Daro_K 02.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam mega fajne barierki kute, ale nie mogę się przełamać, by je Wam okazać. No wiecie; prawa autorskie, wzór zastrzeżowny i te sprawy. Wnętrza nie za chętnie pkazuję - w końcu to mój HOME To zdjęcia pstrykaj tak, żeby pokazać tylko to, co najważniejsze. Moja łazienkę chce sobie skopiować była koleżanka z byłej pracy. Nie widzę problemu No może z wyjątkiem tego, że będzie miała problem znaleźć mieszkanie z łazienką o takiej powierzchni No jeszcze nie skończyłem - nie ma pochwytów drewnianych;) Więc jeszce chwilka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 02.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ściema, to i ja zarzucę pytanie - sztuk jeden Kupujecie jeszcze w transportach łączonych? Szukam możliwości zakupu taniej kostki brukowej. Ktoś szuka czegoś takiego? Posiada ktoś jakies namiary? Może być bez faktury Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 02.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Też jestem na etapie poszukiwania kostki i brukarzy. Chętnie podłączę się do wspólnego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 03.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Frankai dopiero teraz sie kapnęłam, ze nie wspomniałam nic jak bardzo podobają mi sie Twoje drewniane drzwi (te z serii półeczki na wazonik . Piekny kolor tego drewna wybrałes -mój ulubiony No to może niedługo pokażesz nam cos jeszcze. Chociaz troszke, co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 03.03.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Podpowiedzcie gdzie najlepiej udać się po farby. Póki co jestem zdecydowany na tikkurilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 04.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hej, bywałam rzadko, ale teraz muszę - nie polecam p. Wojciecha Stec Bystrzyca Oławska - stolarz, głownie schody, nieterminowy, niesłowny, po odebraniu kasy unika kontaktu, szkoda nerwów, mozna trafić lepiej. Wszystko opisałam tutaj:http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-niesolidnych-dolnoslaskie,t62412-120.htm Żeby nie było - schody są i leżą i nigdzie nie idą ale po prostu szkoda nerwów na tego pana, tym bardziej, że zgodnie z jego słowami " takich klientów (niezadowolonych i marudzących) mam kilku a roboty i tak kupa." No to może niech mu trochę ulży. Pan działa w okolicach Oławy i Opola, we Wrocławiu również ale mu daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 04.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Też jestem na etapie poszukiwania kostki i brukarzy. Chętnie podłączę się do wspólnego zakupu. Witam, No to jest już nas dwójka. Moja koleżanka ma wejścia z okolic Katowic - ale musielibyśmy zamówić całego TIRa. Szczerze powiedziawszy - to wcale nie jest dużo. Pytanie ile Ty/ Wy potrzebujecie? A i czy szukacie czegoś takiego: http://images04.olx.pl/ui/3/85/44/20988144_1.jpg Czy raczej cos takie: http://korespondentdrogowy.pl/galeria/bizon/Kostka_brukowa___Wrzesnia/Kostka_brukowa___Wrzesnia_1d.jpg Czy ewentualnie typowych puzli? Nie sugeruj się do końca zdjęciami - chodzi mi o rodzaj. Pzdr JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsay 04.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć, Czy ktoś z Was, lub Waszych znajomych buduje dom wg projektu Daniel?Jeśli tak proszę o kontakt.Wielkie dzięki Link do projektu:http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=59&more=widoki&nazwa_projektu=%20DANIEL&autor=Pawe%B3%20Pi%B1tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Co do moich barierek. Biorę chopaków na inne roboty; balkon, ogrodzenie itp... Naprawdę jestem zadowolony. Jak wymyślałem wzór na barierki na schodach, to myślałem że to kosmos - a oni myk i zrobili tak jak chciałem - wyszło super, teraz stolarze próbują wygiąć poręcz - bez oporów ich polecam: Andrzej 602 256 515 do kutych elementow. Poziom pracy oceniam wysoko - tak jak u wywołanego wcześniej Adama hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaf 04.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 witam,poszukuje ekipy do budowy domu w okolicy Dzierżoniowa.Może ktoś z Państwa może mi jakąś soliną i sprawdzoną polecić.Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 05.03.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Powoli nadchodzi wiosna a wraz z nią powraca u mnie temat gresu na schody wejściowe. Niedawno gdy był śnieg i lód na schodach jednego ze sklepów trafiłem na gres, który był bardzo przyczepny - wprost nie da się na nim poślizgnąć - niestety jak to w życiu bywa co dobre szybko się kończy i 2 lata temu przestali go produkować Poniżej link do strony z tymi płytkami - może ktoś z Was wie gdzie można kupić takie lub tego typu w kolorze brązowym (produkowali kilka kolorów): http://alejka.pl/gres-techniczny-stopper-cetus-szary-30x30-gat-1-m.html Może widzieliście taki gdzieś na składzie i zostało drobne 35 m2 ? Z tego co się orientuję były tylko płytki bazowe - nie było krawędziowych, podstopnic czy cokołów, ale to bym sobie powycinał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 05.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam, Faktycznie idzie wiosna, a z nią zaczynamy ruszać z budową, tynki już mamy , a zatem potrzebujemy namiary na wylewkarzy...tylko nie piszcie, o liście miśków bo ona jest mocno nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandakt 05.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam ponownie Chcialabym sie dowiedziec jak zalatwic kontener na odpady budowlane. Zabieram sie za porzadki wiosennne na budowie i troche sie tego uzbieralo Bede ogromnie wdzieczna za namiary i info o stawkach. Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 05.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam, Faktycznie idzie wiosna, a z nią zaczynamy ruszać z budową, tynki już mamy , a zatem potrzebujemy namiary na wylewkarzy...tylko nie piszcie, o liście miśków bo ona jest mocno nieaktualna http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-dolnoslaskie,t61504.htm biala lista jest raczej aktualizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 05.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam ponownie Chcialabym sie dowiedziec jak zalatwic kontener na odpady budowlane. Zabieram sie za porzadki wiosennne na budowie i troche sie tego uzbieralo Bede ogromnie wdzieczna za namiary i info o stawkach. Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje tel. 695 597 000 cena zalezy od tego co, gdzie, ile i na jak dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 05.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witojcie, czy komuś zostały może 1-2 płyty grafitowego styropianu 15 cm? Pilnie potrzebuję bo mi brakło Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 05.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam ponownie Chcialabym sie dowiedziec jak zalatwic kontener na odpady budowlane. Zabieram sie za porzadki wiosennne na budowie i troche sie tego uzbieralo Bede ogromnie wdzieczna za namiary i info o stawkach. Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje tel. 695 597 000 cena zalezy od tego co, gdzie, ile i na jak dlugo. Porównaj też ofertę z Van Gansevinkel z Oławy (ja z nich skorzystałem i było wszystko ok - kontener załadowany z górką) 071 313 29 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 05.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witojcie, czy komuś zostały może 1-2 płyty grafitowego styropianu 15 cm? Pilnie potrzebuję bo mi brakło Pozdrav Trabi na 90% mam dla Ciebie dobre wiadomości. Na pewno pozostał nam styro 20cm, jutro sprawdzę w garażu i dam znać Pozdrawiam po dłuuuższeej nieobecności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 05.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 pandakt Korzystałem ostatnio kilkakrotnie z firmy Wiko ze Szczecińskiej z dojazdem do Długołęki. Tel. 071 3580694 Kontener 7m3 na gruz kosztuje 280zł w jakiś tam granicach miasta. Solidna i terminowa firma. Kasa po postawieniu pustego kontenera dla kierowcy Inne dobre firmy http://www.eko-logis.com.pl/ http://www.skiptrans.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 06.03.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 TRABI co do P. Kamili mam dokładnie takie same odczucia, raczej nie polecałbym jej nikomu o słabych nerwach. Nie wiem czy sukcesem jest, to że trzeba dwa razy składać wniosek na PnB , my też tak mieliśmy. OGŁOSZENIE (wiem,że to raczej na pchli targ, ale tam możecie już nie zaglądać) Znajomy emigruje i ma do sprzedania komplet wypoczynkowy JUPITER 3+2+1. Kupiony w X 2009 (oryginalne rachunki) Wygląda tak, tylko kolor ma miodowy. http://www.allegro.pl/item927132785.html Cena: 2800. Prosił mnie o wystawienie na allegro, ale jak zobaczyłem cenę, to stwierdziłem, że w pierwszej kolejności "uderzę" na forum. Komplet jest we Wrocławiu ul. Jugosłowiańska, zdjęcia mogę przesłać na maila. a masz jakies zdjecie? moze moim rodzicowm by sie spodobał, wiem ze szukaja czegos po raz 1, po raz 2 , po raz 3 sprzedane - niezawodne forum - niech służą latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts