,00 m. Ilość ok 120 szt.Odbiór własny - okolice Wiszni Małej.Cena 4,50 zł/szt.Pozdr.Pijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jeśli maja być ścianki murowane zamiast G-K to faktycznie trzeba sie skonsultować z fachowcem i zastosować lekki materiał taki jak np. suporeks 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 14.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Info dla osob szykujących się do podbitki. Jesli chodzi o ceny ,są bardzo różne od 45 do 80 za mb. Niektórzy biorą za mkw. Znalazłam firmę STOLWOOD link http://www.stolwood.com/index.htm Ceny za podbitkę , to około 45 za mkw. Czy ktoś zna taką firmę ???? Narazie nie znalazłam nikogo " z polecenia" . Ceny podbitki w sumie są wszędzie takie same - chyba jakaś zmowa cenowa. Jesli znalazłam gdzieś odrobinę taniej to za to trzeba było dopłacić za transport. Fachowcy od podbitek twierdzą, że podbitka powinna mieć przynajmniej 16 mm grubości ponieważ z czasem drewno wykręca się. My wezmiemy chyba 18 mm w cenie 28 brutto klasa BC ( chyba średnia ) Może macie jakieś lepsze informacje , to proszę piszcie !! Witam. Ja dzisiaj zamawiałam podbitke ale gr.14mm u Szymka w Chrząstawie Wielkiej w cenie 24 zł/m2. Miał też 19mm ale mnie nie interesowała i nie powiem Ci w jakiej cenie. Tartak był wcześniej polecany tu na forum. We Wrocku ceny wyższe albo totalne olewanie klienta. Ps. tel. do tartaku 698 762 885 za transport trzeba zapłacic osobno drewno klasa A asia dzieki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 14.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Możecie mnie poratować namiarami na kogoś od ocieplania domu styropianem z własnymi rusztowaniami ?? Północ Wrocławia Pliiiiisssssss !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 14.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hej, nadal szukam odpowiedniego projektu. Taniego w budowie, łapiącego się na kredyt z dopłata, z podwójnym garażem ) Aniunia81, jeśli chodzi o projekt łapiący się na dopłaty, to my skorzystaliśmy z tego (Oliwka): http://www.hbstudio.pl/ bank uznał, że do powierzchni użytkowej nie wlicza się garaż i pomieszczenia gospodarcze, więc wyszło 129m2 Jeszcze duuuużo nam zostało do końca, ale widzieliśmy Oliwki już gotowe i wiemy, że chałupka zgrabna, logicznie pomyślana no i można bez problemu wprowadzić mnóstwo zmian. Zresztą, Oliwkowicze mają tu odrębny wątek, więc można poczytać. Możesz też spojrzeć do naszej fotogalerii i przeglądnąć zmiany, jakie wprowadziliśmy. Zapraszamy też na budowę, może jak pooglądasz na żywo, to bedziesz mieć jakieś odniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 14.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam pytalam sie Was o tynkipo burzliwej dyskusji zdecydowalismy sie jednak na tynki silikonowe firmy Kabe nie orientujecie sie ile kosztuje polozenie tynku domek juz ocieplony teraz pora na tynk W BARDZO ATRAKCUJNEJ CENIE 1/2 ceny odsprzedam drzwi wejsciowe debowe nowe 102x208 w kolorze orzech lewostronne naprawde ladne prosze zerknac na strone producenta drzwi Zawiszahttp://www.parmax.pl/Drzwi-Zewnetrzne sprzedaje tylko dlatego ze kolor mi nie pasuje mam kolor zloty dab a hurtownia na maksa zawalila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a ja mam takie pytanie:kto kupował ostatnio pustaki ceramiczne 38 lub 36 w dobrej cenie i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja mam od roku taki taras No to nie wiem, czy zawozić - jak już nadarzy się okazja - do Ciebie moją żonę. W tym tygodniu nam kładą płytki, a nie da się ukryć, że to jest dużo tańsze rozwiązanie niż drewno. Potem mi będzie marudziła, że jej się drewno bardziej podoba Ceny drewna które jej się podobały (taka mozaika jakby), zaczynały się od 200zł/m2. przywieź, przywieź przecież niemożliwe jest mieć u siebie wszystko to co inni pewnie jak bym była u Was i napatrzyła sie na to wszystko tak doszlifowane (pedant ) to też bym coś chciała innego niż mam obecnie pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 15.09.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 czy ktoś z was jest użytkownikiem i może polecić jakąś stację uzdatniania wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja polecam, namiar mam od Anjamen Marek Bobrowski 665-77-55-55 cena za stację uzdatniania 1890+koszty montażu, u mnie 300zł. Do tego dochodzi sól w tabletkach, 50kg Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Natalio - czy czasem nie masz zmiękczacza, bo to nie to samo co stacja uzdatniania ? Ja mam zmiękczacz i filtr wstępny kupiony tu:http://www.czystawoda.pl/Zmiekczacz_automatyczny_Maxflo_C20-168.html Kosztuje jak widać 1690 zł Polecam jednak ten:http://www.czystawoda.pl/Zmiekczacz_automatyczny_Maxflo_LC25-190.html bo ma większą pojemność wymiany przy tej samej cenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mała inwentaryzacja Mamy do sprzedania 5 palet ( 60 sztuk na palecie) bloczków Weinberger Klasy 150 Wymiary 25x25x38 P+W Niestety są "rozpaletowane", gdyż Panowie budowniczy mieli to w poważaniu, że później nam zostaną. Jeśli ktoś jest chętny, to proszę o informację na PW Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 15.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Natalio - czy czasem nie masz zmiękczacza, bo to nie to samo co stacja uzdatniania ? Ja mam zmiękczacz i filtr wstępny kupiony tu: http://www.czystawoda.pl/Zmiekczacz_automatyczny_Maxflo_C20-168.html Kosztuje jak widać 1690 zł Polecam jednak ten: http://www.czystawoda.pl/Zmiekczacz_automatyczny_Maxflo_LC25-190.html bo ma większą pojemność wymiany przy tej samej cenie !!! to pamiętajcie jeszcze że woda po zmiękczaczu nie jest zbyt zdrowa na dłuższą metę, ma za dużo sodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Z tematów innych niż budowlane: nikt nie potrzebuje miejsca w fajnym przedszkolu dla swoich dzieci? Pytam, bo od początku wrzesnia na ul. Fabrycznej działa nowe niepubliczne przedszkole Bajkowe Nutki, do którego sama przeniosłam 5-letnią córkę. Od razu mówię, że to jeden z efektów mojej pracy - budynek wybudowany ze środków UE a nie kryptoreklama ) i zależy mi na dobrym funkcjonowaniu tego miejsca, bo będę miała czym się pochwalić w raportach do Instytucji Wdrażającej . Jest czynne od 6,30 chyba do 17,30 jak nie 18-tej. Posiłki są przygotowywane na miejscu w restauracji (4/dziennie). Cena 730zł/mc ( w tym jedzenie ok. 200zł). Znam panie pracujące w tym przedszkolu -są z poprzedniego przedszkola , i dlatego moja córka tam chodzi, bo wiem że są super. W odróżnieniu od punktów przedszkolnych, których się sporo otwiera we Wrocławiu, tylko przedszkola będą mogły prowadzić od 2012 roku grupy 5-latków - czyli de facto zerówki, bo od tego momentu sześciolatki pójda do 1-szej klasy. Dzieci z punktów przedszkolnych chodzić będą musiały do zerówek w szkołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 16.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Z tematów innych niż budowlane: nikt nie potrzebuje miejsca w fajnym przedszkolu dla swoich dzieci? (...) Ostatnie myślałem na ten temat Wprawdzie potrzebować będziemy dopiero za rok (w tym roku mały kończy 2 lata)... Dojeżdżam codziennie do Wrocławia do pracy i w dwie strony schodzi na to prawie 2h. Myślę, że dla dziecka wytrzymać 10h, z czego 2h w aucie, to chyba za dużo... i może trzeba się będzie zdecydować za czymś bliżej... 5 latka jest starsza, więc pewnie masz mniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Gosiu Moja córa jeździ do przedszkola od 3-letniej panny i ma swoja metodę - tzn. rano siedzi i ogląda przez szybkę co jej miga przed oczami, a popołudniu w 5 minut po wsadzeniu do auta zasypia i często mam problem, żeby ja wyciągnąć z auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 16.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Natalia, Suspenser dzięki za namiary i za onformacje, posprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.09.2009 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 [ to pamiętajcie jeszcze że woda po zmiękczaczu nie jest zbyt zdrowa na dłuższą metę, ma za dużo sodu ! Zgadza się - dlatego pies i koty piją surową nalewaną z kranu w garażu, a my mineralną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.09.2009 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 [ to pamiętajcie jeszcze że woda po zmiękczaczu nie jest zbyt zdrowa na dłuższą metę, ma za dużo sodu ! Zgadza się - dlatego pies i koty piją surową nalewaną z kranu w garażu, a my mineralną. Do czajnika też lejesz mineralną? A ten kot i pies mają wybór? Jeżeli mają dwie miski i piją z określonej, to można by ciągnąć wnioski z tego, z tym że... jak mawia mój przyjaciel pijąc Colę - wszystko co jest niezdrowe ma przynajmniej dobry samk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 17.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ponawiam pytanie moze ktos z was orientuje sie ile mniej wiecej trzeba zaplacic za polozenie tynku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts