Arejaski 13.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś z Was dysponuje dobrą umową na prace ociepleniowo - tynkarskie? Z góry wielkie dzięki za wsparcie.. Trochę podbijam i przy okazji, czy ktoś z Was kończy aktualnie, albo dopiero co skończył podbitkę drewnianą? Ani się obejrzałem, a tu już podbitkę muszę zakładać wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 13.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Czy wy dostaliście od EnergiiPro (teraz Tauron) do warunków przyłączenia do sieci jakąś mapkę (pokazująca miejsce przyłączenia)? Zapytał mnie o to dzisiaj architekt adaptujący i zdziwił się że takowej nie otrzymałem? Powinienem? A jeśli tak to skąd to wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.04.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 EnergiaPro to spółka zajmująca się przesyłem energii elektrycznej, Tauron, to producent. EnergiaPro w warunkach przyłączenia określa miejsce przyłączenia do sieci. Nie wydaje do tego mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feverpl 14.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hey, Potrzebuje zrobic wycene materialow do stanu surowego otwartego - Czy mozecie polecic jakas hurtownie z wroclawia lub okolic (inwestycja docelowo w Siechnicach), ktora jest wstanie w dobrych cenach zrobic taka wycene na podstawie projektu ?? z gory dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 14.04.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam serdecznieCzy ktoś wie u Kogo mogę zrobić świadectwo energetyczne i ile to wogóle kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 siwa216 - jakiś czas temu była o tym mowa i wymiana namiarów na fachowca. przeszukaj wątek parę stron wstecz - no chyba, że już działa wyszukiwarka? acha - była mowa, że ktoś wystawiający te świadectwa ogłasza się również na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 choroba, tylko nie pamiętam, na której z wrocławskich grup była mowa o tych świadectwach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 14.04.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Szkoda, że nie pamiętasz, ponieważ niestety nic nie mogę znaleźć, nie wiem ta przeglądarka jest jakaś "dziwna" teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 zobacz na allegro: http://www.allegro.pl/search.php?string=%C5%9Bwiadectwo+energetyczne&sourceid=Mozilla-search&location_radio=2&state=1&city=&distance=1&postcode=&st=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie wierzę, udało mi się linka wstawić... :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Szkoda, że nie pamiętasz, ponieważ niestety nic nie mogę znaleźć, nie wiem ta przeglądarka jest jakaś "dziwna" teraz. Polecam Więcej info, parę stron wcześniej na grupie. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14737324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.04.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej:)Pamietam, ze o dziewczynie która ogłasza sie na allegro pisali na "nowej grupie wrocławskiej" , ale nie wiem jak to teraz znależć. Mysle, ze najprostszym sposobem bedzie wpisanie tego na allegro (i wybrac kogoś z Wrocławia).Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.04.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A tak z innej beczki: orientujecie sie czy linki do róznych grup budujących czy dzienników mają szanse sie uaktywnic czy musze przekopywac sie przez strony i szukac wszystkiego od nowa???Na poczatku grupa wrocłwska tez sie nie wyswietlała (pisało o błędzie) a teraz mam ten sam link i działa. Niestety nie mam czasu robic tego wszystkiego od poczatku, a tutaj nadal chaos:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 MichAsiek - zapytaj na wątku o nowym forum. Ze ZGRRROZĄ w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 14.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Robocizna 12 zł (ale jako że sam zrobiłem wszystkie szalunki i reszte przygotowań jeszcze zeszlismy z ceny odrobinkę) Piach i siatkla osobno ale i tak było najtaniej witam u nas robil rowniez panMichal polecam z czystym sumieniem/dokladny perfekcyjny/ tylko trzeba uzbroic sie w cierpliwosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 14.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Mam pytanie - czym obsypaliście dom? Mam już zrobioną rolkę z kostki wokół domu i teraz chcę to uzupełnić jakimiś kamieniami/etc. Potrzebuję około 10t materiału. Mój wykonawca kostki pokazał mi białe kamyczki za 400zł/t (SZOK jakiś) lub płukane rzeczne za 50zł/t (cena już lepsza, choć kamyki oczywiście znacznie gorsze). Są jakieś alternatywy? Trochę podbijam i przy okazji, czy ktoś z Was kończy aktualnie, albo dopiero co skończył podbitkę drewnianą? Ani się obejrzałem, a tu już podbitkę muszę zakładać wkrótce... U mnie jakieś 1-2 miesiące temu ekipa skończyła podbitkę. Płaciłem 60zł za 1mb robocizny - deski układane wzdłuż domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 tak , na przykład tłuczeń granitowy - 700zł za około 25 ton....ale najczęściej z tego co się widuje to taki żwirek - kamyczek jak się wrzuca do wykopu z drenażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 14.04.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, Mam pytanie dotyczące schodów. Po zgraniu wszystkiego - wysokości pierwszego stopnia, drzwi balkonowych wylewki wyszły mi w ten sposób, że mam różnicę tylko 1cm pomiędzy pierwszym stopniem a kolejnymi. Przy założeniu, że kładę płytki na dole - zakładam jakieś 1.5cm - czyli mam 2.5cm na obłożenie schodów. Moja małżonka bardzo chce drewnem - ale jeden stolarz z którym rozmawiałem twierdzi, że 4cm to minimum które trzeba mieć na stopnie.I tutaj mam pytanie:czy ktoś z was okładał schody betonowe drewnem? Jeśli tak to jakiej grubości? Gdzieś czytałem, że te 2.5cm powinno wystarczyć - ma ktoś tak zrobione i może się podzielić doświadczeniami???Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Mam pytanie - czym obsypaliście dom? Mam już zrobioną rolkę z kostki wokół domu i teraz chcę to uzupełnić jakimiś kamieniami/etc. Potrzebuję około 10t materiału. Mój wykonawca kostki pokazał mi białe kamyczki za 400zł/t (SZOK jakiś) lub płukane rzeczne za 50zł/t (cena już lepsza, choć kamyki oczywiście znacznie gorsze). Są jakieś alternatywy? . Ja mam obsypany klińcem i mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hey, Potrzebuje zrobic wycene materialow do stanu surowego otwartego - Czy mozecie polecic jakas hurtownie z wroclawia lub okolic (inwestycja docelowo w Siechnicach), ktora jest wstanie w dobrych cenach zrobic taka wycene na podstawie projektu ?? z gory dzieki za namiary Proponuję PSB Mrówka w Jelczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts