jarett 23.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Kto mi poleci niedrogiego solidnego geodetę we Wrocławiu lub okolicach? Potrzebny do mapki do celów projektowych. poszlo na priva Podziękowałuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magwaw 23.02.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dawno tu nie zagladalam i widze ze wiele nowych watkow. Gdzie moge znalezc biala liste wykonawcow we Wroclawiu? Szukam przede wszystkim: 1.Elektryka do remontu instalacji w mieszkaniu wraz z ogrzewaniem podlogowym w lazience 2.Gdzie polecacie kupic solidne ale w miare przystepne cenowo drzwi zewnetrzne do mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 24.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, Powoli będzie się zaczynał sezon prac zewnętrznych więc może ktoś będzie zainteresowany:Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie:560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt)25 sztuk dachówki szczytowej prawejDachówka w stanie idealnym (dachówki podstawowe są ciągle oryginalnie zafoliowane). Mogę sprzedać w bardzo dobrej cenie, więc jeśli ktoś robi dach z tej dachówki to może trochę kasy zaoszczędzić. Nie dysponuję żadnym transportem ani załadunkiem (ew. mogę za niewielkie pieniądze umówić jakiegoś widlaka, żeby palety włożył na pake).Najchętniej sprzedam całość za jednym razem. Dachówki można obejrzeć/kupić w Wilkszynie. Pozdrawiam,Krzysiek Sprzedam też okazyjnie jedną rolkę siatki leśnej (50 metrów). Świetnie nadaje się do ogrodzenia kawałka budowy. Siatka jest nowa i nigdy nie rozwijana - stan idealny. Siatka do odbioru w Wilkszynie - szczegóły na priv. Siatka ma wysokość 160 cm, dwadzieścia drutów poziomych i druty pionowe co 15 cm (jedna z najgęstszych). Typ siatki to 160/20/15L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 24.02.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ktos pamięta może ile płacił za projekt gazociagu ? - pytanie do tych co doprowadzali media do dzialki ...3000 netto to duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 24.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Kto mi poleci niedrogiego solidnego geodetę we Wrocławiu lub okolicach? Potrzebny do mapki do celów projektowych. tez wysylam - najtanszy we Wroclawiu - obdzwonilm ich sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tola, ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 24.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedź wyjście na kaloryfer zostawimy na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 25.02.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kto mi poleci niedrogiego solidnego geodetę we Wrocławiu lub okolicach? Potrzebny do mapki do celów projektowych. tez wysylam - najtanszy we Wroclawiu - obdzwonilm ich sporo Słowo najtańszy do mnie przemawia Bardzo poproszę o namiary na tego geodetę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja też, ja też! - poproszę namiary na tego najtańszego geodetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Poproszę również o namiar na geodetę (tego najtańszego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 25.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 TRABI co do P. Kamili mam dokładnie takie same odczucia, raczej nie polecałbym jej nikomu o słabych nerwach. Nie wiem czy sukcesem jest, to że trzeba dwa razy składać wniosek na PnB , my też tak mieliśmy. OGŁOSZENIE (wiem,że to raczej na pchli targ, ale tam możecie już nie zaglądać)Znajomy emigruje i ma do sprzedania komplet wypoczynkowy JUPITER 3+2+1. Kupiony w X 2009 (oryginalne rachunki)Wygląda tak, tylko kolor ma miodowy. http://www.allegro.pl/item927132785.html Cena: 2800. Prosił mnie o wystawienie na allegro, ale jak zobaczyłem cenę, to stwierdziłem, że w pierwszej kolejności "uderzę" na forum.Komplet jest we Wrocławiu ul. Jugosłowiańska, zdjęcia mogę przesłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 25.02.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ja podam tutaj - bo jakos nie umiem rozpracowac tej skrzynki na muratorze wysylam wysylam a tu caly czas jest w folderze "do wyslanie" [email protected] Tomasz Sobczak za mape dalam 700 pln - jak robi się całość prac zwiazanaych z budowa -20% rabaciku wszyscy inni chcieli od 900 w zwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 TRABI co do P. Kamili mam dokładnie takie same odczucia, raczej nie polecałbym jej nikomu o słabych nerwach. Nie wiem czy sukcesem jest, to że trzeba dwa razy składać wniosek na PnB , my też tak mieliśmy. OGŁOSZENIE (wiem,że to raczej na pchli targ, ale tam możecie już nie zaglądać) Znajomy emigruje i ma do sprzedania komplet wypoczynkowy JUPITER 3+2+1. Kupiony w X 2009 (oryginalne rachunki) Wygląda tak, tylko kolor ma miodowy. http://www.allegro.pl/item927132785.html Cena: 2800. Prosił mnie o wystawienie na allegro, ale jak zobaczyłem cenę, to stwierdziłem, że w pierwszej kolejności "uderzę" na forum. Komplet jest we Wrocławiu ul. Jugosłowiańska, zdjęcia mogę przesłać na maila. a masz jakies zdjecie? moze moim rodzicowm by sie spodobał, wiem ze szukaja czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 TRABI co do P. Kamili mam dokładnie takie same odczucia, raczej nie polecałbym jej nikomu o słabych nerwach. Nie wiem czy sukcesem jest, to że trzeba dwa razy składać wniosek na PnB , my też tak mieliśmy. To i ja wtrące swoje trzy grosze nie polecam współpracy nikomu ujmę to tak: takiej nieodpowiedzialności w pracy nie widziałam u nikogo innego pani jest na liście misiów i tego nie potrafię pojąć nawet meilowałam żeby ją wykreślić ale widocznie jest z tych nie do ruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 25.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 TRABI co do P. Kamili mam dokładnie takie same odczucia, raczej nie polecałbym jej nikomu o słabych nerwach. Nie wiem czy sukcesem jest, to że trzeba dwa razy składać wniosek na PnB , my też tak mieliśmy. My też nie mamy dobrych wspomień ze współpracy z p. Kamilą...komplet dokumentów składała pół roku...po awanturze stwierdziła, że nie wiedziała, że na się spieszy Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 25.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ...nie wiedziała, że na się spieszy Uhahahahahaha - to dobreeee... Nie przypuszczałem, że p. Kamila sprawi mi kiedykolwiek taką radość Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 25.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Widze że dziś p. Kamila ma swój słaby dzień na forum . U mnie też robiła adaptacje projektu.Osoba bardzo sympatyczna jednak współpracy nie polecam. Chyba że ktoś ma dużo czasu, mocne nerwy i lubi dreszczyk emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 chyba bardzo słaby.... jestem ciekawa czy znajdzie sie ktoś kto ma inna opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 25.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 chyba bardzo słaby.... jestem ciekawa czy znajdzie sie ktoś kto ma inna opinię Na poprzedniej stronie są 2 osoby + polecająca ją BK. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 25.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja też uważam, że p. Kamila jest sympatyczną osobą...ale nie traktuje swojej pracy poważnie i ma na wszystko czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts