Megana 09.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 bossze czy was tez tak zasypało?.. Teżżżż , miałam założone buty górskie ( kończą się ponad koską) i za nim doszłam do domku od drogi głównej, to miałam pełno śniegu w butach . Gdy wracaliśmy założone miałam gumowce i już mi śnieg nie wleciał do butów , masakra z tym śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artin123 09.01.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam Jaką firmę możecie polecić to zaprojektowania i instalacji wentylacji mechanicznejz Wrocławia lub okolicDzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 bossze czy was tez tak zasypało?.. U nas jest około 20 cm, ale nie ma tego złego ... Dzięki dużym opadom śniegu zauważyłem 1 miejsce na dachu, gdzie jest mniejsza warstwa - sprawdziłem i okazało się, że zeszło mi się łączenie folii z łączeniem wełny w skosach i ucieka tamtędy ciepło. Widzę, że w okolicznych domach też są różne takie miejsca, więc warto przyjrzeć się własnemu dachowi i bez użycia kamery termowizyjnej sprawdzić czy wszystko jest ok. artin123 - ja polecam went-bud z Wrocławia z Gwiaździstej, bo mają najlepsze centrale w rozsądnej cenie - link: http://www.elmech-nikol.pl/przedstawiciele.html U mnie montowali całość i jest ok, ale możesz dopytać Daro_k jak u niego poszło (bo ostatnio u niego montowali, a od czasu montażu u mnie zmieniła się tam ekipa). Jak masz pytania pisz na priv, bo temat mam dobrze rozpracowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 10.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam Jaką firmę możecie polecić to zaprojektowania i instalacji wentylacji mechanicznej z Wrocławia lub okolic Dzięki i pozdrawiam U mnie wykonywały to rekuperatory.pl. Elastyczni i profesjonalni i z tego jestem zadowolony. Cena chyba minimalnie wyższa niż u konkurencji (tak było 1,5 roku temu, nie wiem jak dzisiaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Teżżżż , miałam założone buty górskie ( kończą się ponad koską) i za nim doszłam do domku od drogi głównej, to miałam pełno śniegu w butach . Chcąc mieć obecnie suche buty trzeba przed sobą pchać takie ustrojstwo Przez weekend na odrzucaniu śniegu zeszło mi ok 4 godzin... http://delta.vbiz.pl/products/1187959282_zgarniacz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 TMK - a gdzie można takie ustrojstwo kupić??? Kupiliśmy łopatę i trochę odśnieżyliśmy, ale na nierównej nawierzchni, to strasznie się odśnieża Chyba zjawimy się u Was na naukę ocieplania dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam po miesięcznej przerwie. Koniec roku był szalony - przez 11 miesięcy nazbierałem 66% planu, a w samym grudniu 40%. Cały rok - 106%. Ten kryzys to w dużej mierze zjawisko medialne. Wiele firm wstrzymywało inwestycje i teraz nadganiają. Wcześniej agencje HH atakowały mnie powiedzmy co 2 miesięce. Teraz miałem 4 propozycje zmiany pracy w ciągu miesiąca. No i właśnie... Jednak z tych propozycji była na tyle skuteczna, że dobrnąłem do etapu negocjowania umowy. Czy ktoś z Was przechodził na samozatrudnienie? Jeżeli tak - poproszę o info na e-mail/priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Mam gremialne pytanie: Kto ma gaz w butli z BałtykGazu?? Szanowni Forumowicze - kto ma gaz w butli z BałtykGazu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Mam gremialne pytanie: Kto ma gaz w butli z BałtykGazu?? Szanowni Forumowicze - kto ma gaz w butli z BałtykGazu?? Ja niestety nie pomogę bo mam DragonGaz ale może zadaj jeszcze pytanie na drugiej grupie wrocławskiej może tam Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Chcąc mieć obecnie suche buty trzeba przed sobą pchać takie ustrojstwo Przez weekend na odrzucaniu śniegu zeszło mi ok 4 godzin... http://delta.vbiz.pl/products/1187959282_zgarniacz.jpg Jak mam być szczery, to nie bardzo czuję sens stosowania instrumentu jak na obrazku. Ani to nie zadziała jak pług (odepchnie na bok), ani jak szufla (można podnieść i odrzucić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 11.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 chodzi o badanie geotechniczne gruntu: ktos z polecenia, kto moglby takie badanie przeprowadzic . Jaka pownna byc cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Chyba zjawimy się u Was na naukę ocieplania dachu Gosiu, nie ma na co czekać! W weekend jesteśmy w domku. Zapraszam na szkolenie przy kawusi i ciasteczku Wystarczy telefon Pozdrawiam, Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 11.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Chcąc mieć obecnie suche buty trzeba przed sobą pchać takie ustrojstwo Przez weekend na odrzucaniu śniegu zeszło mi ok 4 godzin... http://delta.vbiz.pl/products/1187959282_zgarniacz.jpg Jak mam być szczery, to nie bardzo czuję sens stosowania instrumentu jak na obrazku. Ani to nie zadziała jak pług (odepchnie na bok), ani jak szufla (można podnieść i odrzucić). to ustrojstwo jest bardzo fajne. Wujek kupil i odsniezał i podejrzanie dobrze mu szlo, pozyczylismy bo mieszkamy plot w plot i podworeczko szybciutko poszlo. ustrojstwo jest lekkie i ma kółeczka od spodu wiec dobrze się prowadzi. lepiej delikatnie zbierac snieg, 2 razy w jednym miejscu przejechac i lzej zrzucic snieg. ja w każdym razie polecam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to ustrojstwo jest bardzo fajne. Wujek kupil i odsniezał i podejrzanie dobrze mu szlo, pozyczylismy bo mieszkamy plot w plot i podworeczko szybciutko poszlo. ustrojstwo jest lekkie i ma kółeczka od spodu wiec dobrze się prowadzi. lepiej delikatnie zbierac snieg, 2 razy w jednym miejscu przejechac i lzej zrzucic snieg. ja w każdym razie polecam Tylko że jak rozumiem, po odwiezieniu śniegu w miejsce docelowe, nie da się tego wrzucić na górkę. Co najwyżej zostawia się, tak jakby to była niska wywrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 11.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Główną zaletą tego sprzętu jest to, że wywozi się śnieg od razu w docelowe miejsce zamiast nosić lub przerzucać po kawałku, a ostatnio naprzerzucałem się łopatą do śniegu, choć odśnieżyłem tylko kilkanaście m2. Gdyby jeszcze kółka były 4 - w tym 2 trochę z tyłu oraz blokada łychy do nabierania i uchwyt do wysypywania można by usypywać górki (taka prosta, ręczna ładowarka). Frankai - jak proponują dobrą stawkę to nie ma co się zastanawiać - sam lepiej odłożysz na emeryturę niż 2 filar (o 1 nawet nie wspominam) - znajomy kiedyś się długo zastanawiał, a teraz zarabia tyle, że sam odkłada na co chce, a nie liczy na nasze socjalistyczne państwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Chcąc mieć obecnie suche buty trzeba przed sobą pchać takie ustrojstwo Przez weekend na odrzucaniu śniegu zeszło mi ok 4 godzin... http://delta.vbiz.pl/products/1187959282_zgarniacz.jpg Jak mam być szczery, to nie bardzo czuję sens stosowania instrumentu jak na obrazku. Ani to nie zadziała jak pług (odepchnie na bok), ani jak szufla (można podnieść i odrzucić). Kombinujesz Zgarniacz zgarnia i tyle Przy lekkim śniegu jest bardzo wygodny, gorzej jak już jest gruba ciężka warstwa. Generalnie klienci glosują nogami, miesięcznie sprzedaje ich kilkaset szt, chociaż zwykłych łopat kilka tysięcy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja mam pstryczki i gniazdka kupione w OBI (kolorowe DUWI produkowane przez Karlik - link: http://www.karlik.pl/trend_kolory.php3 ) oraz w Mrówce w Jelczu (ładne drewnopodobne włączniki ze srebrnymi ramkami - na stronie nie widzę takiej wersji, ale kształt się zgadza - link: http://ospel.pl/?k=1&s_id=45 ). Jednak chyba zdecydujemy sie na Simona classic w wersji pastelowej i metalizowanej. Może jeszcze w tym tygodniu uda sie dowiedziec czegos o cenie takiej przyjemnosci Dzieki za sugestie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://delta.vbiz.pl/products/1187959282_zgarniacz.jpg Kombinujesz Zgarniacz zgarnia i tyle Przy lekkim śniegu jest bardzo wygodny, gorzej jak już jest gruba ciężka warstwa. Generalnie klienci glosują nogami, miesięcznie sprzedaje ich kilkaset szt, chociaż zwykłych łopat kilka tysięcy więcej Ja tam jestem za takim sprzecikiem Przydałoby sie, nie ma co A ile mniej wiecej taka mała spychareczka kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzisiaj obok mojego biurowca, widziałem nowy typ odśnieżarki. Był to... widlak z kawałkiem blachy na widłach. Podcinał śnieg i odwozili na kupę. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 12.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Powiedzcie proszę kto we wrocku w rozsądnej cenie robi projekt działki t.j chodzi mi o kształt ścieżek podjazdu trawnika td. co by finezję i polot miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts