XX 09.04.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no to mamy juz 2 osoby chętne;) kto jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 jak to dobrze że jeszcze tu KTOŚ zagląda mimo utrudnień szukam ekipy do tynków (dobrej) jeśli ktoś zna to prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 09.04.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam To jeżeli już plany nowych domów kiełkują - to może ktoś chce być moim sąsiadem ? Są dwie działki obok nas do sprzedania - naprzeciwko siebie - po dwóch stronach drogi gminnej, oświetlenie , media (gaz, woda, prąd) w drodze. 5 właśnie robiona (do 11.2010 ma być gotowa), obwodnica północna do Żmigrodzkiej też do końca roku, jak nie wcześniej. Do Marino jadę teraz rano (7.15)- ok. 10- max 15 min. Na Dominikański- o tej samej porze - ok. 30-40min. max. Szukam fajnych sasiadów . Która reflektuje . Jeden z rolników, sprzedający działkę obok mnie - dał pierwszeństwo pierwokupu naszym znajomym - tzn. nigdzie jeszcze działka nie jest upubliczniona . Mnie też mocno denerwuje to nowe forum.... nie powiem jak bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiJaki 09.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 asia22 i Moniaq - dziekuje za namiary.dabell - moze pochwalisz sie skad masz schody- widzialem w dzienniku - chcialem napisac na priva, ale sie nie udalo - zreszta jak wiele innych rzeczy na nowej odslonie forum pozdr PiJaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie wiem jak u Was, ale u mnie nowa wersja jakoś nie sprawdza się. Wiele wątków pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 09.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kaśka73 jeżeli piszesz o tynkach gipsowych to mogę polecić solidną firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndreWroc 09.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Grupo Proszę o namiary na sprawdzonych instalatorów CO i wody, mile widziane namiary na tynki i wylewki. A ja się powoli przyzwyczajam do Naszego nowego Forum Pozdrawiam Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witajcie. Może się przedstawię mam na imię Tomek pochodzę z Wrocławia . Wraz z dziewczyną planujemy kompleksowy remont starego domu, hydraulika elektryka glazura, ogrzewanie , dom jest już ocieplony ma nowy dach. I tu do was prośba czy możecie polecić jakieś ekipy, firmy budowlane . Nie ukrywam ze będzie to inwestycja naszego życia nie chcę żeby była to droga przez mękę . Szukamy kogoś sprawdzonego kogoś kto zrobi kosztorys projekt ... .Proszę podzielcie się waszymi doświadczeniami Pozdrawiam Tomek Pomyszkuj po moim dzienniku, kończę dom, więc nazbierało się trochę kontaktów. Jak masz pytania to pisz do mnie bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Grupo Proszę o namiary na sprawdzonych instalatorów CO i wody, mile widziane namiary na tynki i wylewki. A ja się powoli przyzwyczajam do Naszego nowego Forum Pozdrawiam Andrew Hydaulika - Adam 602 253 166 - sprawdzony przez forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kilka osób prosiło mnie o namiary na kowali - super spece;) - 602 241 592 Andrzej lub syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 piszę tu bo prywatne wiadomości nie chodzą; ponadto, była tu kiedyś możliwość wejścia we wszystkie grupy zbiorczo na których się cos napisało i pokazywały się na "grubo" te któr uaktualniono od ostatniego moejgo wejścia - GDZIE TO JEST!!!?? - moze wiecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 09.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja tez stracilam ochote zeby sie w ogole tu udzielac masakra i na dodatek wlecze sie przeokrutnie no ale pili mnie wiec zapytam jeszcze raz - ile teraz kosztuje 1m2 ściany z bk 36 (robocizna z materiałem) - ile teraz kosztuje 1m2 dachu (więźba, ołatowanie, folia, dachówka, rynny) - robocizna. - ile kosztuje robocizna 1m2 płytek na elewacji (opaska) - dostalam dzisiaj wycene za robocizne 65zl Jola moze jakas grupazakupujacadzialki? Dach z pełnym deskowaniem, dach. ceramiczna, rynny - komplet 55/m2; bez deskowania 50/m2 , ekipa ok, ale trudna w rozliczaniu - z reguły ceny 65-75 m2, Na murarkę dla tych ze wschodu Wrocławia mogę polecić Sylwka - 510 528 383, robi też tynki, ociepla poddasza (moim skromnym zdaniem - mucha nie siada) Na wylewki - Rafał Lipec - 693 -75 607 w 2 dni zroblili mi 330 m2 wylewki,a co najważniejsze równiutko, posprzątali i duperelami głowy nie zawracali (sami zorganizowali siatki, taśmy , plastyfikator, tylko piasek lepiej sobie samemu organizować,bo człowiek przez nich polecany robi "złote interesy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 10.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Mam pytanie ile kosztuje orientacyjnie instalacja anteny satelitarnej (wraz z Anteną) wraz z masztem i dwoma antenami naziemnymi, podłączeniem i ustawieniem wszystkiego? Kable mam już rozprowadzone. Będę miał Cyfrę +, wiec waham się czy jest w ogóle sens dawać dodatkowe anteny. Zależy mi jednak na Polsacie - wiadomo, F1 . Tu masz namiar na czlowieka ktory robi to za rozsadne pieniadze. tel. 605143121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.04.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam Jeden z rolników, sprzedający działkę obok mnie - dał pierwszeństwo pierwokupu naszym znajomym - tzn. nigdzie jeszcze działka nie jest upubliczniona . Mnie też mocno denerwuje to nowe forum.... nie powiem jak bardzo.... Dabell, a jakie duże te działki i po ile? Napisałabym PW, ale w nowym ulepszonym FM okazuje się to awykonalne... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 10.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 co na podłogę pytanie laika dom niepodpiwniczony czyli zimna podłoga nie mam za dużo miejsca na izolację (styropian) - co byście mi polecili by maksymalnie ocieplić? poza oczywiście ogrzewaniem podłogowym bo tam gdzie nie mam w planie desek tak właśnie robię, ale zależy mi na dobrej izolacji w pozostałej części (ciepłolubna i oszczędna rodzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 pisał do mnie Viamedia, niestety wiadomości nie dochodzą, proszę o e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 11.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam,Czy ktoś z Was dysponuje dobrą umową na prace ociepleniowo - tynkarskie? Z góry wielkie dzięki za wsparcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dodam jeszcze - wykończeniowca - Mieczysław 510 271 311 (zabudowa płyt g-k, kafelki itp...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 12.04.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, Poszukuję firmy od schodów drewnianych samonośnych z Wrocławia lub północnych okolic. Ktoś pomoże? Pozdrawiam. PiJaki polecam Tomka - solidnie i tanio [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 12.04.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dabell - moze pochwalisz sie skad masz schody- widzialem w dzienniku - chcialem napisac na priva, ale sie nie udalo - zreszta jak wiele innych rzeczy na nowej odslonie forum pozdr PiJaki Schody - p. Jarosław Czarnota http://www.stolmar.com - bardzo polecam. Nie jest tani, ale perfekcyjny. A propos działek - obok mnie jest 1000m2 (chcą 250zł/m2 - trochę dużo ale działka bardzo fajna wjazd od zachodu - na pierwszych zdjęciach dziennika ją widać - przylega do mojej przez droge wewnątrzną ..., działka prostokąt ok. 40*25-dłuższym bokiem przylegający do drogi gminnej), po drugiej stronie działka w formie wielokata (terapez nierównoramienny, chyba trochę wieksza niż 1000m, cena też ok. 250tys, wjazd od południa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts