ellaj 22.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia dni urocze,Niechaj szczęściem serce gra,Niech zdrowie dobre was otoczy,I na dni przyszłości trwa.Niech te święta przyniosą wam Boże łaski,spokój, radość i dostatek wszelki,A Nowy Rok niech spełnimarzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 22.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 [ Ja mam chyba zjazd na powiatową nawet, ciekaw jestem czy też tak łatwo pójdzie. Hmm, ja też mam zjazd niestety na drogę powiatową. Musisz miec pozwolenie na wybudowanie podjazdu na ich kawałku, do tego projekt, a potem pozwolenie na budowę. Masakra biurokratyczna. Ja już mam pozwolenie z powiatu wrocławskiego, załatwiłam to przez pośrednika, ale oczywiście więcej mnie to kosztowało. Ale ja projekt zjazdu miałem w projekcie budowy domu, więc pozwolenie na to mam. Poza tym u mnie powiat trzebnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 tacim to dobre miejsce chociaz mojego Kocota nie przebijesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.12.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 tak tak- niech żyje Kocot!!!! Znalazłam bardzo fajną firmę od bram kutych w Dobrzykowicach, robią szybko i najważniejsze niedrogo, w cenie bram z allegro - ale wg mojego projektu i z montażem. Pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych, spokojnych i zdrowych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Natalia, dawaj namiar na nich Moze na wiosne sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Firma Gawa-bramy, ogrodzenia Dobrzykowice, ul. Stawowa 34, tel. 71 3451574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt GrupoNowych ślicznych domków i samych Kocotów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 24.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Jakie cudowne życzenia XX Uszczknę sobie odrobinkę, a resztę zostwiam dla Grupy... Ja również życzę Wam, aby nadchodzące święta były wyjątkowo udane. Kocot jeszcze do nas wróci i to mnie trzyma przy życiu (przy nim można wyłączyć czujność i rozkoszować się budową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 25.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 tacim to dobre miejsce chociaz mojego Kocota nie przebijesz;) kłócić się nie będę ale hydraulika też mam w ci..... może to jakiś bliźniak Waszego Kocota. Wam również życzę wszystkiego naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 28.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Już po Świętach i czas na bardziej przyziemne pytania - jaki konkretny model Bekera możecie polecić jeśli chodzi o gniazdka/etc? Waham się pomiędzy Legrandem Sisteną, a Bekerem - przedział cenowy oczywiście ludzki (metalowe za 60-100zł za punkt odpadają ). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Już po Świętach i czas na bardziej przyziemne pytania - jaki konkretny model Bekera możecie polecić jeśli chodzi o gniazdka/etc? Waham się pomiędzy Legrandem Sisteną, a Bekerem - przedział cenowy oczywiście ludzki (metalowe za 60-100zł za punkt odpadają ). Pzdr Ja chciałem Berkera kwadrat, bo mam w mieszkaniu, ale ceny mnie zabiły. Ostatecznie jest Kontakt Simon - Classic od p. Łukasza z Instelu. Serdecznie polecam - bardzo dobre ceny! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.12.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja mam Carive Legranda, bardzo tanie, dobrze wyglądają i sie sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja mam Carive Legranda, bardzo tanie, dobrze wyglądają i sie sprawują. Jola, cariva jest fajna jednak jest linią budżetową i nie ma w serii paru czasami potrzebnych rozwiązań. M.in. z braku ramki x5 wybrałem Simona Basic Modul. Jakościowo bardzo dobre, wizualnie to już kwestia gustu i potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja mam berkera modulo fajnie wygladaja. jak po świetach Grupo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Berker modul miałam w poprzednim mieszkaniu. Uważam że sa najładniejsze. Dla mnie niestety okazały się teraz za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja mam berkera kwadrat kupowalismy o ile pamietam z 25% upustem sa bardzo fajne zobaczymy za 10 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.12.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Słuchajcie CiCoNieMająDrzwiWejściowych !!! Zacząłem negocjacje z producentem drzwi wejściowych spod Oławy. Czy w tej chwili jest ktoś, kto rozgląda się za drzwiami drewnianymi? Dajcie znać. Od handlowca dostałem w cenie drzwi montaż i klamki. Czekam co zaoferuje właściciel. Drzwi Art-Tom http://www.drzwizewnetrzne.com - można je zobaczyć np w Kobexie na Robotniczej. Pozdrav[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 30.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam Faktycznie święta, święta i po świętach (zupełnie jak co roku ) My staramy się cos tam dalej działac na budowie i tez zaraz chcemy wybierac i kupowac pstryczki! Chyba nas wyczuliście z tym tematem Ja cały czas zastanawiałam sie nad Berkerem kwadrat, ale trochę mnie zmartwiliście, że okazuje sie za drogi na cały dom W przyszłym tygodniu elektryk ma nam wszystko ładnie wypisać, więc trzeba będzie to jakoś wycenic. Gdzie polecacie dać pstryczki do wyceny we W-wiu? Pozdrawiam i życze udanych przygotowan do Sywestrowych balów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam Faktycznie święta, święta i po świętach (zupełnie jak co roku ) My staramy się cos tam dalej działac na budowie i tez zaraz chcemy wybierac i kupowac pstryczki! Chyba nas wyczuliście z tym tematem Ja cały czas zastanawiałam sie nad Berkerem kwadrat, ale trochę mnie zmartwiliście, że okazuje sie za drogi na cały dom W przyszłym tygodniu elektryk ma nam wszystko ładnie wypisać, więc trzeba będzie to jakoś wycenic. Gdzie polecacie dać pstryczki do wyceny we W-wiu? Pozdrawiam i życze udanych przygotowan do Sywestrowych balów Polecam - Instel - p. Łukasz - powołaj się na grupę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Suspenser - dzięki kolejny raz za stolarzy do schodów. Chłopaki starają się, choć widać, że roboty mają sporo. Niebawem strzele kilka fot w dzienniku, bo wyszło super, mimo, że nie skończone jeszcze;) Suspenser / Daro_K Mogę prosić namiary na tych stolarzy od schodów, skoro jesteście tacy zadowoleni? z góry dzięki. Wstrzymaj się na ostateczną moją ocenę, jeszcze im trochę zostało i jeden element maja do poprawy (podstopnice), ale nie robią problemu - póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts