Aga J.G 16.04.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Widocznei teraz redakcja już nie jest taka chojna.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 16.04.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Taaa, wiadomo; kryzys, recesja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.04.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Myślę, że jest już zbyt dużo forumowiczów i potrzebne byłyby tysiące kubków, i innych drobiazgów. Chociaż muszę powiedzieć, że ogrodową parasolką z napisem Murator bym nie pogardziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 17.04.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Myślę, że jest już zbyt dużo forumowiczów i potrzebne byłyby tysiące kubków, i innych drobiazgów. Chociaż muszę powiedzieć, że ogrodową parasolką z napisem Murator bym nie pogardziła. Rozstawienie w ogrodzie parasola z napisem Murator? Rozważyłbym taką propozycję, przy odpowiedniej propozycji ze strony Muratora. Mogliby nam np. w zamian wyposażyć dom Ale kubek by był sympatyczny... pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 17.04.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Otwieram listę majówkowiczów : BK z dziećmi i rowerami Aka z pieskami (mam miłego boksera, pobawią się) Polanka z dwulatkiem Jeśli zmienimy termin to Dobrzykowice i Yemiołka Hej, hej ! Nas także dopisz, może nawet udałoby się z rowerami ? Dla naszej trójki lepsza (czytaj pewniejsza) byłaby sobota 8 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 17.04.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Huraaa ! Dopiero teraz spojrzałem na mapkę (nareszcie się załadowała) i .. jesteśmy Faktycznie w Chrząstawie zrobiło się gęsto - Niech Żyje Wschód ! Tam musi być cywilizacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ja tuż wszystkie weekendy majowe mam zajęte Pozdrawiam grupę wrocławską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.04.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 witajcie troszkę mnie nie było a nieźle nastukaliście majówka jest jak najbardziej OK tylko nie wiem skąd mam wytrzasnąć rowery ...no i termin.....zdecydowanie lepsza jaj dla mnie jest druga sobota (8 maja) ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.04.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 ivo, tulipanowiec dopiero w czerwcu kwitnie... ) aaaaa w czerwcu.......no to teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.04.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 i witam wszystkich do tej pory czytaczy co się wreszcie pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.04.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 ...i pozdrawiam jeleniogórzanki i krakowiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 19.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 i witam wszystkich do tej pory czytaczy co się wreszcie pokazali rozumiem, że to również do mnie serdecznie dziękuję i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.04.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 chętnie też bym zawitał, ale...........w weekand majowy robię parapetówę bez nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.04.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 ps. uwaga, mam postotok, muszę dobrnąć w końcu do 1000, bo stare kubki obtłuczone Ale kiedyś REDAKCJA była chojna! To ileż tych kubków ??? Nam nawet po tysiączku nic nie przysłali hehe,ma się te znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 19.04.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Terminy majówkowe będę mogła potwierdzać dopiero w czwartek. Po czytaniu Waszych postów ( o dziennikach nie wspomnę) chęć poznania Dzielnych Budowniczych jest okrutnie duża. Mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.04.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 8 maja (sobota) Dopisuję : Ivonesca aPa ciźby Sławek się przestraszył wykładu ?? a Sroka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.04.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 smok - poprosze o podanie pełnej listy a nie tylko dopisków...jeśli oczywiście to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.04.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Planuje zakup drewna kominkowego (grab lub dąb) czy ktoś ma namiary na firmę która to sprzeda oraz zapewni wraz transport do Kamieńca Wr. Jareg czy mógłbyś przesłać ofertę Twojej firmy na zainstalowanie zbiornika na gaz .Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 19.04.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Czytam czytam o tej planowanej majówce i aż mi się płakać chce że może mi się nie udać was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.04.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 No dobra. Uwaga !!! Majówka w Wilkszynie Termin 9 maja (niedziela) Program : 14:00 zlot w Smoczej Jamie (komplementacje, okrzyki zachwytu, rąsia, buźka, goździk, klapa ) 15:30 pakowanie kiełbachy do plecaków i wdrapywanie się na przywiezione rowery. 16:00 Wyjazd na wycieczkę krajoznawczą. 1. Przykład budownictwa szkieletowego, technologia a praktyka na podstawie paśnika dla zwirząt (wykład poprowadzi... no właśnie, kto buduje kanadyjczyka ??) 2. Wiosenny koncert ptaków, wysłuchanie i komentarze ( wykład z ornitologii wygłosi Sroka) 3. Historia a dzień dzisiejszy. Przykład budownictwa przedwojennego niemieckiej generalicji, rezydencja w lesie, oblicza formy w środowisku naturalnym ( Wykład poprowadzi Sławek z żoną ) 4. Zbieranie chrustu i wspólne rozpalenie ogniska jedną zapałką. 5. Rozpakowanie kiełbasek i czas na konsumpcję. 6. Zjazd downhill'owy z Wiśniowej Góry. 7. Powrót tych, którym udało się przeżyć , rowery można pozbierać do pustych plecaków, lub wlec za sobą. ( Pechowcom doraźnej pomocy medycznej nie zapewniamy ) 8. Ucztowanie w pieczerze do rana z powodu ocalenia . Program może ulec zmianie !! (tak szybko jak zmieniają się terminy ) Uczestnicy: BK aka:) polanka dobrzykowice yemiołka (morrrrrrrda) Ivonesca aPa wszyscy zabierają dzieci, psy, rowery i ..... czy nikogo nie pominąłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts