bemark 23.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam wczoraj ogladalismy gotowe elementy ogrodzenia producent http://www.styl-bet.com.pl/produkty_ogrodzenia_modulowe.html wstepny kosztorys okolo 7500w cene sa wliczone same elementy slupkow ,daszki, pustaki miedzyslupkowe i pokrywy do tego trzeba dodac wylewke zalanie slupkow przesla brama furtka robocizna wyglada ze to tez droga zabawa tyle tylko ze szybko pojechalismy do Wolowa - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Za maksymalnie 2 tygodnie dam znać jak ostatecznie wypadł mój. Chwilowo podpadł mi nieterminowością. Na szczęście stopnie wyglądają OK. Zobaczymy jak balustrada. Wykleił już pochwyt na piętro - prostokąt 7cm szeroki i 5 cm wysoki. Najtrudniejsze będzie pewnie wyklejenie pochwytu na same schody, bo musi wyginać w 2 płaszczyznach. Cenowo jest OK. Do Wrocka jeździ na robotę. A może wczesniej pochwalisz się namiarami to Gość będzie miał czas na wycenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wydaje mi się drogo, ale może przejazd na montaż rzutuje? Ja miałem robione 3 szt.: 35x220, (20+150)x60, oraz trapezowe z wypiaskowaniem obszaru pod świetlówki. Cena z montażem - o ile nie pokręciłem że to bez tego trzeciego - 750zł. Nie polecę Ci, bo to Ostrów Wlkp. Podawałem już nie raz: http://szybka.pl/kontakt.html Powołaj się na forum - może coś utargujesz. Ja robię u nich wiele elemetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ryska, zobacz jeszcze Andrzeja Migrelle z Bukowiny.Zamawialam u niego schody. Ogolnie schody zrobione bardzo porzadnie. Porecze mam metalowe. Tez wszystko organizowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Grupo , czy ma ktoś namiary na nie drogiego Pana od luster? Jeden taki Pan chce nam zrobić lustro 80x80 za 200 zł, to chyba drogo? Bardzo proszę o namiary, wiadomo na dobrego, nie drogiego Z góry dziekuję Meganus, ja znalazlam pana przez Internet, ale jeszcze nie zamawialam u niego luster. Jakbys tak pierwsza go wyrobowala, to byloby super:) To jest jego email: [email protected] Za lustro 100x70 podal mi cene 100zl, a za drzwiczki ze szklana szyba 150x30 tez do lazienki 150zl plus transport. Na razie mecze go tylko emailowo, ale chyba sie zdecyduje, tzn. na pewno, ale nie teraz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A może wczesniej pochwalisz się namiarami to Gość będzie miał czas na wycenę ? Taaaaa Już się raz pochwaliłem, to potem mi zawalił termin - miały być gotowe do końca kwietnia, a wychodzi na to, że będą na początku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 23.06.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Grupo, gdyby ktoś potrzebował namar na ekipę od instalacji (wod-kan; gaz; co+podłogówka), to proszę o info. Firma działa zwłaszcza w okolicach Brzegu i Oławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 23.06.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć, poszukuję instalatora, który połączy mi w jednej instalacji piec gazowy, kominek z płaszczem i panele solarne... czyli takiego sprytnego, który nie boi się wyzwań... i zna się na tym! z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.06.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 megana, chciałbym również skorzystać z tego polecenia, ale powiedz czy mam się logować u nich na stronie i po prostu skorzystać z ich narzędzi czy lepiej uderzać bezpośrednio to tego Pana? pozdr Cześć, rzadko bywam bo roboty w bród, a tu jak raz mogę pomóc - Bartosz Przybylski 663021901 - open finance. Bardzo polecam - wielokrotnie nam doradzał. Powołaj się na Michała P. (będzie wiedział na pewno ) Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hey, Potrzebuję namiarów na dobrego fachowca od kominków, schodów oraz płytkarza.Mieszkam w okolicach Długołęki niedaleko Wrocławia.Dziekuję.Pozdrawiam Zuśka, polecam kominkarzy - skończyli u mnie niedawno i jestem zadowolony (oczywiście trzeba pilnować kątów, płaszczyzn, ale ogólnie tak jest, że jak nie spojrzysz to nie masz dobrze zrobione. Andrzej Piórkowski 880980597 - powołaj się na Michała z forum pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja też poproszę namiary na podbitkarzy Wysłałam na priv. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Hey, Potrzebuję namiarów na dobrego fachowca od kominków, schodów oraz płytkarza.Mieszkam w okolicach Długołęki niedaleko Wrocławia.Dziekuję.Pozdrawiam Tak jak Natalia polecam Ci Tartak Dobroszyce (jeśli chodzi o schody) Robili u nas i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu:D Do tego pan Mariusz jest sympatyczny w kontakcie, więc wszystko mozna sobie spokojnie omówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A mozecie polecic jakiegos dobrego dekarza. Mam blache trapezowa na dachu. Kominy sa z czerwonej cegly klinkierowej pelnej. Niestety, nie pasuje mi ten kolor i chce zmienic na grafitowy. Planowalam oblozyc struktonitem, ale powiedziano mi na forum, ze niezbyt ladnie bedzie wygladalo polaczenie struktonitu z blacha. Zaproponowano mi oblozenie blacha na rabek, cokolwiek to znaczy:) Znalazlam systemy Reinzink. Maja grafitowy kolor. Ale podobno, z kolei, trapezowki nie da sie z tym polaczyc. No i znowu jestem w punkcie wyjscia. Co radziecie? Wymyslcie cos prosze. Nie mam zrobionego opierzenia przy kominach i chcialam to zrobic z jednoczesna zmiana koloru na grafitowy. ellaj a czy Ty przypadkiem nie masz domku gdzieś w okolicy Mrozowa? W Mrozowie jest jeden bardzo fajny dekarz (robił nam poprawki na dachu i pare innych rzeczy). Młody gość i naprawde sensowny. Jeśli chcesz jego namiary to musiałabym zapytać męża i dac Ci znać później. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Grupo , czy ma ktoś namiary na nie drogiego Pana od luster? Jeden taki Pan chce nam zrobić lustro 80x80 za 200 zł, to chyba drogo? Bardzo proszę o namiary, wiadomo na dobrego, nie drogiego Z góry dziekuję Nam pan w Lesnicy (zach część Wrocławia) wycenił lustro 60x180 na 100 zł,ale od razu zaznaczył, że jak je sobie sami zabierzemy i zamontujemy. Jeśli chcemy, żeby on to zrobił to kolejne 100zł. Zatem napewno transport lub nie ma wpływ na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 MichAsiek, to może dasz namiary ? ellaj - wielkie dzięki, będę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 cześć, poszukuję instalatora, który połączy mi w jednej instalacji piec gazowy, kominek z płaszczem i panele solarne... czyli takiego sprytnego, który nie boi się wyzwań... i zna się na tym! z góry dzięki za pomoc Hej polecam mojego meza http://www.insole.pl Robert Rybak 667 99 26 26 gg 1091293 jest na prawde solidny, cierpliwy i lubi wyzwania (sam zbudowal pompe ciepla i wiele roznych urzadzen ) i ludzie go na prawde chwala bo wszystko robi tak jakby u siebie w domu instalowal a nawet i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 24.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 witam, czy mógłbym prosić o namiary na sprawdzone ekipy kładące tynki cementowo-wapienne? Najlepiej takie, które zmienią ściany krzywe na proste pozdrawiam Adam Dziękuję za przesłane dwa namiary i proszę o kolejne A przy okazji - kiedy montowaliście parapety wewnętrzne (przed czy po tynkach?) i gdzie we Wrocławiu można znaleźć największy ich wybór (najlepiej z róznych materiałów, bo tego też jeszcze z żoną nie ustaliliśmy )? pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 MichAsku, czy dasz juz spokoj panu Michalowi z tymi podbitkami:) Chlop sie nie opedzi:) Mich Asiek, nie jestem z Mrozowa. Mieszkam za Psim Polem na Pawlowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 24.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, byłbym bardzo wdzięczny za namiar na ekipę od dociepleń i tynków zewnętrznych. Sprawa jest pilna więc z góry dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Gdyby ktoś chciał skorzystać z moich brukarzy, których reklamowała już tutaj Natalia, to od razu informuję, że do mnie przyjdą "najwcześniej w połowie sierpnia" i przytrzymam ich minimum tydzień. Dzisiaj wpłaciłem zaliczkę i gość będzie zamawiał. Kostka Kaczmarek Holland czarna 32zł/m2, żółta 38zł/m2. Gość jak widać ma fajne rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts