Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

TMK, anjamen czy to ta pani od certyfikatów- numer aukcji: 859520971?

Jesli tak to wielkie dzieki jutro do niej zadzwonimy :D :D

Mam nadzieje,ze w Nowym Roku ceny pozostana na tym samym poziomie :wink:

Pozdrawiam :D

tak to ona, ale ja nie licytowalam tylko zadzwonilam i sie umowilismy i mimo ze robilismy na 2 domy podala nam cene 210zł/szt :roll: :roll: :roll: :roll:

To trzeba bedzie osobiscie sprawdzic o co chodzi?

Jeszcze raz wielkie dzieki za podpowiedz :D

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

TMK ogromnie dziekuje :D

Ogladalismy sobie teraz przez te pare dni wolnego rozne firmy i chyba jestesmy zdecydowani jednak na Simona. Ma kolorystyke ktora nam odpowiada, a mam nadzieje,ze mimo to jest przystepny cenowo. Zastanawiam sie tylko caly czas nad jakoscia,ale skoro juz tyle osob sie na te firme zdecydowalo to chyba nie jest tak zle 8)

Czy trzeba sie jakos specjalnie powolac sie na forum czy najlepiej pytac o konkretnego pana "Artura"?

Pozdrawiam serdecznie :D

Simon Basic Modul w niczym nie ustępuje jakościowo Berkerowi czy Legrandowi, pozostaje wygląd zewnętrzny czyli czy trafi w Wasz gust. Tu już nie pomogę ;) Berkera miałem w starym mieszkaniu, Legranda pomagałem montować znajomemu, u siebie mamy Simona, jest ok.

Maili nigdy nie kasuję i wklejam wizytówkę :)

Artur Mogiliński

603773420

Elektrotechnika MORS sp. z o.o.

ul. Hutnicza 35; 81-038 Gdynia

Oddział Wrocław 2, ul. Sołtysowicka 26a , 51-168 Wrocław

tel/fax (071) 330-48-07 tel.(071) 330-48-35

http://www.mors.pl [email protected]

EKIPA do budowy domku w okolicy Trzebnicy

Jestem na etapie ustalania kosztów budowy domu jednorodzinnego 130 m.oraz poszukiwania sprawdzonej i rzetelnej ekipy budującej sprawnie i samodzielnie (nawet pod klucz). Chętnie poznam ekipy budowlane, z których byliście zadowoleni pod względem jakościowym i cenowym.

Informację proszę ewentualnie na skrzynkę priv.

dzięki za wszelkie namiary i podpowiedzi.

Czesc,

Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp.

Umywalki i kibelek do łazienki poszedł z Cermagu. Tam też również część płytek.

Jednak większość płytek przyszła do nas z Adako - ale tego źródła nie polecam, chyba że masz czas czekać i odbierać kilka transportów z kolejnymi brakami.

Drugi kibelek i umywalkę + cała armatura poszła z marketów Casto i OBI bo wyroby z tamtąd nam pasowały.

Wannę znalazłem na allegro taniej aniżeli w sklepie więc mam przez allegro.

Czesc,

Podzielcie sie namiarami gdzie kupowaliscie rzeczy do wykonczenia lazienek : bialy montaz, baterie, kafle itp.

Pozdrawiam

Mebelki i kafelki w Cermax w Jelczu bo najtaniej i sprowadzają czego dusza zapragnie :D

Baterie w Mrówce oraz Castoramie (tylko tam była do wanny wolnostojącej w rozsądnej cenie).

Wanna wolnostojąca akrylowa w Allegro.

Kafle lustrzane oraz lustro w Castoramie.

Czesc,

Pozdrawiam

Witam.

Kafle kupowałam w Max-Flizie. Mozna wybrać fajne i w rozsądnej cenie. Wczoraj zamawiałam do dolnej łazienki i spotkała mnie miła niespodzianka. Do płytek dodają klej gratis murexim. Jak wybierze sie płytki które mają na magazynie to dostawa w kilka dni. Towar dostają z Krakowa we wtorki i piątki.

co ważne można zwracać nadmiar. Warunek całe opakowanie i seria którą kupilismy musi być jeszcze na magazynie.

Biały montaż Astra i Bath&house z Białowieskiej(tu szybka dostawa, część od ręki m mają stronę inter.).

Baterie w necie.

Ja chciałem Berkera kwadrat, bo mam w mieszkaniu, ale ceny mnie zabiły. Ostatecznie jest Kontakt Simon - Classic od p. Łukasza z Instelu.

Serdecznie polecam - bardzo dobre ceny!

Pozdrav

Dzięki za info - rozważam własnie Beckera kwadrat, bo podoba się mojej Żonie. Mi mniej z racji $ ;).

Czesc,

Pozdrawiam

Baterie, etc - net, głównie łazienkiplus (ceny lepsze niż na allegro).

a u nas jak zwykle na opak :)

EP=206, EK=75 to to nie jest błąd :(

co ciekawe realne zurzycie energi jest duuuużo niższe niż podaje certyfikat

Certyfikaty to sztuka. Robione są w większości na podstawie projektu a nie faktycznego wykonania.

Ja podawałem wszystko tak jak zostało zrobione, wszystkiego sam doglądałem i dużo sam robiłem, poza tym jak dużo lepiej musiało by być wykonane, żeby były takie odchyły i to na korzyść o 50% ?!