Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Podrzućcie jakiś kontakt na sprawdzonego i niedrogiego architekta adaptującego.

Tzn projekt już mam zaadaptowany i podbity, ale potrzebuję kogoś to zrobienia projektu zagospodarowania i załatwienia reszty formalności do pozwolenia na budowę. Temu aktualnemu w tej kwestii nie ufam...

A i jeszcze przydałoby mi się info ile płaciliście za usługi Kierownika Budowy?

XX, nie wiem kogo chcesz od ogrodzenia, bo ja miałam 3 ekipy - siatka, tej nie polecam, klinkier-jak najbardziej rzeczowy facet, kute - nie całkiem tak jak chciałam, ale to kwestia niedogadania się w najdrobniejszych szczegółach

Mariusz ogrodzenia, klinkier - 500052269

robert-masz w Oleśnicy hurtownię Tani dom na Ludwikowskiej, tel. nie mam

Grupo - nasza Anjamen urodziła śliczną córeczkę :p

robert s ja współpracuję z właścicielem hurtowni w Oleśnicy (jeżeli jesteś zainteresowany telefon mogę podać na pw). Warto nawiązać dobry kontakt na realizację dostaw materiałów na całą inwestycję ale należy pytać, dzwonić i porównywać ceny na bieżąco - weryfikować cenę ostateczną. Osobiście próbowałem nawiązać kontakt z Dolmatem Oleśnickim ale coś nie wyszło. Dobrą firmą jest Budus z Brucknera ale na dziś potrzebne jest dojście do osoby decydującej o marży. Kiedyś korzystałem ze składu budowlanego Szostaka w Trzebnicy i Piszczałki z Mirkowa. Ci pierwsi już dawno przestali być atrakcyjni i terminowi a drugi przeżywa koniec swojej działalności.

Nie możemy zapominać, że sezon budowlany ruszył na dobre :D

Ciągle próbuję ustalić kilka kwestii z Bałtyk Gazem, ale wychodzi na to, że tu na form tylko 3 osoby mają butle od nich.

??

Nie wiem, czy juz pisałem o tym, ale te moje kute barierki na schody robili super goście gdzieś na wschód od Wrocławia. Namiary prześlę jak trzeba.

Robią tez ogrodzenia i bramy - solidna rodzinna marka.

Witam wszystkich

Czy ktość z forumowiczów mógłby mi polecić solidną firme zajmującą się instalacją ogrzewania podłogowego i pompy ciepła we Wrocławiu. Proszę również o pomoc w wyszukaniu postów na ten temat. Jestem świeżym forumowiczem i ciężko mi idzie z tym wyszukiwaniem ale działam i się nie poddaję. Pozdrawiam wszystkich.

Witam wszystkich

Czy ktość z forumowiczów mógłby mi polecić solidną firme zajmującą się instalacją ogrzewania podłogowego i pompy ciepła we Wrocławiu. Proszę również o pomoc w wyszukaniu postów na ten temat. Jestem świeżym forumowiczem i ciężko mi idzie z tym wyszukiwaniem ale działam i się nie poddaję. Pozdrawiam wszystkich.

firmy nie mam, ale kiedyś znalazłam taką "wyszukiwarkę" - wg mnie działa rewelacyjnie :D

http://forum.muratordom.pl/nowa-wyszukiwarka-forumowa-100-ze-znajdziesz,t104718.htm

witam po baaardzo długiej przerwie

mieszkam już w swoim domku w Chrząstawie, w większym składzie(!), mam syna!

jest super. cisza, spokój i przestrzeń...

TPSA nie chce mi podłączyć sieci więc net z blueconnect ale jest ok. łapię HSDPA (ok 2 Mbit/s na speedteście)

hej

no to kolejny sąsiad.

Co do net'a to mamy lokalnego "dostarczyciela". Majstruje właśnie w okolicy nowe połączenia.

Ja też póki co na blueconnecie. Ale czekam na tamtą opcję, bo limit na BC szybko się kończy.

Witam wszystkich

Witam,

Nam całość wykonywała firmai http://www.andre-tech.pl . Jesteśmy zadowoleni