Tatarak 12.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dabell -ceny powalające "mój rolnik" ma jednak dużo atrakcyjniejszą ofertę. tylko żeby nam gmina wreszcie przekwalifikowała grunty z rolnych na budowlane, bo póki co, nie można ich podzielić... ale dzięki serdeczne za info. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzien Dobry wszystkim Jakie teraz ceny chodzą za kafelkarzy - chodzi mi o łazienkę i o ułożenie dużej powierzchni na płasko z cokolikem (korytarze salon kuchnia) I jesli macie jakichś sprawdzonych wykonawców to będę wdzieczny za namiar Po moim ostatnim panu ksywa "zaliczka" z internetu to się już boję dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 12.04.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czesc, Poszukuje dostawcy litych desek debowych na podloge oraz sprawdzonego parkieciarza ktory mi je zaolejuje i polozy - moze byc dwa w jednym. Jak zwykle chodzi zeby nie bylo dobrze i nie za drogo. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandakt 12.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam ponownieTym razem wpadam z informacja. Na Bielanach w Galerii Meblowej za Pizza Hut w kazda sobote do kona kwietnia mozna uzyskac bezplatne porady architekta. Bylam w ta sobote i spedzialam z Pania 2,5h przerabiajac polowe mojego domu. Jesli wiec ktos jest zainteresowany polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzien Dobry wszystkim Jakie teraz ceny chodzą za kafelkarzy - chodzi mi o łazienkę i o ułożenie dużej powierzchni na płasko z cokolikem (korytarze salon kuchnia) I jesli macie jakichś sprawdzonych wykonawców to będę wdzieczny za namiar Po moim ostatnim panu ksywa "zaliczka" z internetu to się już boję dzwonić Witaj:) Obecnych cen Ci nie podam, ale bardzo chętnie podam Ci namiar na mojego SUPER pana kafelkarza (i nie tylko z reszta kafelkarza;)): pan Michał 664 75 19 84. Mogę go polecic z czystym sumieniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Na wylewki - Rafał Lipec - 693 -75 607 w 2 dni zroblili mi 330 m2 wylewki,a co najważniejsze równiutko, posprzątali i duperelami głowy nie zawracali (sami zorganizowali siatki, taśmy , plastyfikator, tylko piasek lepiej sobie samemu organizować,bo człowiek przez nich polecany robi "złote interesy" Mogę potwierdzić, w 100% Rafała Lipca polecam Wylewki miałem robione w trakcie gdy nie mogłem być na budowie więc go nie mogłem pilnować - dostał klucze i w dwa dni było wszystko zrobione bez żadnych problemów łacznie z materiałami przygotowaniem i w całkiem rozsądnej cenie Witaj:) Obecnych cen Ci nie podam, ale bardzo chętnie podam Ci namiar na mojego SUPER pana kafelkarza (i nie tylko z reszta kafelkarza;)): pan Michał 664 75 19 84. Mogę go polecic z czystym sumieniem:) Dziekuję Ci bardzo zaraz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.04.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Muszę trochę prywaty bo cały czas nie wszyscy się ze swoimi skrzynkami uporali. do DAWIDK - co do audytu energetycznego, to poszukaj na allegro lub w hisorii tego wątku - jakoś nie dawno było omawiane. W domu postaram się znaleźć wizytówkę i jutro ewentualnie podać. do SUSPENSER - cały czas się zbieram, aby Ciebie odwiedzić. Może w tym tygodniu się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.04.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Hej - czy udało Wam się odnaleźć może pozostałe wątki związane z grupami wrocławskimi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.04.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No i udało mi się znaleźć grupę zaczynających z 2008.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103950-NOWA-GRUPA-WROCLAW-I-OKOLICE-zaczynamy-2008 Brakuje mi chyba jeszcze tylko najnowszej z 2009. Pchli targ jest tutajhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?90209-PCHLI-TARG-grupy-Wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 trociu ja nadal czuje sie jak dziecko we mgle jesli o to chodzi:(Mialam sporo dzienników pozaznaczanych, a teraz ogromna KLAPA:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.04.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nie ma sprawy secam:)Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 12.04.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Tu masz namiar na czlowieka ktory robi to za rozsadne pieniadze. tel. 605143121 Pdaję namiary na cłowieka , który też się tym zajmuję, tel 604-182-836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 12.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dokładnie - przez zmianę forum kompletnie straciłem ochotę na jego przeglądanie... Mam pytanie ile kosztuje orientacyjnie instalacja anteny satelitarnej (wraz z Anteną) wraz z masztem i dwoma antenami naziemnymi, podłączeniem i ustawieniem wszystkiego? Kable mam już rozprowadzone. Będę miał Cyfrę +, wiec waham się czy jest w ogóle sens dawać dodatkowe anteny. Zależy mi jednak na Polsacie - wiadomo, F1 . Namiary na człowiea, który się zajmuję się antenami tel 604-182-836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No i udało mi się znaleźć grupę zaczynających z 2008. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103950-NOWA-GRUPA-WROCLAW-I-OKOLICE-zaczynamy-2008 Brakuje mi chyba jeszcze tylko najnowszej z 2009. Pchli targ jest tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90209-PCHLI-TARG-grupy-Wrocławskiej http://forum.muratordom.pl/showthread.php?120821-Najnowsza-grupa-Wroc%C5%82aw-i-okolice-zaczynamy-na-wiosn%C4%99-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.04.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Mogę potwierdzić, w 100% Rafała Lipca polecam Wylewki miałem robione w trakcie gdy nie mogłem być na budowie więc go nie mogłem pilnować - dostał klucze i w dwa dni było wszystko zrobione bez żadnych problemów łacznie z materiałami przygotowaniem i w całkiem rozsądnej cenie Dobrą opinię o pracy Rafała Lipca także potwierdzam, piasek i cement sam załatwiałem, resztę on sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a ile pan Rafał bierze lub brał za m2 wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 U mnie też pan Lipiec robił wylewki przy remoncie. Wypoziomowane było tak, że miło powspominać. Bardzo solidni wykonawcy. Ale ceny już nie pamiętam, bo to było 5-6 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a ile pan Rafał bierze lub brał za m2 wylewki? Robocizna 12 zł (ale jako że sam zrobiłem wszystkie szalunki i reszte przygotowań jeszcze zeszlismy z ceny odrobinkę) Piach i siatkla osobno ale i tak było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc_osborne 13.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam! Szukam fachowca od kominów, najlepiej w okolicach Jelcza-Laskowic. Początkowo chciałem obłożyć kominy kamieniem (łupkiem szarogłazowym), ale całkowity brak fachowców doprowadził do tego, że chyba się z tym pomysłem muszsę pożegnać. Ale i tak mam problem, by znaleźć kogoś, kto w ogóle potrafi fachowo obłożyć komin (n.p. płytkami kamiennymi itp), opierzyć, zamontowac dobrą czapę itp.Bardzo był bym wdzięczny za namiary na kogoś z tej branży. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 cenowo Pan Rafal wyglada interesująco.czy ktos zna moze maila Pana Rafała,którego odbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts