anjamen 27.04.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 i ja witam wszystkie stare i nowe ryjki doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kawałek dolomitu nie zastąpi natury ok. dyskusja zeszła nie w tym kierunku co planowałem. Więc ponawiam pytanie - ktoś z forum zaopatrywał się lub rozglądał w okolicy za filtrem osmotycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 27.04.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Pod warunkiem, że... okucia i montaż są na odpowiednim poziomie Co z szyb P4 jak okucia ustąpią przed śrubokrętem? Ja podszedłem do sprawy w ten sposób, że nie tak łatwo będzie stłuc szybę i dałem P2. Wiedziałem, że stolarz mimo opowieści i tak nie zamontuje okuć antywłamaniowych stosowanych przy szybach klasy P4. Zgadzam się całkowicie, dlatego też ostatecznie wybrałem P2 + WK2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 No i kolega SUSPENSER nie wyczyścił jeszcze swojej skrzynki W takim razie namiary na forum. P. Krzysztof 693877225 Juz się poprawiłem Dzięki za namiar. Co do osmozy to przedzwoń do P.Plast na Robotniczej - link: http://www.pplast.pl/index.php/oferta - jeśli mają to pewnie w dobrej cenie i można obejrzeć wszystko na miejscu w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 27.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dgp czy ma ktoś dobre namiary na misiów od dgp i kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 27.04.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 witam szanownych forumowiczów, mam takie nietypowe pytanie. Szukam czegoś (jakichś opinii) na temat domów budowanych z prefabrykatów, rozeznać się za wszelkimi za i przeciw itd itp. Niestety z powodu braku czasu bardzo rzadko zaglądam na forum a już tym bardziej nie mam czasu żeby przejrzeć te ponad 600 stron waszych rozmów Mam więc ogromną prośbę, jeżeli ktoś z was wie na jakiej stronie, albo gdzie mam szukać coś na ten temat, to będę bardzo wdzięczny o przesłanie mi linka lub numeru strony gdzie mogę sobie o tym poczytać. dzięki wielki za pomoc pozdrawiam albert07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. W końcu znalazłam Wrocławiaków, nki Poszukuję drzwi zewnętrznych z k mnijeszym niz 1 macie namiary na takie cóś ? A jak grupa od szamba?, działacie coś czy cisza ? A może już macie zamontowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. W końcu znalazłam Wrocławiaków, nki Poszukuję drzwi zewnętrznych z k mnijeszym niz 1 macie namiary na takie cóś ? A jak grupa od szamba?, działacie coś czy cisza ? A może już macie zamontowane ? Zamówiłem w tym tygodniu dzrzwi u stolarza spoza dolnego ślaśka, robione na zamówienie - powiem coś więcej jak zamontują (połowa czerwca) Po wizycie w Budusie (gdzie kiedyś obowiązywały rabaty na grupę wrocławską) stwierdziłęm że wszyscy już powariowali. Za drzwi JEDNE Cala z montażem powiedzieli że chcą 7900 netto - zero rabatu cena katalogowa + vat + montaz Parsknąłem śmiechem trzasnąłem drzwiami i poszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Szukam czegoś (jakichś opinii) na temat domów budowanych z prefabrykatów, rozeznać się za wszelkimi za i przeciw itd itp. [...]Mam więc ogromną prośbę, jeżeli ktoś z was wie na jakiej stronie, albo gdzie mam szukać coś na ten temat, to będę bardzo wdzięczny o przesłanie mi linka lub numeru strony gdzie mogę sobie o tym poczytać. Nie kojarzę dyskusji na grupie o domach z prefabrykatów. Raczej szukaj na "Wymianie doświadczeń" czy to za pomocą forumowej szukajki czy googli. Kiedyś Google po "site" były o niebo lepsze. Nie wiem czy po zmianach szukajka daje sobie radę czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 28.04.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. W końcu znalazłam Wrocławiaków, nki Poszukuję drzwi zewnętrznych z k mnijeszym niz 1 macie namiary na takie cóś ? A jak grupa od szamba?, działacie coś czy cisza ? A może już macie zamontowane ? Ja będę zamawiać szambo z Radomia na początku maja. Z której części miasta jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 28.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 witam przymierzamy sie do ukladania kostki brukowej zastanawiamy sie ktora wybrac kostka betonowa czy granitowa dostalam wycene na kostke granitowa moze kogos zainteresujekostka jasnoszara 4/6 -317zl/t/okolo 43 zl m2 8/11 -268zl/t okolo 49zl m2kostka szarobrazowa 4/6 298 zl/t okolo 40z/m2 8/11 230 zl/t okolo 43zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 bemark dzięki jak będziesz miał cene betonowej to też chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kasiu, ja na podjazd brałam Nostalit barwy jesieni (betardowski), ale kupowany przez inną firmę po 32,90za mkw. Układanie po 30 zł mkw. Własnie położyliśmy z tej samej kostki taras i jest super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 jolu,moze wrzucisz fotke z podjazdu i tarasu? od kiedy Betard robi kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Nie wiem od kiedy robią kostkę, ale zapewne od dawna. Zresztą maja fotki na swojej stronce. Od Beterdu nie brałam, bo maja znacznie drożej. Absurd jakiś, ale tak jest. Co do fotek mojego podjazdu i tarasu, to nie wklejam zdjęć, bo pomimo bardzo długiej już bytności na forum nie naumiałam się tego i raczej już się nie nauczę. Ale zapraszam na oględziny osobiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_i_pawel 28.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kochani jakies poltora miesiaca temu zadalem pytanie o namiar do architekta i jedynie co sie dowiedzialem to, ze nie polecacie Pani Kamili z listy MISiow oraz Pani Krystyny S. Jednakze ja potrzebuje informacje kogo polecacie, prawdopodoobnie chcielibysmy wybrac projekt Pluszcz z muratora gdzie chcielibysmy kilka zmian. Bardzo prosze o namiary. PozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.04.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 jolu,a gdzie kupowałaś tę kostkę? cena wydaję się bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 29.04.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej:) Własnie sobie pooglądałam koste Betardu i rzeczywiście jest prześliczna! Az troche szkoda, że mamy juz kupiona granitowa;) Jak wczesniej szukaliśmy to pamietam, ze taką jak kupilas miał tylko Libet i kosztowała naprawdę spore pieniądze. Chociaż Ty znalazles rewelacyjna cene, bo na stronie psb jest po 62zł Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 29.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 A tak w ogóle to ja tez chętnie wybrałabym sie do Ciebie na oglądziny osobiste;) Mogłabym popodziwiac jak sie pieknie pozmieniało od ostaniej wizyty przy montowaniu kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja będę zamawiać szambo z Radomia na początku maja. Z której części miasta jesteś? Ja na zachód od Wrocka i też chcę szambo radomskie. To może się zgadamy ? Tak w połowie maja było by dla nas OK jeśli chodzi o termin. A Wy gdzie się budujecie ? Macie konkretne namiary na szambo ? Macie uzgodnione ceny ? Zamówiłem w tym tygodniu dzrzwi u stolarza spoza dolnego ślaśka, robione na zamówienie - powiem coś więcej jak zamontują (połowa czerwca) Po wizycie w Budusie (gdzie kiedyś obowiązywały rabaty na grupę wrocławską) stwierdziłęm że wszyscy już powariowali. Za drzwi JEDNE Cala z montażem powiedzieli że chcą 7900 netto - zero rabatu cena katalogowa + vat + montaz Parsknąłem śmiechem trzasnąłem drzwiami i poszedłem Powiedz coś więcej o tych drzwiach. Pooglądałabym jakieś foto z oferty. Tak w połowie maja musimy zacząć zamawiać. No to Budus pojechał..... A byłeś w IMPRO na Karmelkowej ?? Dostałam od nich pięęęknego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts