Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Witam i pozdrawiam wszystkich Wrocławiaków, ja też mam zamiar wkrótce nie wdychać spalin, a mój wybór to Krzeptów i okolice.... mam zamiar teraz już bardziej aktywnie włączyć się w działania grupy, dotychczas ograniczałem się jedynie do czytania :(

ad7

no ładnie, ładnie, to już wiem, skąd ta ilość oglądań[podglądań] wątku!

teraz się dopiero wszyscy uaktywniają na zapach chmielu i kiełbaski,hehe 8)

no to witamy!

z analizy map wynika że do yemiołki mi najbliżej :) a co do wyjścia z ukrycia to wiadomo że na wiosnę wszystko wyłazi spod ziemi :) pozdrawiam serdecznie jeszcze raz. Co do mojej budowy to jestem w tej chwili na etapie analizy ewentualnych projektów, czy ktoś z okolic Wrocławia buduje d53?? a zapach chmielu i kiełbasy oczywiście taaaaak!

z analizy map wynika że do yemiołki mi najbliżej :) a co do wyjścia z ukrycia to wiadomo że na wiosnę wszystko wyłazi spod ziemi :) pozdrawiam serdecznie jeszcze raz. Co do mojej budowy to jestem w tej chwili na etapie analizy ewentualnych projektów, czy ktoś z okolic Wrocławia buduje d53?? a zapach chmielu i kiełbasy oczywiście taaaaak!

ano ano, mijam drogowskaz do tajemniczego K. co dzień.

ładnie tam? 8)

Yemiołko. Na pewno jest ładniej niż na osiedlu brrrrrr..... we Wrocławiu, chociaż kocham to miasto miłością od pierwszego spojrzenia. Tajemniczy K. jest równie tajemniczy póki co również dla mnie, bo moja działka to takie peryferia raczej, chociaż niedaleko naszego wieeeelkiego lotniska:) Sądząc po ilości budów rosnących dookoła ciężko będzie niedługo wjechać do Wrocławia od tej strony świata.... ale nic to "damy radę" aby tylko na swoim!

spojrzałam nawet na naszą mapkę i dalej widzę szarość - nie znalazłam K. :oops:

samolociki to paskudna rzecz - budzą niemowlaki śpiące w ogródku! :x 8)

bo mnie tzn. Krzeptowa na tej mapce jeszcze nie ma :cry: a co do samolocików paskudnych to oddzielać mnie będzie od nich teraz ściana lasu.... póki co mieszkam dokładnie pod pasem przyziemienia więc wiem co to hałas samolotów. Z dokonanego rozpoznania wynika że będzie o wiele ciszej bo samolociki będą obok a nie nad głową :)mam nadzieję.... a co do mapki to kogo mam błagać na kolanach o naniesienie mnie i Krzeptowa?

uwaga: dwulatek może być groźny: tu na zdjęciu np. warczy na psa

http://czajla.republika.pl/dom/apr11031.jpg

:wink:

Grzegorz

To jakis wyrozumiały pies był, nasz by pożarł i wypluł kostki! :D

Wasze plany grilowe bardzo nam odpowiadaja, nie wiem tylko jak bedzie z czasem, moze sie zdarzyc ze na weekend bede miała dwa psy pod opieką (dog au pair :wink: ) i wtedy tylko na pare godzin wpadniemy. Ale nie odpuscimy na pewno. Terminy nam pasuja wszystkie :D

Przy okazji witam serdecznie wszystkich czajnikujących :D

Co do zbriornika na gaz to my sie jeszcze nie zdecydowalismy czy to bedzie gaz czy olej, wiec nie wiem :oops: Ale ten temat na pewno wkrótce wróci.

Wasze plany grilowe bardzo nam odpowiadaja, nie wiem tylko jak bedzie z czasem, moze sie zdarzyc ze na weekend bede miała dwa psy pod opieką (dog au pair :wink: ) i wtedy tylko na pare godzin wpadniemy.

hmm,co Wy te podopieczne psy trzymacie za łapki? że tak czas zajmują? 8) i czemu kostkami plują, o mój Boże, paskudy! przecież kostki najlepsze. :o

Wasze plany grilowe bardzo nam odpowiadaja, nie wiem tylko jak bedzie z czasem, moze sie zdarzyc ze na weekend bede miała dwa psy pod opieką (dog au pair :wink: ) i wtedy tylko na pare godzin wpadniemy.

hmm,co Wy te podopieczne psy trzymacie za łapki? że tak czas zajmują? 8) i czemu kostkami plują, o mój Boże, paskudy! przecież kostki najlepsze. :o

lepiej psa za łapki niż pies za kostkę, nawet jeśli później by ją wypluł :)

ps. oj ostatni post mi nie wyszedł tym cytowaniem, przepraszam zniesmaczonych, to był raz przedostatni :wink:

jestem na mapce jestem na mapce :D

nie ma Cię!! :cry: na mojej dziwnej

ps. uwaga, mam postotok, muszę dobrnąć w końcu do 1000, bo stare kubki obtłuczone 8)

znaczy się mam Cię wspierać w postotoku, a nie pogonią mnie z forum za nielegalny doooping :wink: niech tam zaryzykuję, sprawdziłem jeszcze raz na mapce jestem http://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg