Ryska1719503950 24.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 kto chce dobra projektantke kuchni ze swoim stolarzem? Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 24.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ja też poprosze o namiar na projektankę kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 kto chce dobra projektantke kuchni ze swoim stolarzem? Poproszę ja też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 24.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 poszukuję elektryka do podłączenia prądu budowlanego - gmina Czernica - może ma ktos jakiś namiar?? a moze jeszcze RBetkę ktoś ma już niepotrzebną i chętnie sprzeda ?? pozdr ponawiam, może jednak ktoś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dzięki Arejaski, masz może jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 24.03.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dzięki Arejaski, masz może jakiś namiar? poszło na priv... A czy możecie polecić jakąś hurtownię elektryczną we Wrocławiu, albo jakąkolwiek dobrą hurtownię internetową? Muszę zakupić elementy przyłącza do budynku i całe wyposażenie skrzynki i tablicy bezpiecznikowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.03.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 polecam Fega maja dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 25.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam Grupę Zbliża sie okres dociepleń i wykończeń. Gdyby ktoś chciał namiar na górali, którzy robili u mnie ocieplenie i część regipsów (wczoraj się odezwał p. Józek, że roboty na Podhalu nie ma i chętnie wróciłby na roboty do Wrocławia) - to proszę o priva, dam namiar na niego - bezpośrednio. Chłopaki mieszkaja na budowie w czasie prac, nie piją (p. Józek jest pod tym względem ortodoksem , pracują jak mróweczki, bardzo szanują materiał i nie sa drodzy - będzie sie można z pewnościa dogadać. Robią ocieplenia i regipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 25.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 polecam Fega maja dobre ceny Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja sporo rzeczy brałam na Krzemienieckiej i w Morsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.03.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie, ja nie mam z Empolu.Okna i drzwi zewnetrze, tez z pcv, ale grafitowe (okna biale) kupowalam tutaj w Psarach http://www.extherm-2.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 26.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Czy me oczy dobrze widzą? Wiosna dziś i cisza na forum, prawie przez cały dzień... Dziś zrobiłem zakup i montaż dwóch szamb po 6 tys. litrów. Jedno z płytą zwykła, drugie z najazdową, plus dwa kominki. Z transportem wyszło 3 700, czyli po 1850 pln za szt... Prosto z Radomia. Dostawa 24h Dołączyłem się po prostu do szybkiego transportu. Jedno szambo już dziś ziemi zaznaje, drugie czeka na swój żywot jako zbiornik na deszczówkę. Dla zainteresowanych, Kondradobet z "Radomia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 No wiosna ruszyła i wszyscy budują Rzucam hasło - mój fachowiec kończy robotę więc może się do kogoś wprowadzić na regipsy lub kafle - i wogóle złota rączka od wykończeniówki. Robił u mnie drugi raz;) Namiary na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 26.03.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 witam po baaardzo długiej przerwie mieszkam już w swoim domku w Chrząstawie, w większym składzie(!), mam syna! jest super. cisza, spokój i przestrzeń... w domu prawie wszystko skończone - została obudowa kominka, lampy, jakieś drobne detale (nigdy nie mam na nie czasu) TPSA nie chce mi podłączyć sieci więc net z blueconnect ale jest ok. łapię HSDPA (ok 2 Mbit/s na speedteście) pozdrawiam wszystkich stałych bywalców i nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 27.03.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 witam gratuluje i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 27.03.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wiosnanajwyzsza pora zakasac rekawy i zabrac sie za zalozenie ogrodujakies sprawdzone adresy szkolek ogrodniczych?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 ja polecam na iwinach i w zacharzycach. moze jakis wspolny zakup grupowy? ponawiam pytanie o ogrodzenia. kontakty przybywajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Mogę polecić solidnych, ale są "zagraniczni" i trzeba by im jakiś nocleg załatwić, choćby w baraku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szoko 27.03.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, poszukuję pilnie używanego garażu metalowego ew. baraku budowlanego oraz używanej erbetki na budowę ! Budowa w okolicach Wiszni Małej. Proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam szoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 ja polecam na iwinach i w zacharzycach. moze jakis wspolny zakup grupowy? ponawiam pytanie o ogrodzenia. kontakty przybywajcie! Kasiu, ja mam panelowe. Kupowałam tu http://www.allegro.pl/item960955124_ogrodzenia_ogrodzenie_panelowe_1730x2500mm_kolor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts