Tatarak 16.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A co do mojego poprzedniego postu, to nie chciałam by brzmiał złośliwie, jeśli tak go odebrałeś. po prostu dla mnie to jest smutne, że człowiek spotyka w życiu oszustów itp. i w walce z nimi jest często zdany tylko na siebie. a Twoje rady sobie zapisuję, bo zamierzamy budować nowy dom i nie łudzę się, że nigdy żadna z nich mi się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 nie kazdy ma szczęscie do prawników - ja mam dośwadczenia z radcami prawnymi i nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.04.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 czy ktoś z grupy ma maila do pana Rafała Lipca od wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 czy ktoś z grupy ma maila do pana Rafała Lipca od wylewek? 693075607 z tego co wiem to facet ciagle siedzi na budowach więc nie wiem jak z mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.04.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stejan 16.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Podbijam, co by nie uciekło - zna kogoś ktoś? Witam serdecznie, poszukuje sprawdzonej firmy, która wykona szafę wnękową. Fajnie by było gdyby była to szafa na profilach Komandora, ale jestem otwarty też na inne propozycje. Pozdrawiam, J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wojgoc, musisz mieć za sobą niezłe przejścia... współczuję Z tymi prawnikami jest jak z ksiezmi czy lekarzami. Masz dobrego z polecenie to i usługa super. Jeśli chcecie poczytać to tu jest osoba, która lubi oszustów - dograjcie cenę, bo to wyższa półka - do zadań specjalnych. http://www.jmkadwokat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 moje doświadczenie mówi, ze najbardziej o Ciebie zadba prawnik, co dopiero skonczyl studia, a jak ktos ma kancelarie w najdroższej kamienicy na Pl. Solnym, to niestety "zuczki" nie dadza zarobic nawet na ćwiartke czynszu ze swoimi drobnymi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dabeli,przypomina się z namiarem na górali - niestety nie moge wysłac do Ciebie PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 17.04.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam, Szukam rzetelnej firmy , która robi schody ...szklane ! Ewentualnie jakby pół szklane, czyli że np stopnie są z drewna. Szklane schody dobra firma , kto coś poleci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 17.04.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czy wy dostaliście od EnergiiPro (teraz Tauron) do warunków przyłączenia do sieci jakąś mapkę (pokazująca miejsce przyłączenia)? Zapytał mnie o to dzisiaj architekt adaptujący i zdziwił się że takowej nie otrzymałem? Powinienem? A jeśli tak to skąd to wziąć? My dostaliśmy od EnergiPro ze Środy Śl. umowe i mapkę na której było zaznaczone miejsce ustawienia skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 czy ktoś z szanownej grupy może polecić elektryka - chodzi mi o projekt instalacji jak i o wykonawstwo.z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.04.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Elektryk Kocot-503-330-488 super wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Podbijam, co by nie uciekło - zna kogoś ktoś? Do takich akcji polecam Marcina Zanin z Piekar k. Jelcza tel. 609 034 113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Najlepiej przedzwoń dzień wcześniej żebym na pewno był na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 dzięki Natalia,rozumiem, że jestes zadowolona z Jego wykonawstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Podbijam, co by nie uciekło - zna kogoś ktoś? Cytat Napisał stejan Zobacz post Witam serdecznie, poszukuje sprawdzonej firmy, która wykona szafę wnękową. Fajnie by było gdyby była to szafa na profilach Komandora, ale jestem otwarty też na inne propozycje. Pozdrawiam, J. Do takich akcji polecam Marcina Zanin z Piekar k. Jelcza tel. 609 034 113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 dzięki Natalia, rozumiem, że jestes zadowolona z Jego wykonawstwa? wojgoc - nie tylko Natalia jest z niego zadowolona - działał u wielu forumowiczów (w tym także u mnie) i wszyscy go polecają - jest to jeden z niewielu fachowców przez duże F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 18.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 EnergiaPro to spółka zajmująca się przesyłem energii elektrycznej, Tauron, to producent. EnergiaPro w warunkach przyłączenia określa miejsce przyłączenia do sieci. Nie wydaje do tego mapy. w warunkach napisane tylko, że ma być w granicy działki. To troszkę mało, żeby narysować na planie zagrospodarowania drogę przebiegu prądu. Wiem gdzie ma się kończyć (dom) a gdzie ma się dokładnie zaczynać? Jak to się w praktyce robi? samemu się decyduje gdzie będzie skrzynka a potem EnPro się dostosowuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 18.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Elektryk Kocot-503-330-488 super wykonawca Konkretny facet...niestety nie udało nam się nawiązać współpracy i bardzo tego żałuję ponieważ ze swoim panem elektrykiem musiałam wejść na drogę sądową nie udało nam się dogadać polubownie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts