Arejaski 17.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam! Czy ma ktoś z Was może do odstąpienia drzwi tymczasowe budowlane? Najlepiej ogromne, bo otwór mam również na naświetla.... Będę te drzwi potrzebował za ok. 2 - 3 tygodnie, więc może ktoś w tym terminie planuje montaż drzwi docelowych... I drugi temat - cały czas mam stemple... Więcej niż na poczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam! Czy ma ktoś z Was może do odstąpienia drzwi tymczasowe budowlane? Najlepiej ogromne, bo otwór mam również na naświetla.... Będę te drzwi potrzebował za ok. 2 - 3 tygodnie, więc może ktoś w tym terminie planuje montaż drzwi docelowych... I drugi temat - cały czas mam stemple... Więcej niż na poczcie... Poszło na priv Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 pytanie mam - gdzie sie kupuje tą żółtą tablicę informacyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 co do czyszczenia fug to polecam karchera parowego, idealnie myje bez wiekszego wysilku mam fugi epoksydowe Trabi Jerzyk to juz pewnie duzo wiekszy niz w avatarze, co? pozdrawiam grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.02.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Trabi Jerzyk to juz pewnie duzo wiekszy niz w avatarze, co? pozdrawiam grupe Ano większy - zaraz Ci coś podrzucę na priv Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 18.02.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 pytanie mam - gdzie sie kupuje tą żółtą tablicę informacyjną? W kazdym składzie budowlanym, casto, obi itd. Jak bedziesz robic wieksze zakupy w składzie to jak sie upomnisz to moze dadza ci gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.02.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 pytanie mam - gdzie sie kupuje tą żółtą tablicę informacyjną? W markecie budowlanym np. Mrówka, Castorama - bywają też w hurtowniach bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 18.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ewentualnie możesz zobaczyć w sklepie z BHP - Supon, Dajax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 18.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam, Mam pytanie o stelarze do podwieszenia WC i bidetu. Mam wyceny z hurtowni geberita i Tece - dość wysokie - w porównaniu do cen np z Sanitec/Kolo - mozna sobie popatrzec na stronie producenta. Mozecie sie pochwalic jakie wy dawaliscie i dlaczego akurat takie? Nie chce kupic najtanszych - ale tez nie chce przeplacac - cena geberitu duofix up320 jest powalajaca - okolo 620zl. Pytanie czy ma to sens - bo przy kilku sztukach robi sie to spora kasa. pozdrawiam,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 18.02.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam, Mam pytanie o stelarze do podwieszenia WC i bidetu. Mam wyceny z hurtowni geberita i Tece - dość wysokie - w porównaniu do cen np z Sanitec/Kolo - mozna sobie popatrzec na stronie producenta. Mozecie sie pochwalic jakie wy dawaliscie i dlaczego akurat takie? Nie chce kupic najtanszych - ale tez nie chce przeplacac - cena geberitu duofix up320 jest powalajaca - okolo 620zl. Pytanie czy ma to sens - bo przy kilku sztukach robi sie to spora kasa. pozdrawiam, Grzesiek Zobacz jeszcze zestaw podtynkowy Grohe Dal Rapid Cenowo przystępniejszy niż Geberit. Nie polecam tanich marketowych modeli bo są problemy z urzytkowaniem. Standardowo w domu masz 4 szt. więc oszczędność jes relatywnie niska, a masz spokój z urzytkowaniem.Mam zabudowane zestawy Dal Rapid,już od 6 lat i nic się nie dzieje. Zestawy Grohe mają dodawane w promocji przyciski w cenie stelażu, więc warto sprawdzić ceny we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandakt 18.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam serdecznieObserwuje od jakiegos czasu forum i zgodnie z ponujaca opinia znalazlam duzo cennych porad ktore przydadza sie w przyszlosci. Debiutuje na forum chociaz domek juz stoi i po wielu trudach udalo mi sie znalesc swietna ekipe, ktorej nie trzeba patrzec na rece. Robia bardzo dokladnie. Przed kazdym etapem prac musze tylko negocjowac ceny. Mam wiec pytanko: jaka jest stawka za 1m2 ocieplenia budynku - styropianem + klej+siatka.Z gory wielkie dziekiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 18.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam serdecznie Obserwuje od jakiegos czasu forum i zgodnie z ponujaca opinia znalazlam duzo cennych porad ktore przydadza sie w przyszlosci. Debiutuje na forum chociaz domek juz stoi i po wielu trudach udalo mi sie znalesc swietna ekipe, ktorej nie trzeba patrzec na rece. Robia bardzo dokladnie. Przed kazdym etapem prac musze tylko negocjowac ceny. Mam wiec pytanko: jaka jest stawka za 1m2 ocieplenia budynku - styropianem + klej+siatka. Z gory wielkie dzieki Pozdrawiam Ja 3 miesiące temu płaciłem 31 PLN/m2 bez tynku. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandakt 18.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Super wielkie dzieki. Przypomnialo mi sie jeszcze jedno. Szukam w okolicy Czernicy hurtowni mat. budowlanych z dobrymi cenami lub wysokim rabatem Moja ekipa ma swoja ale doliczaja transport wiec szukam kogos blizej budowy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Szukam w okolicy Czernicy hurtowni mat. budowlanych z dobrymi cenami lub wysokim rabatem Moja ekipa ma swoja ale doliczaja transport wiec szukam kogos blizej budowy. Ja sporo kupowałem w Domexie za Dobrzykowicami. Suspenser dobre ceny wyłapywał w Mrówce w Jelczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.02.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Szukam w okolicy Czernicy hurtowni mat. budowlanych z dobrymi cenami lub wysokim rabatem Moja ekipa ma swoja ale doliczaja transport wiec szukam kogos blizej budowy. Ja sporo kupowałem w Domexie za Dobrzykowicami. Suspenser dobre ceny wyłapywał w Mrówce w Jelczu. Dodam jeszcze do zestawu Complex bud w Jelczu na Wiśniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 18.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wrzucę takiego posta - może akurat nikt go nie oleje hehehe Szukam paneli ogodzeniowych.W sumie takiej przemysłówki, tylko w kolorze czarnym.Ktoś coś wie, słyszał - podzieli się informacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 haku, SUSPENSER, Pablo lca dzięki za info, myślałam,że to trzeba w jakimś specjalnym miejscu, a to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 My również już po odbiorze domu Napiszcie proszę czy trzeba jeszcze w jakimś bliskim terminie wybierać się do Ksiąg Wieczystych? Nasz bank tego nie wymaga, ale coś wspominali że powinno się powiadomić o budynku. Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 18.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Frankai - jeśli nie ograniczasz się do Skody nieśmiało polecę Hondę Jazz diesel, tylko nie wiem czy są automaty. Jak dla mnie super - kompatybilne, zrywne i oszczędne. Stylistycznie bardzo mi się podobała jak weszła. Potem jednak coś przeczytałem zniechęcającego, ale już nie pomnę czego to dotyczyło. Coś mi świta, że z silnikami tam było nieciekawie. Że niby przestarzałe, czy że słabe. Oczywiście mogło się zmienić. Może też być drobny problem z serwisem. W POS chyba nie ma, więc pewnie najbliższy PK. No ale - będę się tym przejmował jak "problem" się pojawi Co do Hondy, to od listopada zostałem nieszczęśliwym (jak się później okazało) posiadaczem automatycznego Civica. Służbowy, więc narzekać nie należy, ale ogólna uwaga - tak dużo elektroniki, że akumulatory nie wyrabiają, co potwierdził mi pracownik assistance. Serwis dział kiepsko, na nową oponę czekam 4 dni, a serwisant rzucił do mnie hasłem (aleś Pan sobie opony znalazł) Najgorsze jest,to że są to opony montowane w nowo sprzedawanych samochodach. Akumulator sprawdzali 2 razy i twierdzili,że ok. Za trzecim razem pojechałem z samochodem który już ledwo ciągnął i stwierdzili, że akumulator do wymiany (samochód ma 15, roku) Automat dramat, strasznie muli przy zmianie biegów. Samochód rzeczywiście świetnie trzyma się drogi, ale za taką cenę zastanawiać się czy rano odpali - kiepsko. Minął miesiąc, niewiele się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 18.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 My również już po odbiorze domu Napiszcie proszę czy trzeba jeszcze w jakimś bliskim terminie wybierać się do Ksiąg Wieczystych? Nasz bank tego nie wymaga, ale coś wspominali że powinno się powiadomić o budynku. Jak to jest? jest coś takiego jak - ujawnienie budynku na działce. dla banku to w zasadzie bez różnicy (i tak zabezpiecznie mają na całej nieruchomości), ale część wymaga tego ponieważ wtedy w KW pojawia się zapis o budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts