XX 05.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 nowe forum nie podoba mi się w ogóle:( ale ja nie w tym temacie...juz prawie po Świętach, więc zadam pytanie budowlane;) - ile teraz kosztuje 1m2 ściany z bk 36 (robocizna z materiałem)- ile teraz kosztuje 1m2 dachu (więźba, ołatowanie, folia, dachówka, rynny) - robocizna.- ile kosztuje robocizna 1m2 płytek na elewacji (opaska) pozdrawiam jeszcze świątecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
realone1980 05.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 realone1980 jeżeli postawisz na cierpliwość i konsekwencję to najmniej stracisz. Nie wiem jak sytuacja ze ściankami działowymi, posadzkami, tynkami ... elektryk, wod-kan, co, .... płytki, malowanie ....... Rozważ warianty kompleksowej realizacji lub poszczególnymi etapami. Koniecznie zwiąż się umową z wykonawcą (wzór mogę przesłać na e-mail, jest to umowa zabezpieczająca inwestora i wykonawcę) Dzięki , bardzo bym Cię prosił o przesłani takiej umowy [email protected] , będę wdzięczny :] :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 05.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 realone1980 przesłałem. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
realone1980 05.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 realone1980 przesłałem. Życzę powodzenia. Dziękuje , wciąż szukam dobrej ekipy ... znalazłem jedną i będę się umawiał na zrobienie kosztorysu , jestem pewien ze jest wiele osób które były w podobnej sytuacji , proszę o namiary na sprawdzone ekipy , firmy kogoś uczciwego i solidnego . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiJaki 06.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam,Poszukuję firmy od schodów drewnianych samonośnych z Wrocławia lub północnych okolic. Ktoś pomoże?Pozdrawiam.PiJaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaber 07.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam, Poszukuję firmy od schodów drewnianych samonośnych z Wrocławia lub północnych okolic. Ktoś pomoże? Pozdrawiam. PiJaki Piękne schody i nie tylko schody, robi min. firma Hostal. Ceny khm też mają pięęęękne. Można jednak negocjować, Warto przejechać się do nich tylko po to, żeby zobaczyć jak mają urządzone biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaber 07.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 aha byłbym zapomniał po o tu zajżałem. Deski na podbitkę potrzebne bardzo. Gdzie najtaniej dobre dechy można nabyć. Wrocław i okolice. Byle nie świerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Swego czasu kupowałem w Białkowie gm. Miękinia. Sosnowe, suszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiJaki 08.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Piękne schody i nie tylko schody, robi min. firma Hostal. Ceny khm też mają pięęęękne. Można jednak negocjować, Warto przejechać się do nich tylko po to, żeby zobaczyć jak mają urządzone biura. Dzięki "gaber", chyba trochę za drogie, ale spróbuję Myślałem, że odpowiedzi będzie więcej, ale chyba sporo osób nie może się odnaleźć w nowej odsłonie forum. Gdyby ktoś miał inne namiary na schody to będę wdzięczny. PS deski na podbitkę kupowałem w Drewnopolu - podpytaj tam. pozdrawiam PiJaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 08.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pijakihttp://www.schody.wroc.ws ja u nich będę zamawiać schody. Cena bardzo przystępna no i najważniejsze widziałam ich schody u klientów. Terminy mają ok. 3 m-cy ale według mnie warto czekać. Zachwalano mi jeszcze schody z Dobroszyc robiłam u nich wycenę nie wyszła najgorzej ale schodów od nich nie widziałam... różnica w cenie pomiędzy tymi firmami 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 08.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 PiJaki Ja swoje schody zamawiałam tu http://www.bialic.pl/ . Właśnie wczoraj oglądałam je złożone na stolarni. Mogłam już na nie wejść. Na tym etapie są ok. Jaki bedzie efekt końcowy przekonam się na początku maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.04.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To nowe forum to jakaś masakra. Co zrobić żeby dostawać powiadomienia? A tak w ogóle to marzy mi się drewniany tarasik. Jaki rodzaj drewna wybrać (chyba egzotyczne, bo taras niezadaszony). A może poleci ktoś firmę gdzie takowy można za rozsądną kaskę kupić? Kasia mi też marzy się nowy dom. I nie dlatego, że "stary" już mi się nie podoba. Wręcz przeciwni. Ale nawet nie wiem jak to ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To nowe forum to jakaś masakra. Co zrobić żeby dostawać powiadomienia? Na górze wątku kliknij Narzędzia wątku i wybierz Subskrypcję, a potem przejdź do Ustawienia (obok przycisku Wyloguj), na dole znajdź Zaawansowane i tam sobie ustaw, jak często chcesz dostawać powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tatarak, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 09.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dokładnie - przez zmianę forum kompletnie straciłem ochotę na jego przeglądanie... Mam pytanie ile kosztuje orientacyjnie instalacja anteny satelitarnej (wraz z Anteną) wraz z masztem i dwoma antenami naziemnymi, podłączeniem i ustawieniem wszystkiego? Kable mam już rozprowadzone. Będę miał Cyfrę +, wiec waham się czy jest w ogóle sens dawać dodatkowe anteny. Zależy mi jednak na Polsacie - wiadomo, F1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja tez stracilam ochote zeby sie w ogole tu udzielac masakra i na dodatek wlecze sie przeokrutnie no ale pili mnie wiec zapytam jeszcze raz - ile teraz kosztuje 1m2 ściany z bk 36 (robocizna z materiałem) - ile teraz kosztuje 1m2 dachu (więźba, ołatowanie, folia, dachówka, rynny) - robocizna. - ile kosztuje robocizna 1m2 płytek na elewacji (opaska) - dostalam dzisiaj wycene za robocizne 65zl Jola moze jakas grupazakupujacadzialki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 O! Grupa kupująca działki! To ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 09.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ...no ale pili mnie wiec zapytam jeszcze raz - ile teraz kosztuje 1m2 ściany z bk 36 (robocizna z materiałem) - ile teraz kosztuje 1m2 dachu (więźba, ołatowanie, folia, dachówka, rynny) - robocizna. - ile kosztuje robocizna 1m2 płytek na elewacji (opaska) - dostalam dzisiaj wycene za robocizne 65zl Jola moze jakas grupazakupujacadzialki? No co Wy dziewczyny??? Nawet nie zartujcie!!! I wszystko od nowa? Ja chyba bym jednak nie dała rady psychicznie;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 09.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No chociaz musze sie przyznac, ze juz pare razy rozmawialismy z mezem, ze teraz to bysmy juz mogli budowac dom od poczatku. Juz poznalismy temat choc troche;) A podobno dopiero kolejny dom jest pozbawiony wad nieznajomości kwestii budowlanych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja mam za sobą "remont dla przyjaciela" i jestem gotowa "budować dla siebie" - parafrazując znane powiedzenie poza tym ogródek mam za mały i nie ma go jak rozciągnąć, więc chyba trzeba jednak większą działkę nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts