kellerman 29.04.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 na poczatek witam wszystkich od paru miesięcy remontujemy baaardzo stary dom koło Złotoryi, chcemy się problemami i radościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witaj kellerman,jakimi problemami i radosciami chcesz się z Nami dzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 29.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ryska My budujemy się w północnej części Wrocławia. Bierzemy szambo 10m3 z płytą najazdową koszt całkowity 3200zł tel.do firmy 48 321 53 80 lub 609 869 909.. Czekamy tylko aż tynkarze skończą robić elewację (przewidywany termin zakończenia14.05). Tak więc szambo można już zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 29.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No to Budus pojechał..... A byłeś w IMPRO na Karmelkowej ?? Dostałam od nich pięęęknego maila Ja tez słyszałam, ze panom z Budusa trosze sodówka uderzyłą do głów;) Niezbyt ich równiez interesują "przypadkiem błakający sie po sklepie ludzie"... A co tam przeciez rozmowa z kumplem to lepszy sposób na spędzenie czasu;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 J Powiedz coś więcej o tych drzwiach. Pooglądałabym jakieś foto z oferty. Tak w połowie maja musimy zacząć zamawiać. No to Budus pojechał..... A byłeś w IMPRO na Karmelkowej ?? Dostałam od nich pięęęknego maila Ryska. Nie mają strony internetowej bo to mały regionalny stolarz z okolic zagłebia drzewiarskiego czyli Wieruszowa Powiem coś więcej o jakości i dam namiary jak wstawią - teraz nawet ich nie widziałem zamówiłem w ciemno z polecenia znajomych bez oglądania Drzwi zamówiłem dwie sztuki jedne do domu drugie do garażu. Drzwi do domu z naswietlem 15 cm nad drzwiami oraz szybą w kształcie kielicha na górze i dole (taki nowy wzór ma np Cal) Szyba antyrefleks p/włamaniowa z dodatkowym piaskowaniem zeby nie była przeźroczysta i frezem niepiaskowanym dookoła Całe drzwi drewniane na ramie drewnianej drzewo merbau 2 zamki bez klami okucia z wpustem antywłaniawym , wypełnienie sklejka z pianką malowane na biało bez klamek Garażowe identyczne bez szyby z wypełnieniem cena 3900 i 2900 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja tez słyszałam, ze panom z Budusa trosze sodówka uderzyłą do głów;) Niezbyt ich równiez interesują "przypadkiem błakający sie po sklepie ludzie"... A co tam przeciez rozmowa z kumplem to lepszy sposób na spędzenie czasu;) Pozdrawiam:) Dokładnie - z ust mi to wyjęłaś , tak się czułem, wystawka niekompletna , na biurkach bałagan i plotkują między sobą nie interesując się łażacym klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Moniaq zaraz dzwonie do tych z Radomia. No to Secamku odważniacha z Ciebie - drzwi... w ciemno..... no, no Ale jak mają być białe - w rzeczy samej bieli też jest troche Te ceny to z montażem czy bez ? Ten opis szyby - to mi sie taka szyba bardzo podoba i też chce taką mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Moniaq zaraz dzwonie do tych z Radomia. No to Secamku odważniacha z Ciebie - drzwi... w ciemno..... no, no Ale jak mają być białe - w rzeczy samej bieli też jest troche Te ceny to z montażem czy bez ? Ten opis szyby - to mi sie taka szyba bardzo podoba i też chce taką mieć. Wybraliśmy taki wzór ( tylko te na zdjeciu to płytowe na ramie metalwoej a my mamy drewniane ) http://www.albumik.pl/albumy/secam/zabudowa/5732420936459.jpg Tak wygląda szybka (to też sa płytowe) http://www.albumik.pl/albumy/secam/zabudowa/5732400936459.jpg A tak wyglądają drewnaine tylko nie ten wzór ale ten pierwszy http://www.albumik.pl/albumy/secam/zabudowa/5732410936459.jpg To są zdjecia jego produkcji cena oczywiscie z montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 29.04.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 WitajcieMam pytanko czy ktoś z Was ma doświadczenia z salonem Mebli Kuchennych Atlas z ul . Braniborskiej z Domaru ?????Proszę o opinie.Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.04.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Asiu, zapraszam serdecznie. Co do kostki to brałam od firmy, której link podaję niżej. . Są kawał drogi od Wrocka, ale z transportem nie ma problemu, bo biorą z Długołęki. Polecamhttp://www.allegro.pl/item1021468129_kostka_nostalit_barwy_jesieni_hds.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.04.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jolu, a konkretnie to gdzie mozna zobaczyc te kostke przed Twoim domkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Wysłałam Ci prywatną wiadomość. daj znać czy doszła bo nie kumam tego nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.04.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jolu,wiadomość doszła - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witam, kochani dostałam info na maila, ze mam nowe wiadomości, ale by je odebrać muszę opróżnić skrzynce, co i zrobiłam-kasując wszystkie wiadomości. Proszę ewentualnie na forum pytać - nie mogę sobie poradzić z tą nową szatą forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jola wyslalm Ci wiadomosc ale masz chyba zapchana skrzynkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja też wywaliłam wszystko, ale nic od Ciebie Kasiu nie doszło. Wyślij może jeszcze raz. Pewnie się skasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ostatnio najpopularniejszy temat na forum co komu nie doszło albo komu skasowała sie poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 29.04.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dzięki Frankai poszukam, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.04.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Ryska My budujemy się w północnej części Wrocławia. Bierzemy szambo 10m3 z płytą najazdową koszt całkowity 3200zł tel.do firmy 48 321 53 80 lub 609 869 909.. Czekamy tylko aż tynkarze skończą robić elewację (przewidywany termin zakończenia14.05). Tak więc szambo można już zamawiać. Dzwoniłam wczoraj. Rzeczywiście można już zamawiać. Teraz trzeba załatwić koparkę, wykopać dół i znaleźć chętnego do podłączenia szamba z rurką kanalizacyjną. Też chcemy 10m3 z płytą najazdową ale dostałam inf. że takie "cudo" kosztuje 2850. Bierzecie dwukomorowe, czy jedno ? Mam pytanie do Was wszystkich. Wczoraj robili panowie hudraulicy próbę ciśnienia w rurkach z wodą i po ok. pół godzinie ciśnienie spadło o 0,1 ( hPa ?) i później cały czas utrzymywało się na tym samym poziomie. Dobrze to czy nie ? Nasi spece od wody mówią, że dobrze, ale ja tam wolę popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Ryska Firma na którą dałam ci namiar ma tylko szamba 2-komorowe. Napisz dokładnie na kiedy tobie jest potrzebne i zamawiamy. Panu na samochód wchodzą 3 szamba więc jakby jeszcze ktoś miał ochotę to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts