paryska 29.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam... Proszę podajcie mi namiary na fachowców od mebli kuchennych we Wrocławiu i okolicach, pewnie gdzieś w tym wątku już mówiono na ten temat ale ja nie mam czasu i siły szukać. Oczywiście zależy mi na jakości jak również na przystępnej cenie Dziekuje ślicznie z góry i pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 29.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 witam będę niedługo odbierał dom oficjalnie, geodeci pracują, jednak mam pytanko, czy audyt energetyczny jest konieczny do odbioru czy nie? spotkałem się z różnymi opiniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 29.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 poszukuję namiaru gdzie mogę zamówić rolety rzymskie na wymiar[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 29.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 poszukuję namiaru gdzie mogę zamówić rolety rzymskie na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 29.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 witam będę niedługo odbierał dom oficjalnie, geodeci pracują, jednak mam pytanko, czy audyt energetyczny jest konieczny do odbioru czy nie? spotkałem się z różnymi opiniami... Ode mnie chcieli. Specjalnie sprawdzal czy mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 29.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam... Proszę podajcie mi namiary na fachowców od mebli kuchennych we Wrocławiu i okolicach, pewnie gdzieś w tym wątku już mówiono na ten temat ale ja nie mam czasu i siły szukać. Oczywiście zależy mi na jakości jak również na przystępnej cenie Dziekuje ślicznie z góry i pozdrawiam.... Ja zamawialam u polecanego przez Anjemen daszczyka.pl W srode mi montuja. Wprawdzie nie Wroclaw (60km), ale mysle, ze bede zadowolona. W kazdym razie Anjamen jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam... Proszę podajcie mi namiary na fachowców od mebli kuchennych we Wrocławiu i okolicach, pewnie gdzieś w tym wątku już mówiono na ten temat ale ja nie mam czasu i siły szukać. Oczywiście zależy mi na jakości jak również na przystępnej cenie Dziekuje ślicznie z góry i pozdrawiam.... http://strzelinskakuchnia.pl/meble_mdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam... Proszę podajcie mi namiary na fachowców od mebli kuchennych we Wrocławiu i okolicach, pewnie gdzieś w tym wątku już mówiono na ten temat ale ja nie mam czasu i siły szukać. Oczywiście zależy mi na jakości jak również na przystępnej cenie Dziekuje ślicznie z góry i pozdrawiam.... Nam najciekawszy projekt przedstawili fachowcy stąd: http://meblemix.com.pl/index.php/galeria/kuchnie Cena rozsądna, wykonanie super - jedna z najlepszych ekip na mojej budowie. Nawet po roku gdy potrzebowałem, dodatkowy front załatwili mi go w dobrej cenie (a jest bardzo nietypowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam będę niedługo odbierał dom oficjalnie, geodeci pracują, jednak mam pytanko, czy audyt energetyczny jest konieczny do odbioru czy nie? spotkałem się z różnymi opiniami...Potrzebne potrzebne. Ale na szczęście już za nieduże pieniądze (200zł) można mieć takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 30.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ja też mam kuchnie daszczyka i jestem zadowolona, ale jeśli chodzi o jakieś małe robótki (typu szafka łazienkowa) to ciężko się z nimi dogadać, ceny mają dobre, zamówiłam szafkę obiecywali ze zrobią w 2 tygodnie, po 2 miesiącach i dalej jej nie było, zrezygnowalam.. powróciliśmy do tematu kiedy nikt nie chciał zrobić nawet w przybliżonej cenie(wyceny byly nawet dwa razy wyższe), przyjechali powtórnie na pomiar bo nie mieli poprzedniej wyceny no i czekam juz z miesiąc, to szefa nie ma albo zajęty albo zapomnial, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 30.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A może słyszeliście coś o dobrej ziemi / humusie do podwyższenia ogrodu? Gdzie i za ile można znaleźć? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A nie ma ktoś zbędnego gruzu, co by można w drogę wrzucić i trochę mniej grzęznąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 31.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 WitamMam pytanko, czy ktoś może coś powiedzieć o meblach kuchennych z firmy DiK z ul. Ślężnej? Zastanawiamy się właśnie nad meblami do kuchni i polecono nam właśnie firmę DiK. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina N. 31.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam... Proszę podajcie mi namiary na fachowców od mebli kuchennych we Wrocławiu i okolicach, pewnie gdzieś w tym wątku już mówiono na ten temat ale ja nie mam czasu i siły szukać. Oczywiście zależy mi na jakości jak również na przystępnej cenie Dziekuje ślicznie z góry i pozdrawiam.... My zamówilismy w firmie anchem mebleanchem.pl, czekamy na montaz Namiary dostalismy od sąsiadów z osiedla po obejrzeniu ich kuchni Warto umówic się na wstępny projekt i wycene, bo Pan podsuwa ciekawe rozwiązania Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 31.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Hej! Czy ktoś z Was ma może kotłownie wyposażoną w piece gazowe Wolfa? A może jest ktoś kto korzysta z kolektorów tej firmy? Wyceniam aktualnie kotłownie i czym więcej czytam, analizuję, tym mniej wiem i bardziej się boję błędu strategicznego I drugie pytanie, czy ktoś z Was kiedykolwiek kładł posadzki przed tynkami? Zwłaszcza w wariancie z podłogówką? Nie było żadnych problemów z tynkami? A jak dylatacja? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 31.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja użytkuję piec i kolektory Wolfa od ponad 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 31.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja użytkuję piec i kolektory Wolfa od ponad 2 lat Ha! Czyli nie masz z tym problemów Płaskie, że tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 31.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 płaskie,płaskie,żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 31.03.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witojcie, u kogo kupowaliście farby?Szukam marek Caparol, Tikkurila, Teknos. Jeśli macie inne godne polecenia lateksy to piszcie - sprawa pilna. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szoko 01.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam drogą Grupę! Czy ktoś zamierza pozbyć się używanych desek szalunkowych? Chętnie je odkupię jeżeli są w dobrym stanie. Dom 10x12 m plus garaż 4,5x7,5m. szoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts