Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Damro napisał:
To prawda Caparol to już najwyższa półka,duży wybór kolorów,żałuję że u siebie ich niepołożyłam a dobre ceny mieli, ale to 2 miesiące temu PSB na Jerzmanowskiej,kupowałam u nich tynki zewnętrzne Caparola,też mieli bardzo dobrą ofertę.

Damro - a do kogo tam się można zwrócić? Masz jakiegoś handlowca godnego polecenia?

Może być na priv ;-)

Najpóźniej w sobotę zamawiamy.

Pozdrav

Damro napisał:
nie mam tam nikogo,poszłam tam z polecenia znajomych i zapytałam jakie mają ceny i na jaki rabat mogę liczyć,bardzo miła Pani(i ładna :D męża popchnęłam do przodu aby to on rozmawiał :lol: ) przedstawiła ciekawą ofertę i tyle.

I teraz będziesz wypożyczała męża do negocjacji cen u nich ;)

ellaj napisał:
  ellaj napisał:
Frankai, na jaki sprzet agd sie zdecydowales? Kupiles juz to ciarko?

SemperSolus doradzil mi co kupic. Wybralam siemensa, okap ten sam, co Ty, ale 60cm i lodowke liebherr icus 30130. Niedroga i bardzo zachwalana w watku o agd.

Frankai, i co z tym okapem?

Sorrki - koniec roku i dopycham sprzedaż. Klienci mają jeszcze kasę ;)

Sklep producenta nie odpowiedział mi odnośnie parametrów, ale żona zaakceptowała design, więc kupujemy. Być może w tym tygodniu.

Liebherr'a tak jak już kiedyś pisałem, bym chciał, ale niestety 75cm jest bardzo drogi.

asia22 napisał:
Witam.

Czy ktoś z Was wie ile kosztuje 1 kWh prądu budowlanego w naszym regonie.

Kolega optymista ;)

1kWh bez opłat budowlanych ok 50gr ze wszystkim co masz na fakturze i do tego ok. 4zł za każdy kW mocy przyłączeniowej miesięcznie.

P.S. ja cenę prądu liczę jako koszt końcowy do zapłaty, podzielony przez ilość kWh zużytych w danym okresie, a nie to co pisze w cenniku!

Hej!

Zaczęliśmy 13 listopada w piątek, a już od jutra zaczynamy prace nad stropem... Nie ma to jak wiosna zimą ;-)

Sprawa pilna na już, to jakiś dobry, polecany tartak, który mógłby na styczeń przygotować więźbę na ponad 350 m kw. dachu... Z góry ogromnie dziękuję za wszelkie kontakty...

Witam Szanowną Grupę :D

Jak czytałam ostatnie 10 stron - to w wiekszości jesteście na etapie wykańczania :) gratuluje wielce.

Ja, natomiast jestem całkowicie na poczatku drogi 8)

Poszukuje jakiegoś rosądnego cenowo architekta do projektu indywidualnego.

Znacie może kogoś fajnego z Wrocławia lub okolic?

Domek jaki chcemy wybudować to styl nowoczesny, z lekka moderną i skośnym dachem (plan zagospodarowania :evil:)

Pozdrawiam

:D