bemark 27.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 u nas ogrodzenie panelowe robila firma z Sycowa szybko sprawie i w dobrej cenie udalo mi sie skrzyknac sasiadow i panowie ogrodzili 4 domki bardzo szybko i wszyscy! sa zadowoleni z czystym sumieniem polecam ta firme pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 27.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Podrzućcie jakiś kontakt na sprawdzonego i niedrogiego architekta adaptującego.Tzn projekt już mam zaadaptowany i podbity, ale potrzebuję kogoś to zrobienia projektu zagospodarowania i załatwienia reszty formalności do pozwolenia na budowę. Temu aktualnemu w tej kwestii nie ufam... A i jeszcze przydałoby mi się info ile płaciliście za usługi Kierownika Budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert s 27.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 cześćzaczynam budowę na terenie gminy długołęka, szukam dobrych hurtowni i dostawcy betonu. na początek b20, bloczki fundamentowe i ytong 36. będę zobowiązany za info. gdzie opłaca sie zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 XX, nie wiem kogo chcesz od ogrodzenia, bo ja miałam 3 ekipy - siatka, tej nie polecam, klinkier-jak najbardziej rzeczowy facet, kute - nie całkiem tak jak chciałam, ale to kwestia niedogadania się w najdrobniejszych szczegółach Mariusz ogrodzenia, klinkier - 500052269 robert-masz w Oleśnicy hurtownię Tani dom na Ludwikowskiej, tel. nie mam Grupo - nasza Anjamen urodziła śliczną córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 27.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 wiemy wiemy.witamy Helenke wsrod nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 28.03.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam wszystkichbardzo proszę o namiary na dobrego (jakościowo i cenowo) tynkarza (cementowo - wapienne)miałem jednego ale znalazł większą pracę i mnie sobie odpuścił u mnie do wytynkowania domek na brylantowej we wrocławiu b. proszę pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 28.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 robert s ja współpracuję z właścicielem hurtowni w Oleśnicy (jeżeli jesteś zainteresowany telefon mogę podać na pw). Warto nawiązać dobry kontakt na realizację dostaw materiałów na całą inwestycję ale należy pytać, dzwonić i porównywać ceny na bieżąco - weryfikować cenę ostateczną. Osobiście próbowałem nawiązać kontakt z Dolmatem Oleśnickim ale coś nie wyszło. Dobrą firmą jest Budus z Brucknera ale na dziś potrzebne jest dojście do osoby decydującej o marży. Kiedyś korzystałem ze składu budowlanego Szostaka w Trzebnicy i Piszczałki z Mirkowa. Ci pierwsi już dawno przestali być atrakcyjni i terminowi a drugi przeżywa koniec swojej działalności. Nie możemy zapominać, że sezon budowlany ruszył na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 28.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam wszystkich bardzo proszę o namiary na dobrego (jakościowo i cenowo) tynkarza (cementowo - wapienne) miałem jednego ale znalazł większą pracę i mnie sobie odpuścił u mnie do wytynkowania domek na brylantowej we wrocławiu b. proszę pomoc Namiary wysłałam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ponawiam prośbę o namiar na architekta adaptującego i pozwolenie na budowę zdobywającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 28.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 jarett z tym to i ja mam ciągle problem. Jutro będę w Oleśnicy na rozmowie z architektem przez duże "A" Z tego co wiem to właśnie spełnia Twoje warunki i nie tylko Twoje Jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 helix - chodzi może o http://www.codart.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 28.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 siemka a wiecie coś w temacie vat na przyłacze gazowe. Gazownia Wrocław wystawiła mi fakturę na 7 % a poźniej stwierdzili, że jednak 22% jak to jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 28.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 jarett nie wiem czy to ta firma ale jutro będę wiedział Zadzwonię w południe. nr tel. podam na pw tacim ten Twój elektryk "dotrze" do Ramiszowa? Jeżeli tak proszę o info. Garażem chwalisz się czy chcesz spieniężyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 28.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 spoko ostatnio jakieś osiedle we wrocku po zawodowcu poprawiał garaż mam tylko nie wiem czy tak na żywca mogę pisać o handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ciągle próbuję ustalić kilka kwestii z Bałtyk Gazem, ale wychodzi na to, że tu na form tylko 3 osoby mają butle od nich.?? Nie wiem, czy juz pisałem o tym, ale te moje kute barierki na schody robili super goście gdzieś na wschód od Wrocławia. Namiary prześlę jak trzeba.Robią tez ogrodzenia i bramy - solidna rodzinna marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 29.03.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 to daj namairy na tych kucicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosto2 29.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam wszystkichCzy ktość z forumowiczów mógłby mi polecić solidną firme zajmującą się instalacją ogrzewania podłogowego i pompy ciepła we Wrocławiu. Proszę również o pomoc w wyszukaniu postów na ten temat. Jestem świeżym forumowiczem i ciężko mi idzie z tym wyszukiwaniem ale działam i się nie poddaję. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 29.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam wszystkich Czy ktość z forumowiczów mógłby mi polecić solidną firme zajmującą się instalacją ogrzewania podłogowego i pompy ciepła we Wrocławiu. Proszę również o pomoc w wyszukaniu postów na ten temat. Jestem świeżym forumowiczem i ciężko mi idzie z tym wyszukiwaniem ale działam i się nie poddaję. Pozdrawiam wszystkich. firmy nie mam, ale kiedyś znalazłam taką "wyszukiwarkę" - wg mnie działa rewelacyjnie http://forum.muratordom.pl/nowa-wyszukiwarka-forumowa-100-ze-znajdziesz,t104718.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 witam po baaardzo długiej przerwie mieszkam już w swoim domku w Chrząstawie, w większym składzie(!), mam syna! jest super. cisza, spokój i przestrzeń... TPSA nie chce mi podłączyć sieci więc net z blueconnect ale jest ok. łapię HSDPA (ok 2 Mbit/s na speedteście)hej no to kolejny sąsiad. Co do net'a to mamy lokalnego "dostarczyciela". Majstruje właśnie w okolicy nowe połączenia. Ja też póki co na blueconnecie. Ale czekam na tamtą opcję, bo limit na BC szybko się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 29.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam wszystkich Czy ktość z forumowiczów mógłby mi polecić solidną firme zajmującą się instalacją ogrzewania podłogowego i pompy ciepła we Wrocławiu. Proszę również o pomoc w wyszukaniu postów na ten temat. Jestem świeżym forumowiczem i ciężko mi idzie z tym wyszukiwaniem ale działam i się nie poddaję. Pozdrawiam wszystkich. Witam, Nam całość wykonywała firmai http://www.andre-tech.pl . Jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts