BK 15.04.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Smoku A czy wolno przywlec ze sobą dzieci ? Np. w plecaku? I czy trasa rowerowa jest ekstremalna, czy do pokonania przez sześcioletnie dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witaj Blondyna ! Pisz śmiało Co Wy z tymi majówkami macie ???? Robić się Wam nie chce ?????!!!!! No dobra. Uwaga !!! Majówka w Wilkszynie Termin 2 maja (niedziela) Ja już w przedbiegach odpadam, jadę na prę dni odetchnąć czeskim powietrzem Obawiam się, że może być wielu takich co na ten weekend zaplanowało sobie jakiś wyjazd już o wiele wcześniej Mam nadzieję, że chociaż porobicie zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 15.04.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Smoku, pomysł przedni! Tyle tylko ze ja na rower nie wsiade, wiec chyba piesza wycieczka mi pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Dzieci można zabrać w teczkę Dla piechurów też coś będzie a termin można zmienić no i sześciolatek da sobie znakomicie radę, może nawet lepiej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 to muszę zrobić listę uczestnikówProszę składać zgłoszenia i podawać pasujące terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Tak naprawdę to poza tym pierwszym terminem majowym, reszta jest na razie wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Tak naprawdę to poza tym pierwszym terminem majowym, reszta jest na razie wolna yhm, j.w. fajniuuutko, plan pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Wiosennie się robi każdy gdzieś wybywa nareszcie mozna się ruszyć w plener. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Robić się Wam nie chce ?????!!!!! . no właśnie mi się kurde nie kce!! i co ja mam z tym....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 15.04.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 witam grupę wrocławską od jakiegoś czasu śledzę wasze ''rozmowy'' i w końcu się odważyłam przedstawić ,winika że BĘDĘ kiedyś sąsiadką polanki i dachowca zaczynam budowę w Ozorowicach i bardzo interesuje mnie lista DOBRYCH fachowców .POZDRAWIAM Witaj! swego czasu też błąkaliśmy się po Ozorowicach, ale skończyliśmy jednak w Pęgowie. Ale zawsze można się wybrać na małą wycieczkę... Jeśli chodzi o fachowców to mieliśmy dobrych murarzy i cieśli. Możesz się wybrać i obejrzec efekty ich pracy, zapraszamy, albo http://czajla.republika.pl/dom/dom.htm pozdrawiamy 2polanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 15.04.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 No dobra. Uwaga !!! Majówka w Wilkszynie Termin 2 maja (niedziela) Program : 15:30 pakowanie kiełbachy do plecaków i wdrapywanie się na przywiezione rowery. 16:00 Wyjazd na wycieczkę krajoznawczą. My się piszemy na opcję bez rowerów, za to z dwulatkiem . Ale nie chcielibyśmy stracić pozostałych punktów programu!! A na grilu upieczemy sojowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Polanka, zatem będziecie piechurami Poza downhillem nic Was nie minie Yemiołka, zrób coś z tym nicnierobieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.04.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Polanki, fajny domek. Dajcie na priva jakieś namiary na murarzy. Zaintrygowało nas to sojowe - co konkretnie można zgrilować z soi - bo chyba nie kiełki Z soi ja tylko używam mleko sojowe, bo moje dzieci piją. No i mam ten sam problem co yemiołka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Yemiołka, zrób coś z tym nicnierobieniem OK, może coś zrobię.... pójdę... na wagary, hehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 aha, co do grillowej terminowosci nam nie pasuje też 15-16.05 -> jakby kogoś to interesiło, to odbywają się wtedy we Wro. warsztaty piwowarskie [Dachowiec, Ty lubisz pędzić , może pora na pifko?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 15.04.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 My się piszemy na opcję bez rowerów, za to z dwulatkiem uwaga: dwulatek może być groźny: tu na zdjęciu np. warczy na psa http://czajla.republika.pl/dom/apr11031.jpg A na grilu upieczemy sojowe! np. sojowe 'schabowe' czy inne kotlety, parówki [/img] Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 aha, co do grillowej terminowosci nam nie pasuje też 15-16.05 -> jakby kogoś to interesiło, to odbywają się wtedy we Wro. warsztaty piwowarskie [Dachowiec, Ty lubisz pędzić , może pora na pifko?] DOstaniecie młotki i bedziecie zbijac beczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 aha, co do grillowej terminowosci nam nie pasuje też 15-16.05 -> jakby kogoś to interesiło, to odbywają się wtedy we Wro. warsztaty piwowarskie [Dachowiec, Ty lubisz pędzić , może pora na pifko?] DOstaniecie młotki i bedziecie zbijac beczki ? nie Misiaczku, to nie są warsztaty dla bednarzy!! [=morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.04.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 aha, co do grillowej terminowosci nam nie pasuje też 15-16.05 -> jakby kogoś to interesiło, to odbywają się wtedy we Wro. warsztaty piwowarskie [Dachowiec, Ty lubisz pędzić , może pora na pifko?] No właśnie, zbliża się sezon na różne takie imprezy. Słyszałam np. o imprezie plenerowej p.t. Sami Swoi - to może być tylko w Dobrzykowicach... A kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 sami swoi grasują także w Lubomierzu, na dość szeroką skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts