dobrzykowice 15.04.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Yemiołka, czy tylko my tak ciężko pracujemy?, gdzież reszta Grupy Wrocławskiej?, leniuchy nie inni ino teraz czytają, mysmy się juz napisali teraz twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...."nie przenoście nam stolicy do Krakowa...." To nie będzie grana Warszawianka z wieży Mariackiej ? ...szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Yemiołka, czy tylko my tak ciężko pracujemy?, gdzież reszta Grupy Wrocławskiej?, leniuchy nie inni ino teraz czytają, mysmy się juz napisali teraz twoja kolej ok. a więc poeci do piór, a ja myślałem, że wy teraz na swoich budowach z kielniami w ręcach, w pocie czoła, ..... a Wy tak po prostu siedzicie i czytacie te moje wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 15.04.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 hmm,co Wy te podopieczne psy trzymacie za łapki? że tak czas zajmują? Oj yemiolka, no przeciez nie zostawie kundla samego na pol dnia w weekend majowy! Serce by mi pękło. Psu tez sie nalezy od zycia jakis dluuugi spacer... Jak juz na wsi zamieszkamy to co innego, wtedy najwyzej pies posiedzi w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.04.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Póki co uciekam, pozdrawiam wszystkich i dzięki za powitanie, pora trochę popracować niestety.... ale do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 , a ja myślałem, że wy teraz na swoich budowach z kielniami w ręcach, w pocie czoła, ..... a Wy tak po prostu siedzicie i czytacie te moje wypociny jakie kielnie ?, jaki pot ?? Jemniołka zaraziła nas strasznym choróbskiem jakim jest nicnieróbstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.04.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 [Oj yemiolka, no przeciez nie zostawie kundla samego na pol dnia w weekend majowy! Serce by mi pękło. Psu tez sie nalezy od zycia jakis dluuugi spacer... Jak juz na wsi zamieszkamy to co innego, wtedy najwyzej pies posiedzi w ogrodzie. a jakiż to problem wziąć ze sobą nawet pięć psów ? Dzieci będa miały zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 15.04.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 a jakiż to problem wziąć ze sobą nawet pięć psów ? Dzieci będa miały zajęcie Jak pisalam wyzej, nie wszystkie psy lubia dzieci. Chyba ze rodzice akurat chca sie pozbyc pociech, to służę pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam widzę że majowe grillowanie Wszystkich rozochocilo piękna wiosna to w plener się che Pozdrawiam Grupe wrocławską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Otwieram listę majówkowiczów : BK z dziećmi i roweramiAka z pieskami (mam miłego boksera, pobawią się)Polanka z dwulatkiemJeśli zmienimy termin to Dobrzykowice i Yemiołkaa reszta ??Ad7 ??Sroka ??Sławek:) ??Dachowiec ??może ktoś z bratniej (siostrzanej) grupy JGże o matce nie wspomnę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Największą niespodzianką byłaby wizyta "ojca"Frankai, może będziesz miał czarter z Hameryki do Japonii z międzylądowaniem we Wrocławiu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 16.04.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam po świętach. Niby to tylko dni parę a stron przybyło........ Są jeszcze wolne miejsca na majówce???? W ramach wkupnego mogę przywieźć hydrauliko-elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 16.04.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam wszystkich po wyjściu z podziemia, z moim udziałem w majówce zapewne będą kłopoty, a to w związku z tym, że uciekam na urlop, a to oznacza że jeśli chcę mieć ten urlop to muszę wyjechać z Wrocławia bo innym sposobem robota mnie dogoni , ale kto wie ? może pojawię się równie niespodziewanie jak wczoraj na forum, na pewno chciałbym was poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.04.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Zara, oczywiście, miejsc mamy duuuuużo Widzę, że termin muszę zmienić , bo minąłby nas jeden wykład i nie tylko. 7 maja ?? (sobota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.04.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 jak dla mnie 7 OK. co powiecie na Yemioła z 1 dzikim mężem, dwoma rozwydrzonymi bachorami, dwoma równie niesubordynowanymi psami, 3 rozklekotanymi rowerami, chłodną kszynką i pętem kiełby? gdzie ja to wszystko upchnę???? [morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.04.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 No rewelacja, wpisuję Was na listę (morrrrrrda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 O Smoku to już barzdiej przystępny termin, ale muszę skonsultować z resztą rodziny ponieważ u mnie maj napięty moje dzieci śiwętują urodziny i trzeba to wszystko ustalić strasza ma 8.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.04.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Yemiołka, wizja ciekawa pod warunkiem że w więzieniu będą mieli internet to pewnik, w więźniu mają wszystko - Internet, satelitke i śniadanie do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareg 16.04.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 chętnie też bym zawitał, ale...........w weekand majowy robię parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 16.04.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 ps. uwaga, mam postotok, muszę dobrnąć w końcu do 1000, bo stare kubki obtłuczone Ale kiedyś REDAKCJA była chojna! To ileż tych kubków ??? Nam nawet po tysiączku nic nie przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts