yemiołka 15.04.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 nie pogonią, są dość grzeczni. ale jaja, u mnie nie ma K.!!! co jezd grane?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 nie pogonią, są dość grzeczni. ale jaja, u mnie nie ma K.!!! co jezd grane?! z mojego linku http://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg też nie ma, to może mój komp widzi to co ja chcę zobaczyć?????? to może ja się udam teraz sprawdzić stan konta, może zadziała yemiołka - jeszcze tylko jakieś 200 postów z kawałkiem, co to jest pomyśl o mnie koooosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 popatrz dobrze, może i ilość postów zobaczysz odpowiednią co do mapki - zwycięstwo - F5 pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 yemiołka - jeszcze tylko jakieś 200 postów z kawałkiem, co to jest pomyśl o mnie koooosmos ps. trzeba było pisać, a nie podglądać, HA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 popatrz dobrze, może i ilość postów zobaczysz odpowiednią co do mapki - zwycięstwo - F5 pomógł ja widzę 782 czyli brakuje 218 do 1000, czy może znów dałem plamę??? wywalą mnie z tego forum jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 yemiołka - jeszcze tylko jakieś 200 postów z kawałkiem, co to jest pomyśl o mnie koooosmos ps. trzeba było pisać, a nie podglądać, HA!! podglądało się miło a pisze jeszcze milej, a cyferki lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ojjj, mówiłam se ja o Twych postach, somsiedzie z wizjami! [morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 cyferki to polecą, ale w dół, jak szefowa spojrzy, co w pracy robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ojjj, mówiłam se ja o Twych postach, somsiedzie z wizjami! [morrrda] i dałem plamę scuzi, ale to pewnie przez te wizje i szok poporodowy, w końcu to mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 hmmm, masz jakąś obsesję plam cuś mi się zdaje, że jesteś przedstawicielem wytwórni proszków do prania. zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.04.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ale piękna mapka pozdrowienia z Krakowa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 cyferki to polecą, ale w dół, jak szefowa spojrzy, co w pracy robię Dawaj szefową na forum, może się wciągnie i po kłopocie , a propos ikonek, to z podglądania pamiętam że się skarżyłaś na małą ilość ikonek, potwierdzam dla mnie też jest za mało ! wracając do szefowych i szefów, ja zamknąłem drzwi i udaję że mnie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 cześć Majeczko, cześć! jak tam wiosna w stolicy? i czy na pewno stolica przeniesiona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 hmmm, masz jakąś obsesję plam cuś mi się zdaje, że jesteś przedstawicielem wytwórni proszków do prania. zgadłam? jak na kontrwywiad to kiepsko Ci poszło..... a może spojrzeć na to tak.... plamy mają obsesję na moim punkcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 cyferki to polecą, ale w dół, jak szefowa spojrzy, co w pracy robię Dawaj szefową na forum, może się wciągnie i po kłopocie , a propos ikonek, to z podglądania pamiętam że się skarżyłaś na małą ilość ikonek, potwierdzam dla mnie też jest za mało ! wracając do szefowych i szefów, ja zamknąłem drzwi i udaję że mnie nie ma... brakuje tak naprawdę przede wszystkim ino zielonej morrrdy z szefową gorzej - siedzimy w jednym, ew. mogę zamknąć te drzwi jak będzie wchodzić - krew, pogotowie, a ja forum. ciekawa wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Yemiołka, wizja ciekawa pod warunkiem że w więzieniu będą mieli internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 hmmm, masz jakąś obsesję plam cuś mi się zdaje, że jesteś przedstawicielem wytwórni proszków do prania. zgadłam? jak na kontrwywiad to kiepsko Ci poszło..... a może spojrzeć na to tak.... plamy mają obsesję na moim punkcie:) eh, to było pytanie podchwytliwe... no dobra.. na moim też mają obsesję, zawsze się czymś uświnię hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Yemiołka, czy tylko my tak ciężko pracujemy?, gdzież reszta Grupy Wrocławskiej?, leniuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.04.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...."nie przenoście nam stolicy do Krakowa...." Ja też na stanowisku pracy, u nas równiez sloneczko i trudno wysiedzieć za biurkiem. Jedyna różnica, że ja .....nie mam szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...."nie przenoście nam stolicy do Krakowa...." Ja też na stanowisku pracy, u nas równiez sloneczko i trudno wysiedzieć za biurkiem. Jedyna różnica, że ja .....nie mam szefa - to może do Wrocławia?? no dobra przyznam się też nie mam szefa a drzwi zabarykadowałem przed podwładnymi a co do pogody to wiosna peełną buźką uśmiechniętą, pozdrawiam Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts