adamrw 24.06.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mieszkam za Psim Polem na Pawlowicach. Ło matko polko... sąsiadka pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyot 24.06.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Hej...Z innej półki.Znacie sprawdzonego 'naprawiacza" pralek ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Adamrw, a Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, byłbym bardzo wdzięczny za namiar na ekipę od dociepleń i tynków zewnętrznych. Sprawa jest pilna więc z góry dziekuję za pomoc. Pan Radoslaw Pilarski - 0721080880 lub [email protected] Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.06.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Pytanie do wszystkich którzy maja schody drewniane samonośne Moje strasznie skrzypią, czy to normalne? Pomóżcie proszę, bo nie wiem sama może się czepiam, ale strasznie mnie to wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 To nie jest normalne. Moje nie skrzypia.Jolus, a moze jakas mala dietka by sie przydala:P:P:))) Ja nie chodze po swoich, dlatego nie skrzypia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 24.06.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Adamrw, a Ty gdzie? Ramiszów-Przylesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kolo pana prezydenta czy z drugiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.06.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Fakt, przydałaby się, ale to chyba nie wina tego. Moja chuda córka jak idzie skrzypią jeszcze bardziej. Ja już trochę wyszkoliłam się, żeby nie skrzypiały tak mocno, ale to niewiele daje. Dzięki ellaj, chyba to zareklamuję. Słychać bardzo nawet przy zamkniętych drzwiach w sypialni obok. A może jeszcze ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jolus, to byl oczywiscie zart. Glupi, bo glupi...Wydaje mi sie, ze nie powinny skrzypiec. Zawsze to stare podlogi skrzypialy, a schody pewnie masz nowe.Moze drewno nie bylo zbyt wysuszone i teraz pracuje i stad te trzaski. U mnie tylko schody na strych sa samonosne. Korzystam z nich rzadko, ale nie skrzypia. Moze dlatego, ze rzadko.Zapytaj Jarekkur lub Duch. Oni sie znaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.06.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzięki ellaj, popytam jeszcze żeby nie było, że się czepiam. Może wypowie się Godin, albo Trabi. Wy też macie chyba schody Kowalika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.06.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jola, ja mam od Andrzeja Migrelli z Bukowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 24.06.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 potrzebuje jakies namiary na producenta przesel ogrodzeniowych i bramy samonosnej z gory dziekuje za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 24.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Gdyby ktoś chciał skorzystać z moich brukarzy, których reklamowała już tutaj Natalia, to od razu informuję, że do mnie przyjdą "najwcześniej w połowie sierpnia" i przytrzymam ich minimum tydzień. Dzisiaj wpłaciłem zaliczkę i gość będzie zamawiał. Kostka Kaczmarek Holland czarna 32zł/m2, żółta 38zł/m2. Gość jak widać ma fajne rabaty witaj nie dosc ze gosc ma fajne rabaty to i cenowo jest konkurencyjny najblizszy termin jaki mi podal to wrzesien dlugo musialabym czekac i jeszcze zalatwic spanko musze zrezygnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 24.06.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzięki ellaj, popytam jeszcze żeby nie było, że się czepiam. Może wypowie się Godin, albo Trabi. Wy też macie chyba schody Kowalika? Jola u Ciebie pan Karol kladl kostke? wydaje mi sie ze namiary na niego mam od Ciebie wlasnie zadowolona z jego pracy jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.06.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Beatko, tak, pan Karol. Bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 24.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 potrzebuje jakies namiary na producenta przesel ogrodzeniowych i bramy samonosnej z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam Bemark, spróbuj w firmie ESTER (http://www.ester.home.pl/). Zamawialiśmy u nich bramę garażową i mamy wstępną wycenę ogrodzenia. Ceny mają takie w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 24.06.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzięki ellaj, popytam jeszcze żeby nie było, że się czepiam. Może wypowie się Godin, albo Trabi. Wy też macie chyba schody Kowalika? Trabi się nie wypowie, bo jak zamówił w marcu, czy kwietniu 2009 to teraz dopiero będzie montaż - to się nazywa harmonogram budowy !!! Ale zaznaczam, że to nasza wina, a nie stolarza. Jola, Kowalik będzie u nas za ok tydzień to podskoczy jak trzeba bo to rzut beretem przecież. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 bemark,mnie ostatnio atakuje firma http://www.nowoczesne-ogrodzenia.plale nie wiem jakie maja ceny - folder pokazuje, że wybór jaki się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kolo pana prezydenta czy z drugiej strony? z tego co się orientuje, to za chwilkę przeprowadza się do gminy Kobierzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts