fjuczer 17.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Muszę kupić 5 okien połaciowych. Zdecydowałem się na Fakro. Czy możecie poradzić gdzie udało wam się wytargować największy rabat na okna Fakro we Wrocku lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 17.03.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jak ktoś chce sie pobawić w wizualizacje swojego domu to polecam program Sweet Home 3D... bajecznie prosty w obsłudze w 45 min zrobilem caly parter. Dla kogoś kto ma problemy z wyobraznia przestrzenna tak jak my idealna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.03.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Niedawno gdy był śnieg i lód na schodach jednego ze sklepów trafiłem na gres, który był bardzo przyczepny - wprost nie da się na nim poślizgnąć - niestety jak to w życiu bywa co dobre szybko się kończy i 2 lata temu przestali go produkować Widywałem różne takie gresy techniczne z wypustkami. Były też kolorowe, choć większość firm raczej kolorami nie rozpieszcza - "możesz mieć gres z wypustkami w swoim ulubionym kolorze pod warunkiem, że jest to kolor szary" Nie podam nazw firm - po prostu w salonach z płytkami pytaj, bo każdy coś w ofercie ma, choć niekoniecznie wystawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.03.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Frankai dopiero teraz sie kapnęłam, ze nie wspomniałam nic jak bardzo podobają mi sie Twoje drewniane drzwi (te z serii półeczki na wazonik . Piekny kolor tego drewna wybrałes -mój ulubiony No to może niedługo pokażesz nam cos jeszcze. Chociaz troszke, co? Coś tam pokażę. Wkrótce powstaną schody Jutro ma być przymiarka na surowo, więc może w przyszłym tygodniu by były stopnie już zamocowane Balustradka pewnie za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Muszę kupić 5 okien połaciowych. Zdecydowałem się na Fakro. Czy możecie poradzić gdzie udało wam się wytargować największy rabat na okna Fakro we Wrocku lub okolicy? Raab Karcher ul. Avicenny 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A w kwestii szamb to co dalej firma WAF- POL wydaje się bardzo ok czy kupujemy u nich hurtem, czy dwójkami Arejaski ustaliłeś może coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 18.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Muszę kupić 5 okien połaciowych. Zdecydowałem się na Fakro. Czy możecie poradzić gdzie udało wam się wytargować największy rabat na okna Fakro we Wrocku lub okolicy? Budimpol, Traktatowa, -28% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 mam pytanie - czy ktoś budował z bloczków firmy MADAX? albo może jakieś opinie bo nic nie mogę znaleźćdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A w kwestii szamb to co dalej firma WAF- POL wydaje się bardzo ok czy kupujemy u nich hurtem, czy dwójkami Arejaski ustaliłeś może coś? ja też się piszę na zakup szamba grupowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Niedawno gdy był śnieg i lód na schodach jednego ze sklepów trafiłem na gres, który był bardzo przyczepny - wprost nie da się na nim poślizgnąć - niestety jak to w życiu bywa co dobre szybko się kończy i 2 lata temu przestali go produkować Widywałem różne takie gresy techniczne z wypustkami. Były też kolorowe, choć większość firm raczej kolorami nie rozpieszcza - "możesz mieć gres z wypustkami w swoim ulubionym kolorze pod warunkiem, że jest to kolor szary" Nie podam nazw firm - po prostu w salonach z płytkami pytaj, bo każdy coś w ofercie ma, choć niekoniecznie wystawia. Dzięki za odpowiedź - w sklepach już pytałem - jutro będę na targach - może pokażą tam coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 18.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A w kwestii szamb to co dalej firma WAF- POL wydaje się bardzo ok czy kupujemy u nich hurtem, czy dwójkami Arejaski ustaliłeś może coś? Facet z tej firmy powiedział mi 3200zł za 10m3 bez płyty najazdowej...ja jednak będę ciągnąć z Radomia SUPERSEN też mam nadzieję, że coś ciekawego na targach znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 18.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Mam nadzieje ze uda sie wytargować ekstra rabat targowy na okna W koncu od tego sa targi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.03.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a jakie okna chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 18.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Plastiki 5 komorowe w dwustronnym kolorze + rolety zespolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.03.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja jestem zainteresowany drewnianymi plus rolety sterowane elektrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 18.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Drewniane odpadaja, zeby kupic na prawde dobrej jakosci trzeba znacznie wiecej wydac niz mam w planie na to przeznaczyc. Wole kupic dobre plastiki, elektryczne beda przy drzwiach tarasowych ze wzgledu na ich ciezar, chyba ze dadza jakas dobra cene na napedy to zaloze np na calym dole... w co watpie. Mam w sumie 27 okien wiec troche tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.03.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja mam 36szt do zakupu, ale rolety robie tylko na parterze.Dobre plastiki kosztuja prawie tyle samo co drewniane, ale w plastikach masz wiecej mozliwości.wg Ciebie dobrej jakości okna drewniane kto robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 18.03.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jak postanowilismy ze beda plastikowe to nie szukalismy drewnianych. Moja kuzyna zamawiala drewniane gdzies pod Czestochowa i jest bardzo z nich zadowolna. Moge sie jej zapytac o namiar na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.03.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 czy ktos ma linka do białej listy fachowców z okolic Wrocławia? i do listy misiów też. szukam, szukam i nie mogę znaleźć - może zza póxno i człek zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 link do białej listy http://forum.muratordom.pl/post4058791.htm?highlight=#4058791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts