secam 25.04.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 pozdrawiam wszystkie stare ryjki Jako że czuję się stary to przyjmuję pozdrowienia i odwzajemniam ....i am sorry dziecko daje w kość Twoje też a takie grzeczne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 25.04.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Przyłączam się do pytania. Jak na razie dostałem stamtąd całkiem niezłą wycenę, a obsługująca mnie Pani Joanna wydała się bardzo kompetentna. Ale już się przekonałem, że lepiej nie oceniać firmy po kilku przyjemnych rozmowach, ale po robocie Aha, czyli na tym etapie nie musi być to idealnie ustawione co do centymetra.. zresztą podobną wersję usłyszałem już dzisiaj - tzn. że na 95% skrzynka będzie na rogu, na styku mojej i sąsiada działki (wspólna dla nas). My mamy okna i rolety z Wimarol i jesresmy zadowoleni drzwi balkonowe reklamowalismy ale z realizacja reklamacji nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 25.04.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Przyłączam się do pytania. Jak na razie dostałem stamtąd całkiem niezłą wycenę, a obsługująca mnie Pani Joanna wydała się bardzo kompetentna. Ale już się przekonałem, że lepiej nie oceniać firmy po kilku przyjemnych rozmowach, ale po robocie Rozważałem Empol i Wimarol (Si82, P2/P4/dwukomorowe). Przy P4 ceny były podobne (nieco niższa Empolu), przy P2 zdecydowanie taniej w Empolu (Wimarol podał, że w promocji szyby P4 w cenie P2). Do tego akurat w czasie, gdy musiałem podjąć decyzję p. Joanna była na urlopie, a zastępujący ją (ponoć) szef nie bywał uchwytny. Wybrałem zatem ostatecznie Empol, a czy była to dobra decyzja, to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiJaki 26.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam, Gdyby ktoś szukał drzwi wewnętrznych to polecam IMPRO - nowy oddział na Karmelkowej - Pan Sebastian "ostro" rozkręca ten oddział. No i rabaty dla GRUPY aktualne Pozdrawiam PiJaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 El 12 ul. Tęczowa teren magazynów po prawej stronie. Serdeczne dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 26.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kto poleci dobrego kafelkarza z Wrocławia ? Do wykończenia mam łazienke 5,5 m2 . Cieżko o dobrego fachowca może tutaj znajde poomoc od forumowiczów ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jak ja kupowałam okna to przy pytaniu o P4 skwitowano mnie: "jesli mieszka Pani na froncie wojennym to może warto w przeciwnym wypadku wyrzucona kasa." Może opinie się zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Do picia nie polecam, bo taka "wykastrowana" woda z tego co piszą jest wręcz szkodliwa - dlatego za osmozą podłącza się mineralizatory. Teraz w komplecie dostaje się ten mineralizator Urządzenia z tego co widziałem mają dwa wyjścia - czyste H2O i podmineralizowane. O koszty tak się nie boję, bo ma być prezent od teściów. Sami mają i używają od dawna. Więc i wnuczce chcą sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ponawiam kwestię kosztu położenia płytek na schodach wejściowych do domu. Mam wyceny na poziomie 1 500 zł za 30 mb [15m2] (3-4 dni pracy 1 fachowca) i wg mnie to przesada - może znacie solidnego fachowca w okolicy Jelcza który ma rozsądniejsze ceny ? Może fachowcy, którzy robili mi kafelki w środku się podejmą. Sami szykowali mi wylewkę tarasu pod przyszłe kafelki, więc pewnie się podejmą. W środku sprawili się dość fajnie - kafelki klejone na OSB przy dość drgającej podłodze przy wirowaniu pralki sprawują się póki co bez zastrzeżeń. Więc może się podejmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Może fachowcy, którzy robili mi kafelki w środku się podejmą. Sami szykowali mi wylewkę tarasu pod przyszłe kafelki, więc pewnie się podejmą. W środku sprawili się dość fajnie - kafelki klejone na OSB przy dość drgającej podłodze przy wirowaniu pralki sprawują się póki co bez zastrzeżeń. Więc może się podejmą. No i kolega SUSPENSER nie wyczyścił jeszcze swojej skrzynki W takim razie namiary na forum. P. Krzysztof 693877225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Teraz w komplecie dostaje się ten mineralizator Urządzenia z tego co widziałem mają dwa wyjścia - czyste H2O i podmineralizowane. Kawałek dolomitu nie zastąpi natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 26.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jak ja kupowałam okna to przy pytaniu o P4 skwitowano mnie: "jesli mieszka Pani na froncie wojennym to może warto w przeciwnym wypadku wyrzucona kasa." Może opinie się zmieniły Szyby P2/P4 dają mniejsze (P2) lub większe (P4) szanse na zatrzymanie przygodnego amatora cudzej własności. Czas potrzebny na sforsowanie takiej szyby to dodatkowe kilka minut na reakcję (swoją czy agencji ochrony). My uznaliśmy, że za odrobinę większy komfort psychiczny możemy dopłacić, mimo iż na froncie nie mieszkamy Ale każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Szyby P2/P4 dają mniejsze (P2) lub większe (P4) szanse na zatrzymanie przygodnego amatora cudzej własności. Czas potrzebny na sforsowanie takiej szyby to dodatkowe kilka minut na reakcję (swoją czy agencji ochrony). Pod warunkiem, że... okucia i montaż są na odpowiednim poziomie Co z szyb P4 jak okucia ustąpią przed śrubokrętem? Ja podszedłem do sprawy w ten sposób, że nie tak łatwo będzie stłuc szybę i dałem P2. Wiedziałem, że stolarz mimo opowieści i tak nie zamontuje okuć antywłamaniowych stosowanych przy szybach klasy P4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dokładnie - Frankai ma rację...to są bajki sprzedawców, widzę, że dalej wciskają tym samym tekstem.... zastanówcie się dobrze czy warto przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.04.2010 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Szyba P4 , drzwi antywłamaniowe, rolety , a złodziej i tak wchodzi ściągając kilka dachówek i wyciskając regips lub wycinając w Ytongu otwór brzeszczotem do metalu Dzień dobry wszystkim http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawa_.jpg Kawę się tu jeszcze stawia jak za starych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 27.04.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzien dobry Wszystkim:) A co Ty secam robiłeś na nogach o tak wczesnej porze??? To może jeszcze... O rany jak sie teraz wstawia zdjęcia??? Gdzie jest to "img"? Ale jestem beton w tym nowym forum;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 27.04.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 http://http//t2.gstatic.com/images?q=tbn:JYOKHgg4S8vtbM:http://farm1.static.flickr.com/187/476059680_415070a7aa.jpgMoże tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.04.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzien dobry Wszystkim:) A co Ty secam robiłeś na nogach o tak wczesnej porze??? Pracowałem - nadganiam pracę zeby był czas dłubac na budowie O rany jak sie teraz wstawia zdjęcia??? Gdzie jest to "img"? Ale jestem beton w tym nowym forum;) Pozdrawiam:) Wstawia się niby prościej właśnie tak http://www.albumik.pl/albumy/secam/dzieci/5730475212303.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 27.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie:) Zauważyłam po chwili, ale jak chcę napisac posta przez "Odpowiedz" to tam zupełnie NIC nie ma. Jak postepy budowlane? Gdzie moge obejrzec jakies zdjęcia Twoich włości;)? Ucałowania dla całej Rodzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie:) Zauważyłam po chwili, ale jak chcę napisac posta przez "Odpowiedz" to tam zupełnie NIC nie ma. Jak postepy budowlane? Gdzie moge obejrzec jakies zdjęcia Twoich włości;)? Ucałowania dla całej Rodzinki:) Jakies zdjecia są w tym nowym dzienniku - stopka pod zdjeciem shreka A Wy dokąd dobrneliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts