Arejaski 22.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A ja pilnie "pozbędę" się stempli i desek szalunkowych... Przepraszam, że zaśmiecam forum, ale po prostu nie mam miejsca na drewienka, więc i tanio oddam, a i czas niebagatelną odgrywa rolę... http://img405.imageshack.us/img405/3757/img0071v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 jaka cena za podłączenie skrzynki elektrycznej, połozenie kabla itd do tablicy w domu nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 czy ktos był na targach wnetrzarskich? jakies wrażenia, opinie? co stracili ci co nie mogli przybyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 23.03.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 poszukuję elektryka do podłączenia prądu budowlanego - gmina Czernica - może ma ktos jakiś namiar??a moze jeszcze RBetkę ktoś ma już niepotrzebną i chętnie sprzeda:wink: ??pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 23.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, Mam do sprzedania garaż blaszak 5x3m z bramą rozwierną, gat I. Garaż ma pół roku, stan idealny. Dokładam do niego gratis 10 haków poprawiających mocowanie w podłożu oraz 4 bloczki betonowe na narożniki. Garaż będzie dostępny w dniach 6-7 kwietnia. Może być przewożony w całości na lawecie lub w częściach (tak jak sobie kupujący rozłoży). Waga 380kg. Więcej info na priv. Pozdrawiam Jeszcze aktualne, cena 800zł. Lokalizacja Święta Katarzyna, kierunek Wrocław - Oława. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
communique 23.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam Drodzy Forumowicze z Wrocławia Jakiego architekta do adaptacji możecie polecić? atrakcyjnego cenowo i znającego się na rzeczy? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam Drodzy Forumowicze z Wrocławia Jakiego architekta do adaptacji możecie polecić? atrakcyjnego cenowo i znającego się na rzeczy? pozdrawiam! Powtórzę z uporem maniaka - Pani Kamila O. jest WYŁĄCZNIE dla amatorów mocnych wrażeń. Niestety jest na liście polecanych fachowców stąd kilka osób (jak my na przykład) poparzyło sobie palce. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
communique 23.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 trabi - dobrze, że mówisz, właśnie mieliśmy tam dzwonić! ktoś ma kogoś wartego polecenia? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 jaka cena za podłączenie skrzynki elektrycznej, połozenie kabla itd do tablicy w domu nie mam zielonego pojęcia Dokładnie nie pamiętam, ale w zakresie 300-400zł za podłączenie (już do budynku - dwa gniazdka plus trójfazówka) oraz papiery do tego. Standardowo brałem lokalnego elektryka z naszej energetyki, czyli na fuchę i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 23.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 jaka cena za podłączenie skrzynki elektrycznej, połozenie kabla itd do tablicy w domu nie mam zielonego pojęcia Dokładnie nie pamiętam, ale w zakresie 300-400zł za podłączenie (już do budynku - dwa gniazdka plus trójfazówka) oraz papiery do tego. Standardowo brałem lokalnego elektryka z naszej energetyki, czyli na fuchę i bez problemu. Oba posty są tek mało precyzyjne, że nie sposób ich wycenić. Nie sądzę, by można było wykonać przyłącze elektryczne od szafki pomiarowej do domu (wykop, ułożenie kabla, zasyp, podłączenie, pomiary, protokół, wniosek...) za 300-400pln Z drugiej strony, podłączyć trzy gniazda w domu z pomiarami owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 23.03.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ile teraz w okolicach Wrocławia średnio kosztuje dachowa robocizna za m2? Interesuje mnie więźba+łaty+folia+układanie cementówki+obróbki+rynny+ewentualnie podbitka Albo przynajmniej pojedyncze składowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 u mnie więźba 25 za mkw a cała wymieniona przez Ciebie reszta prac bez podbitki przy dachówce karpiówce 37 za mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.03.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 U mnie poprawianie po kimś a potem więźba+łaty+folia+układanie dachówki+obróbki+rynny 75 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 24.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 U mnie poprawianie po kimś a potem więźba+łaty+folia+układanie dachówki+obróbki+rynny 75 zł/m2 No, a Ty masz jeszcze na dodatek dość skomplikowany daszek. Mojemu wykonawcy coś się chyba pomyliło bo policzył mnie 20000 za 160m2 prostego dachu dwuspadowego czyli 125zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 jaka cena za podłączenie skrzynki elektrycznej, połozenie kabla itd do tablicy w domu nie mam zielonego pojęcia Dokładnie nie pamiętam, ale w zakresie 300-400zł za podłączenie (już do budynku - dwa gniazdka plus trójfazówka) oraz papiery do tego. Standardowo brałem lokalnego elektryka z naszej energetyki, czyli na fuchę i bez problemu. Oba posty są tek mało precyzyjne, że nie sposób ich wycenić. Nie sądzę, by można było wykonać przyłącze elektryczne od szafki pomiarowej do domu (wykop, ułożenie kabla, zasyp, podłączenie, pomiary, protokół, wniosek...) za 300-400pln Z drugiej strony, podłączyć trzy gniazda w domu z pomiarami owszem. Smoku nie oceniaj wg własnego cennika Z powyższego u mnie nie było kopania i zasypania, to sam załatwiałem. Reszta jak wyżej. Cena bez materiału, żeby kogoś fantazja nie poniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jarett, Twój wykonawca policzył i stwkę z 2007r. Niektórzy do dziś nie mogą pogodzić się, ze dawne, dobre (dla nich) czasy minęły. Mam nadzieję, że bezpowrotnie. A tak w ogóle do nowo budujących po ile teraz chodzi piasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 24.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszsytkich forumowiczówJa mam pytanie o dobrego i solidnego oraz niezbyt drogiego stolarza we Wrocławiu lub okolicy. Chcę zamówić sobie takie "zwykłe" szafy (do garderoby, więc nie będą one wystawiane na pokaz") a chodzi mi też o cenę, żeby nie były drogie, a muszą być one koniecznie na wymiar.Może ktoś poleciłby mi dobrego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 24.03.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jarett, Twój wykonawca policzył i stwkę z 2007r. Niektórzy do dziś nie mogą pogodzić się, ze dawne, dobre (dla nich) czasy minęły. Mam nadzieję, że bezpowrotnie. A tak w ogóle do nowo budujących po ile teraz chodzi piasek? Jeszcze w grudniu brałem za 300 za wywrotkę z transportem (Rolantowice - Kobierzyce)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 kto chce dobra projektantke kuchni ze swoim stolarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 24.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ile teraz w okolicach Wrocławia średnio kosztuje dachowa robocizna za m2? Interesuje mnie więźba+łaty+folia+układanie cementówki+obróbki+rynny+ewentualnie podbitka Albo przynajmniej pojedyncze składowe Ja płacę 75 zł brutto, w tym okna dachowe (9+3). Firma (polecana na forum) załatwia też drewno i daje na wszytko VAT 7%. Dach spory (dwa połącze dwuspadowe), elementy więźby słusznych wymiarów A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts