Daro_K 19.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Powodu złożone , pogadamy przy piwku. A szacunek dla tych, co tam zostali mam (z wyłączeniem twardogowych, choć większość już ich wymarła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Powodu złożone , pogadamy przy piwku. A szacunek dla tych, co tam zostali mam (z wyłączeniem twardogowych, choć większość już ich wymarła). Piwko dobra rzecz do rozmów o starych karabinach Jak miałem tą wątpliwą przyjemność wypełniać swój patriotyczny obowiązek, Ci twardogłowi ciągle tam byli. Przynajmniej ciałem, bo duch niejednokrotnie była jakoś od niego oderwany. Nomen omen duch to po zagramianicznemu "spirit" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 20.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Czesc, Mam do oddania ziemie ok. 10-12 wywrotek..... nie przypilnowalem i za duzo mi nawiezli Ziemia jest w Tyncu Malym zainteresowanych prosze o kontakt tel. 606-978-660 Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No, kto to kupowal niedrogi granit? Nie moge sobie przypomniec Potrzebuje na blat kuchenny, a to bylo takie fajne miejsce, z duzym wyborem kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 20.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie mogę sobie przypomnieć, swego czasu było miejsce gdzie można było sprzedać coś co pozostalo po budowie. Mam trochę styropianu i chętnie odstąpię w dobrej cenie lub wymiana barterowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Troche nizej jest Pchli targ grupy wroclawskiej. Tam sa wszystkie ogloszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 tu jest Pchli targhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1922198#1922198.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 21.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, Sprzedam stemple sosnowe o dł. ~3m, nowe.Odbiór osobisty w Świętej Katarzynie /pod Wrocławiem.Kontakt oraz pozostałe detale na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 21.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Uff, pierwszy wolny dzień po urlopie, wreszcie skończyłem swoją instalację el. , szewc bez butów... ale jest jak Bóg przykazał (a'propos Szewc będę niebawem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 21.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Z drugiej strony - bardzo mi się podobają stare poniemieckie dzielnice, w których nie zrobiono rewolucji i domki są niczym pod sznurek. szczególnie niemiecka wrona na Sępolnie ) Wrona...? Tak się to nazywa? Czy to określenie pejoratywne? Faktycznie miałem na myśli Sępolno, choć przyznam szczerze - dawno już tam nie bywałem i nie wiem, czy ludziska nie popsuli tych domków remontami. No chyba, że im nie wolno, a bywają zakazy zmiany strony frontowej. nic pejoratywnego. osiedle , o którym piszesz ,to niemiecka wioska olimpijska, która zbudowana jest w kształcie godła nazistowskich niemiec. nawet jak wejdziesz na google maps , to można znaleźć wyraźne kontury. żeby było śmieszniej,to te domki były przewidziane na 15-20 lat funkcjonowania (zastosowana technologia), później miały być wyburzone, jednak historia zadecydowała inaczej. niemcy lubili takie projekty. np. we wrocławiu miał powstać szpital z widokiem z lotu ptaka w kształcie swastyki. ofensywa armii czerwonej popsuła jednak projekt. postał pion z "daszkami" u góry i dole. a wille na zalesiu i krzykach .... ach .... tam musiały być bale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 a wille na zalesiu i krzykach .... ach .... tam musiały być bale I służący Koleżance strasznie się podobały okna, dzielone na takie małe okienka, aż do momentu w którym zamieszkała na stancji w takiej willi i musiała umyć to okno. Nie machnie się szmatą raz i dwa jak ręka sięgnie, tylko trzeba mozolnie każdą szybkę umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 to niemiecka wioska olimpijska, która zbudowana jest w kształcie godła nazistowskich niemiec. nawet jak wejdziesz na google maps , to można znaleźć wyraźne kontury. Fakt niemcy lubili takie projekty. np. we wrocławiu miał powstać szpital z widokiem z lotu ptaka w kształcie swastyki. ofensywa armii czerwonej popsuła jednak projekt. postał pion z "daszkami" u góry i dole. Czego nie zrobili Niemcy udało się... Amerykanom. Zrobili takie koszary marynarki w San Diego. Kto nie słyszał niech pogoogla sobie. Jak ludzie zobaczyli to na mapsach, to wydali 600 tys. zielonych, żeby skorygować widok. Zdaje się, że jakiś dach dodali i z powietrza wygląda już inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 21.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witajcie Poszukuje namiary na dobrego i solidnego stolarza , który zajmuje sie robieniem schodów i drzwi wewnetrznych jak i zewnętrznych. Niestety mój umówiony fachowiec do dziś dnia sie nie odezwał - chyba mu nie zależy na pracy Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witajcie Poszukuje namiary na dobrego i solidnego stolarza , który zajmuje sie robieniem schodów i drzwi wewnetrznych jak i zewnętrznych. Niestety mój umówiony fachowiec do dziś dnia sie nie odezwał - chyba mu nie zależy na pracy Pozdrawiam Ewa A może Ewo podasz miejscowość, to odezwą się osoby, które mieszkają w pobliżu? Mam namiary na stolarza mieszkającego w pobliżu Wołowa. Widziałam drzwi u koleżanki i schody u niego w pracowni - 71/3101984 ( gdy pytaliśmy o drzwi wewnętrzne, to kosztowały koło 1000 zł z montażem. ŁADNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 21.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Grupo droga, gdzie można w rozsądnej cenie nabyć parapety wewnętrzne kamienne lub konglomeratowe? Pamiętam jakiś namiar na Bielany (kamieniarz) i gdzieś na wylocie na Warszawę, ale nie pamiętam gdzie. Przyspaliśmy trochę i teraz się zaczyna palić. Przy okazji - czy ktoś użytkuje gerdę WX 20, GWX 20 lub CX 20? Niestety budżet nie pozwala na drzewianne, bo to 2x tyle co gerda.Proszę o wrażenia z użytkowania, lub porady co ciekawego można dostać do 3tys. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 21.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witajcie Poszukuje namiary na dobrego i solidnego stolarza , który zajmuje sie robieniem schodów i drzwi wewnetrznych jak i zewnętrznych. Niestety mój umówiony fachowiec do dziś dnia sie nie odezwał - chyba mu nie zależy na pracy Pozdrawiam Ewa A może Ewo podasz miejscowość, to odezwą się osoby, które mieszkają w pobliżu? Mam namiary na stolarza mieszkającego w pobliżu Wołowa. Widziałam drzwi u koleżanki i schody u niego w pracowni - 71/3101984 ( gdy pytaliśmy o drzwi wewnętrzne, to kosztowały koło 1000 zł z montażem. ŁADNE Dziękuje serdecznie za odpowiedz - buduje się w Szymanowie północna cześć Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.11.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Grupo! Potrzebuję dobrego tynkarza na cito!!! Natalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Grupo! Potrzebuję dobrego tynkarza na cito!!! Natalia. Wewnętrzne czy zewnętrzne? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Grupo! Potrzebuję dobrego tynkarza na cito!!! Natalia. Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts