MichAsiek 03.01.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 TMK, anjamen czy to ta pani od certyfikatów- numer aukcji: 859520971? Jesli tak to wielkie dzieki jutro do niej zadzwonimy Mam nadzieje,ze w Nowym Roku ceny pozostana na tym samym poziomie Pozdrawiam tak to ona, ale ja nie licytowalam tylko zadzwonilam i sie umowilismy i mimo ze robilismy na 2 domy podala nam cene 210zł/szt To trzeba bedzie osobiscie sprawdzic o co chodzi? Jeszcze raz wielkie dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ja placilam 350zl, ale czekalam dosyc dlugo. Normalna cena, to 450zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 03.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 TMK ogromnie dziekuje Ogladalismy sobie teraz przez te pare dni wolnego rozne firmy i chyba jestesmy zdecydowani jednak na Simona. Ma kolorystyke ktora nam odpowiada, a mam nadzieje,ze mimo to jest przystepny cenowo. Zastanawiam sie tylko caly czas nad jakoscia,ale skoro juz tyle osob sie na te firme zdecydowalo to chyba nie jest tak zle Czy trzeba sie jakos specjalnie powolac sie na forum czy najlepiej pytac o konkretnego pana "Artura"? Pozdrawiam serdecznie Simon Basic Modul w niczym nie ustępuje jakościowo Berkerowi czy Legrandowi, pozostaje wygląd zewnętrzny czyli czy trafi w Wasz gust. Tu już nie pomogę Berkera miałem w starym mieszkaniu, Legranda pomagałem montować znajomemu, u siebie mamy Simona, jest ok. Maili nigdy nie kasuję i wklejam wizytówkę Artur Mogiliński 603773420 Elektrotechnika MORS sp. z o.o. ul. Hutnicza 35; 81-038 Gdynia Oddział Wrocław 2, ul. Sołtysowicka 26a , 51-168 Wrocław tel/fax (071) 330-48-07 tel.(071) 330-48-35 http://www.mors.pl [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 03.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 z ciekawosci powiedzcie ile wam wyszlo z CE (parametry , nie cena) U nas EP - 28,08 kWh/m2rok, EK 113,41 kWh/rok. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 04.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a u nas jak zwykle na opak EP=206, EK=75 to to nie jest błąd co ciekawe realne zurzycie energi jest duuuużo niższe niż podaje certyfikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 lakusz a jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 04.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 lakusz a jakie? Ek na samo ogrzewanie jakieś 32, dotego cwu myślę że góra 20 tylko, że do liczenia certifikatu przyjmuje się zupełnie nie życiowe normy na wentylacje może przy grawitacyjnej daje to realne wyniki ale nie przy mechanicznej ! a cwu też jest jakoś z kosmosu chyba brana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Do powyższego - uważam że wyciąganie kasy od ludzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 04.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 EKIPA do budowy domku w okolicy Trzebnicy Jestem na etapie ustalania kosztów budowy domu jednorodzinnego 130 m.oraz poszukiwania sprawdzonej i rzetelnej ekipy budującej sprawnie i samodzielnie (nawet pod klucz). Chętnie poznam ekipy budowlane, z których byliście zadowoleni pod względem jakościowym i cenowym.Informację proszę ewentualnie na skrzynkę priv. dzięki za wszelkie namiary i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 05.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ktos z polecenia, kto moglby takie badanie przeprowadzic...jaka powinna byc cena takiego badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 05.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 poszukuje pracowni wartej polecenia, ktora taka adaptacje przeprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 05.01.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czesc, Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czesc, Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp. Umywalki i kibelek do łazienki poszedł z Cermagu. Tam też również część płytek. Jednak większość płytek przyszła do nas z Adako - ale tego źródła nie polecam, chyba że masz czas czekać i odbierać kilka transportów z kolejnymi brakami. Drugi kibelek i umywalkę + cała armatura poszła z marketów Casto i OBI bo wyroby z tamtąd nam pasowały. Wannę znalazłem na allegro taniej aniżeli w sklepie więc mam przez allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 05.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja do jednej łazienki kafle, umywalkę, WC, grzejnik kupiłam przez internet, do drugiej kafle w Progressie na Ślężnej, a resztę armatury zamierzam nabyć na Horbaczewskiego 21, Świat Wellness - chyba - wstępnie rozmawiałam i mogą być niezłe rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Trociu, ja kupowałam ceramokę przez internet przez Plusk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 05.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czesc, Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp. Pozdrawiam Mebelki i kafelki w Cermax w Jelczu bo najtaniej i sprowadzają czego dusza zapragnie Baterie w Mrówce oraz Castoramie (tylko tam była do wanny wolnostojącej w rozsądnej cenie). Wanna wolnostojąca akrylowa w Allegro. Kafle lustrzane oraz lustro w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 06.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a u nas jak zwykle na opak EP=206, EK=75 to to nie jest błąd co ciekawe realne zurzycie energi jest duuuużo niższe niż podaje certyfikat Certyfikaty to sztuka. Robione są w większości na podstawie projektu a nie faktycznego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 06.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czesc, Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp. Pozdrawiam Witam. Kafle kupowałam w Max-Flizie. Mozna wybrać fajne i w rozsądnej cenie. Wczoraj zamawiałam do dolnej łazienki i spotkała mnie miła niespodzianka. Do płytek dodają klej gratis murexim. Jak wybierze sie płytki które mają na magazynie to dostawa w kilka dni. Towar dostają z Krakowa we wtorki i piątki. co ważne można zwracać nadmiar. Warunek całe opakowanie i seria którą kupilismy musi być jeszcze na magazynie. Biały montaż Astra i Bath&house z Białowieskiej(tu szybka dostawa, część od ręki m mają stronę inter.). Baterie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 06.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja chciałem Berkera kwadrat, bo mam w mieszkaniu, ale ceny mnie zabiły. Ostatecznie jest Kontakt Simon - Classic od p. Łukasza z Instelu. Serdecznie polecam - bardzo dobre ceny! Pozdrav Dzięki za info - rozważam własnie Beckera kwadrat, bo podoba się mojej Żonie. Mi mniej z racji $ . Czesc, Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp. Pozdrawiam Baterie, etc - net, głównie łazienkiplus (ceny lepsze niż na allegro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 06.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a u nas jak zwykle na opak EP=206, EK=75 to to nie jest błąd co ciekawe realne zurzycie energi jest duuuużo niższe niż podaje certyfikat Certyfikaty to sztuka. Robione są w większości na podstawie projektu a nie faktycznego wykonania. Ja podawałem wszystko tak jak zostało zrobione, wszystkiego sam doglądałem i dużo sam robiłem, poza tym jak dużo lepiej musiało by być wykonane, żeby były takie odchyły i to na korzyść o 50% ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts