dobrzykowice 13.04.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 okolic Wroclawia, potrzebuję mapę do celów projektowych info proszę na maila [email protected] z góry dziękuje i pozdrawiam Nie wiem czy jest tani ale na pewno solidny : Trojanowicz kom. 605676505 możesz się powołać na krzyska z dobrzykowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 13.04.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witajcie po Świętach ! Aby wiosna rozkwitła w pełni a prace ruszały pełną parą ! Tak dawno nie zaglądaliśmy na forum , że chyba wypada się przedstawić (prawdę mówiąc to nie wiem czy nie robiliśmy już tego wcześniej - to chyba skleroza ): - jesteśmy z Wrocka, ale już niedługo (względnie) - będziemy z Chrząstawy Wielkiej, na pd od "Zielonego Archipelagu" (60m) - kupiliśmy 2 działki obok siebie - ogródek powinien być rozsądny - będziemy stawiać ... dom - nie możemy zdecydować się na projekt już od dobrych kilku miesięcy - zamęczamy koleżeństwo w pracy a teraz będziemy Was (od czasu do czasu - chyba się nie obrazicie co ?) - piszemy 'my' bo jest nas troje: Agnieszka, Przemek i Ala pierwszoklasistka, w skrócie APA Pozdrawiamy sąsiadów bliskich i trochę dalszych - zidentyfikowaliśmy dotąd: woprz (rzut beretem od nas , nawiązane pierwsze kontakty via GG), Andrzej - Chrząstawa (rzut kamieniem), ryniu (nie bardzo wiemy gdzie rzucać ani czym :wink:) - oraz innych 'Wrocławiaków' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 13.04.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 .... aaaa i oczywiście prosimy o dodanie do mapy (ach ta skleroza !), i...... czy planujecie kolejne spotkanie (o marcowym udało nam się tylko poczytać przed i po) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 14.04.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 W Chrzątawie Małej jest jeszcze Seagrams, a w Wielkiej tylko po drugiej stronie ul. Wrocławskiej Szymcio_s . Grzesiu (Polanka) please kliknij mnie na mape troche na wschód od Rynia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 witam ....szczególnie APA PS. Ciepło się robi.....gdzie zaczynamy sezon grillowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seagrams 14.04.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 W Chrzątawie Małej jest jeszcze Seagrams, a w Wielkiej tylko po drugiej stronie ul. Wrocławskiej Szymcio_s . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 14.04.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jakaś mocna ekipa w tych Chrząstawach ) Pomimo wszystko, niech żyje zachód!! - dalej do Warszawy ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 14.04.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witajcie po świetach.W celu stworzenia namiarów firm i osób godnych polecenia podaje moich wykonawców. 1. Tartak w Prusach koło Łagiewnik jakośc drewna bdb. cena za drewno średnia. 2. Ciesielstwo -Dekarstwo Zbigniew Jasiński Wielka Lipa 108 koło Obornik Sl. Tel 310-63-83 Jakość prac dobra cena bardzo niska. 3 Firma Jankowski z Kamieńca Wr. prace ogólnobudowlane u mnie robili tynki zew. jakość prac bdb. cena za robociznę średnia.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 i niech żyje również północ Sławku pozdrawiam serdecznie PS. Jak tam tulipanowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 14.04.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Cytuje Dobrzykowice (matko Ivonesco) a może też stworzyć listę fiirm i osób przed ktorymi należy się strzec.Myślę że przyszli inwestorzy ustrzegli by się przed niejedną wpadką.Podaje namiary na murarza z Kamieńca Wr. ma na imię Wojtek mieszka przy sklepie Smak w Kamieńcu nazwiska nie znam.Jestem bardzo niezadowolony z jakości prac oraz alkoholu w trakcie prac.Wybacz mi za tą matke Ivonescę ale musiała byś być leciwą dama żebyś była moją matką ponieważ ja jestem po 50. Serdeczne pozdrowienia Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.04.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 okolic Wroclawia, potrzebuję mapę do celów projektowych info proszę na maila [email protected] z góry dziękuje i pozdrawiam Nie wiem czy jest tani ale na pewno solidny : Trojanowicz kom. 605676505 możesz się powołać na krzyska z dobrzykowic "Mój" geodeta - robi mapki nam i jeszcze sąsiadom (Pozdrawiam sąsiadów ) przy takim zbiorowym zamówieniu zszedł dość mocno z ceny p. Żurowski, 0600 805381, mieszka pod Oławą, dość szybko wykonał pracę - nam zależało na czasie. Niedługo będę mieć namiary na geologa, a potem na wykonawcę. Na priv mogę podać namiar na architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.04.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 PS. Ciepło się robi.....gdzie zaczynamy sezon grillowy ? hej hej losujmy! tyle nowych działeczek do obejrzenia [morrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 PS. Ciepło się robi.....gdzie zaczynamy sezon grillowy ? hej hej losujmy! tyle nowych działeczek do obejrzenia [morrda] yemiołka gdzies się podziewała jak Cie nie było ...jestem jak najbardziej za (morda, morda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Wybacz mi za tą matke Ivonescę ale musiała byś być leciwą dama żebyś była moją matką ponieważ ja jestem po 50. Serdeczne pozdrowienia Wiech. no tak...tak leciwa to nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 14.04.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 dobrego geologa mam i podam na priv (pod oczyszczalnię i domek, trzy odwierty, pełna dokumentacja - 400zł)geodeta - wytyczenie budynku (8 punktów) - 400 zł, mapki to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.04.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 PS. Ciepło się robi.....gdzie zaczynamy sezon grillowy ? hej hej losujmy! tyle nowych działeczek do obejrzenia [morrda] yemiołka gdzies się podziewała jak Cie nie było ...jestem jak najbardziej za (morda, morda ) wiosna mnie dopadła i wagaruję )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witam grupe wrocławską widzę że wiosna w pełni i sezon grillowy czas zacząć. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 14.04.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 witam grupę wrocławską od jakiegoś czasu śledzę wasze ''rozmowy'' i w końcu się odważyłam przedstawić ,winika że BĘDĘ kiedyś sąsiadką polanki i dachowca zaczynam budowę w Ozorowicach i bardzo interesuje mnie lista DOBRYCH fachowców .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 14.04.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 ivo, tulipanowiec dopiero w czerwcu kwitnie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 14.04.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witaj Blondyna ! Pisz śmiało Co Wy z tymi majówkami macie ???? Robić się Wam nie chce ?????!!!!! No dobra. Uwaga !!! Majówka w Wilkszynie Termin 2 maja (niedziela) Program : 14:00 zlot w Smoczej Jamie (komplementacje, okrzyki zachwytu, rąsia, buźka, goździk, klapa ) 15:30 pakowanie kiełbachy do plecaków i wdrapywanie się na przywiezione rowery. 16:00 Wyjazd na wycieczkę krajoznawczą. 1. Przykład budownictwa szkieletowego, technologia a praktyka na podstawie paśnika dla zwirząt (wykład poprowadzi... no właśnie, kto buduje kanadyjczyka ??) 2. Wiosenny koncert ptaków, wysłuchanie i komentarze ( wykład z ornitologii wygłosi Sroka) 3. Historia a dzień dzisiejszy. Przykład budownictwa przedwojennego niemieckiej generalicji, rezydencja w lesie, oblicza formy w środowisku naturalnym ( Wykład poprowadzi Sławek z żoną ) 4. Zbieranie chrustu i wspólne rozpalenie ogniska jedną zapałką. 5. Rozpakowanie kiełbasek i czas na konsumpcję. 6. Zjazd downhill'owy z Wiśniowej Góry. 7. Powrót tych, którym udało się przeżyć , rowery można pozbierać do pustych plecaków, lub wlec za sobą. ( Pechowcom doraźnej pomocy medycznej nie zapewniamy ) 8. Ucztowanie w pieczerze do rana z powodu ocalenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts