Frankai 30.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Proszę o pomoc potrzebuje elektryka..moze ktos ma namiary na sprawdzonego i dysponujacego czasem elektryka ..dom 157m Polecano tutaj p.Kocota i forumowego Smoka. Zerknij wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.06.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Polecano tutaj p.Kocota i forumowego Smoka. Zerknij wstecz ale Smok przez najblizsze 2 tyg jest mooocno zajety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kocot Mietek 503-330-488, elektryk. Wiele razy go polecałam i wszyscy są zadowoleni : ) W Domino ja robiłam bramy ( garażowe) -i też mogę polecić, od nich dostałam namiar na bardzo fajnego chłopaka od klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Poszło emalią. Moim zdaniem jednak - powinnaś reklamować. To fachowiec odpowiada za jakość. Zwłaszcza jak się opóźniał, nie ma tam wcale Waszej winy związanej z naciskami. Tiaaa, ja już chce ŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Bemark, no cóż dobrze zacytowałaś-ja robiłam bramy kute w Dobrzykowicach. Nie zaskoczę chyba właściciela firmy pisząc - że nie jestem zadowolona. Zawalili nie tylko terminy, było dużo poprawek. Teraz zamówiłabym u faceta ( nie znam ulicy, od ul.Jedności Narodowej jest skrót do Leclerca i on przy malutkiej uliczce ma swoją firmę). Wycena była parę groszy droższa, wrażenie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.06.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej o Domino:(Namiar na pana od klinkieru tez by sie przydal.Natalia, a moze podasz mi numer do niego. Zostalo mi jeszcze pare elementow do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 30.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wybaczcie ale nie chce mi się przekopywać przez forum więc pytam. Czy ktoś z was kładł dachówkę creaton premion miedż angobowana i nie zostało wam przypadkiem kilka dachówek krawędziowych. Zabrakło nam 6 szt lewych i 9 szt prawych. Jak ktoś ma to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.06.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Michasiek, dzwoniłam do pana szklarza. Za lustro 80x90 chciał 145 zł. Znalazłam Pana Macieja w internecie i zadzwoniłam: ja - ile za lustro 80x80( wtedy nie znałam dokładnych wymiarów ) Pan Maciej - 120 zł ja - ale będę chciała dwa Pan Maciej - to policzymy jeszcze rabat ja - to za dwa 200 zł, pasuje Pan Maciej - pasuje Jak tylko będę znała drugi wymiar lustra, to Michał podjedzie i przywiezie, wtedy napiszę opinię o lustrach i transakcji i podam namiary na Pana Macieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 01.07.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Wybaczcie ale nie chce mi się przekopywać przez forum więc pytam. Czy ktoś z was kładł dachówkę creaton premion miedż angobowana i nie zostało wam przypadkiem kilka dachówek krawędziowych. Zabrakło nam 6 szt lewych i 9 szt prawych. Jak ktoś ma to chętnie odkupię. Czesc, Ja mam chyba ten rodzaj dachowki. Zostalo mi duzo podstawowej i troche gasiorow, a krawedziowych to watpie ale sprawdze i dam znac. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 [quote=Megana;4187551 ...ja - to za dwa 200 zł, pasuje Pan Maciej - pasuje Jak tylko będę znała drugi wymiar lustra, to Michał podjedzie i przywiezie, wtedy napiszę opinię o lustrach i transakcji i podam namiary na Pana Macieja No to super:) Może Pan w tzw. między czasie sie dorobił i ceny magicznie poszły górę To zamawiaj i oceniaj to może i ja będe mogła skorzystać Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 MichAsiek - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Megana, a nie sprawdzalas u tego , co Ci podalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ellaj - nie sprawdzałam, bo nie mogę znaleźć tego numeru Możesz napisać jeszcze raz, to jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 02.07.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Czy zastanawialiście się kiedyś nad folią aluthermo do izolowania poddasza ? Zapraszam do wątku o niej, bo jest to interesujący temat:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162565-Folia-aluthermo-quattro-kto%C5%9B-u%C5%BCywa%C5%82&p=4178320#post4178320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 02.07.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mili Państwo, czy macie namiary na rzetelną osobę na jednorazowe (gruntowne) sprzątanie mieszkania, która może wystawić rachunek? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Czy zastanawialiście się kiedyś nad folią aluthermo do izolowania poddasza ? Zapraszam do wątku o niej, bo jest to interesujący temat: Odpowiedziałem krótko i negatywnie. Jak chcesz znać pełną moją opinię z okresu badania to googlnij po superpolynum i moim nicku. Było to około 2003. Mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agiek 02.07.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mili Państwo, czy macie namiary na rzetelną osobę na jednorazowe (gruntowne) sprzątanie mieszkania, która może wystawić rachunek? Pozdrav Spróbuj tutaj: http://www.amaj.com.pl ; Andrzej Majewski- 503-327-682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Czy zastanawialiście się kiedyś nad folią aluthermo do izolowania poddasza ? Zapraszam do wątku o niej, bo jest to interesujący temat: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162565-Folia-aluthermo-quattro-kto%C5%9B-u%C5%BCywa%C5%82&p=4178320#post4178320 a orientujesz sie ile kosztuje 1m2 tej folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 02.07.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 witam poszukuje ekipy do wykonania ogrodzenia /brama samonosna +furtka +przesla/ namiary w rozsadnej cenie mile widzianepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.07.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Megana, to jest jego strona http://www.masterart.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts