Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

A co do mojego poprzedniego postu, to nie chciałam by brzmiał złośliwie, jeśli tak go odebrałeś.

po prostu dla mnie to jest smutne, że człowiek spotyka w życiu oszustów itp. i w walce z nimi jest często zdany tylko na siebie.

a Twoje rady sobie zapisuję, bo zamierzamy budować nowy dom i nie łudzę się, że nigdy żadna z nich mi się nie przyda :(

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Wojgoc, musisz mieć za sobą niezłe przejścia... współczuję

Z tymi prawnikami jest jak z ksiezmi czy lekarzami.

Masz dobrego z polecenie to i usługa super.

Jeśli chcecie poczytać to tu jest osoba, która lubi oszustów - dograjcie cenę, bo to wyższa półka - do zadań specjalnych.

http://www.jmkadwokat.pl

Czy wy dostaliście od EnergiiPro (teraz Tauron) do warunków przyłączenia do sieci jakąś mapkę (pokazująca miejsce przyłączenia)? Zapytał mnie o to dzisiaj architekt adaptujący i zdziwił się że takowej nie otrzymałem? Powinienem? A jeśli tak to skąd to wziąć?

My dostaliśmy od EnergiPro ze Środy Śl. umowe i mapkę na której było zaznaczone miejsce ustawienia skrzynki.

Podbijam, co by nie uciekło - zna kogoś ktoś? :)

Cytat Napisał stejan Zobacz post

Witam serdecznie,

poszukuje sprawdzonej firmy, która wykona szafę wnękową. Fajnie by było gdyby była to szafa na profilach Komandora, ale jestem otwarty też na inne propozycje.

Pozdrawiam,

J.

Do takich akcji polecam Marcina Zanin z Piekar k. Jelcza tel. 609 034 113

EnergiaPro to spółka zajmująca się przesyłem energii elektrycznej, Tauron, to producent. EnergiaPro w warunkach przyłączenia określa miejsce przyłączenia do sieci. Nie wydaje do tego mapy.

w warunkach napisane tylko, że ma być w granicy działki. To troszkę mało, żeby narysować na planie zagrospodarowania drogę przebiegu prądu. Wiem gdzie ma się kończyć (dom) a gdzie ma się dokładnie zaczynać? Jak to się w praktyce robi? samemu się decyduje gdzie będzie skrzynka a potem EnPro się dostosowuje?