Damro 16.06.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dzięki. My zwykłe okna mamy Jezierskiego elita thermo. Poszukam tego sklepu na krakowskiej. Może mają roto, veluxa nie chce bo klamki są u góry. Velux ma również klamki na dole,hehee,dobre ja szukałam po wszystkich firmach aby klamka było na górze,inna opcja u mnie nie wchodziła w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 17.06.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 MichAsiek, to ja tez poproszę o namiar na podbitkarzy. z góry dzieki Wysłałam namiar:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 17.06.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Velux ma również klamki na dole,hehee,dobre ja szukałam po wszystkich firmach aby klamka było na górze,inna opcja u mnie nie wchodziła w grę. Witam Moja Szanowną Sąsiadeczkę:) Kolektory naprawione? Juz grzeją wodę? My tez mamy Veluxy w klamką na górze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.06.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 oj dawno mnie tu nie było..... ale mam krótkie pytanko na już tzn. w części domu mam podłogówkę i tam układ styropian + folia aluminiowa + wylewka jest jasny co na styropian tam gdzie nie będzie podłogówki?? folia my właśnie tak mamy w garażu, tylko że garaż to nie pomieszczenie mieszkalne i coś innego się kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.06.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam, Mam małe pytanko...gdzie kupowaliście we Wrocku klinkier? Do głowy przyszła mi Castorama ale tam nie ma mojego koloru...proszę, o jakieś namiary Moniaq, a jakiego koloru szukasz i czy cegle czy plytke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 17.06.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ellaj najpilniej potrzebuję kupić parapety. Kolor brąz lub cieniowany brąz. Za jakieś 2 m-ce dokupię płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjuczer 17.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Na kominy kupowałem klinkier w hurtowni MBS na ulicy Żernickiej. Mieli całkiem niezły wybór i w miarę sensowne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 17.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam Moja Szanowną Sąsiadeczkę:) Kolektory naprawione? Juz grzeją wodę? My tez mamy Veluxy w klamką na górze:) a witam kochaną sąsiadkę,kolektory już się same naprawiły,ktoś u mnie mądry,nikt nie chce się przyznac wyłączył wtyczkę z gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzięki. My zwykłe okna mamy Jezierskiego elita thermo. Poszukam tego sklepu na krakowskiej. Może mają roto, veluxa nie chce bo klamki są u góry. Na Krakowskiej to pewnie ten: http://www.zgfh.pl/ Aktualnie z tego co widzę są na Nyskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ellaj najpilniej potrzebuję kupić parapety. Kolor brąz lub cieniowany brąz. Za jakieś 2 m-ce dokupię płytkę. Sprawdź też w Mrówce w Jelczu - mają tam atrakcyjne ceny Najlepiej przedzwoń i spytaj czy mają taki kolor i po ile zanim pojedziesz - namiar tu: http://www.grupapsb.com.pl/siec-sprzedazy/sklepy-psb-mrowka/mrowka-jelcz-laskowice.html?Region=dolnoslaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Druga rzecz to daszki na komin, W castoramie jeden fi 20 kotuje 70zł, masakra jakaś za kawałek blachy taka cena. Sprawdzałam też od razu cenę sadolinu impregnatu i lakieru bo trzeba pomalować deskę czołową i potem podbitkę - puszki 2.5l po 100zł. pozdrawiam Ja malowałem podbitkę impregnatem Altaxin - polecili go fachowcy od dachu - był tańszy i po 2 latach jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.06.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hej, ja mam pytanie, bo często się tu przewija nazwa hurtowni Mrówka. Ktoś z Was "buduje z psb"? jest z tego jakiś pożytek? Ja się pochwalę, że wreszcie wybraliśmy działkę i właśnie załatwiamy papierologię do zakupu i kredytu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 18.06.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za namiary. W okolice Jelcza często jeżdzę na pomiary więc podjadę osobiście żeby zobaczyć kolorystykę klinkieru. Właśnie szukam deski podbitkowej i okazalo się że najbardziej przystępną cenę ma tatrak w Siedlcach. Na dniach musimy jechać kupić bo czeka nas jeszcze pomalowanie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 18.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Mam pytanie do tych, co już odbierają swoje domy. Czy w związku z drobnymi zmianami w stosunku do projektu (np. przesunięcie kuchenki gazowej i co za tym idzie, wydłużona o parę metrów rura gazowa lub przesunięcie ścianki działowej) nanosiliście te zmiany do projektu? W przypadku drobnych zmian, teoretycznie powinno się również uzyskać, oświadczenie kierownika budowy o zgodności wykonania obiektu zgodnie z projektem budowlanym potwierdzone przez projektanta. Czy staraliście się o takie potwierdzenie u swojego projektanta? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 18.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 a witam kochaną sąsiadkę,kolektory już się same naprawiły,ktoś u mnie mądry,nikt nie chce się przyznac wyłączył wtyczkę z gniazdka. No ładnie, toś mnie ubawiła:D:D Dobrze, że jakiś "magik" od solarów nie wziął sobie kasy za "naprawę' Pozdrawiam słonecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 18.06.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Tez kupowalam podbitke w Siedlcu. Juz wspominalam wczesniej o tym. Musialam ja tylko pomalowac. Ale deseczki naprawde super wykonczone.A plytki klinkierowe kupowalam przy Brucknera -Budinpol? chyba, nie pamietam na przeciwko XIV LO. Mieli najlepsze ceny. Lepsze od internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.06.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Co do podbitki to chodzi o te Siedlce pod Oławą, bo też potrzebuję kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 18.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 [/b]Jola z Melisy[/b] miejscowość dokładnie nazywa się Siedlec Trzebnicki. Tartak jest przy głównej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.06.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Gdyby ktoś był na etapie meblowania się, polecam firmę z Twardogóry. Zrobili nam śliczne szafki łazienkowe w super cenie. Robią też kuchenne, garderoby itp. Z czystym sumieniem podaję namiar http://meblelux.bajt.wroclaw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts