cyberbronek 16.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Czesc, Czy komus nie zostalo na zbyciu kilka plytek Stonewood z Nowej Gali w kolorze SW03??http://www.nowa-gala.com.pl/pl/index/html/id:3/collection:4396/STONEWOODze wstepnych szacunkow zabraknie mi 4 szt. w formacie 30x60 i 6 szt. 15x60.Chetnie odkupie jezeli ktos chce sie pozbyc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 16.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Czy możecie się pochwalić informacją gdzie i za ile zamawialiście jakiś kontener [i jak duży] na odpady pobudowlane? Działka zaczyna przypominać śmietnik i trza byłoby się tego trochę pozbyć... Ceny są różne w zależności od wielkości kontenera. http://www.jagodka.wroclaw.pl/, http://www.eko-logis.com.pl/, http://ekom.wroclaw.pl/?module=kontakt, firma bager (ale oni mają chyba tylko małe kontenery). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 17.07.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Dziękuje bardzo za odpowiedzi w sprawie pstryczków elektryczków. Zapisane.A u nas od wczoraj rozpoczęło się kafelkowanie parteru...super, super, super. W kolejce czeka parkiet, a za nim schody (ale to dopiero po zasłuzonym urlopie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 17.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Dzięki wojgocowi i MaLinie_Wro za namiary na kontenery. Będę sprawdzać wszystkie dostępne to się pochwalę potem na forum rezultatami, może komuś się jeszcze przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 3.6=14.4 Tak mi wyszło organoleptycznie Mam profile do LED-ów. W mleczny włożyłem ciepłe 14.4W, a w przezroczyste 3.6W (ciepły i zimny). Przełączałem głównie ciepłe 14.4 i 3.6 i ... nie widziałem różnicy To po co przepłacać? Ten mleczny z tego co kojarzę miał przepuszczać 72% światła. Chyba jest gorzej, bo po zdjęciu widać dużą różnicę. Tak ze 2 razy jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 18.07.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam Grupę. Planuję budowę w Dobrzykowicach - projekt z ARCHON-u. Bardzo proszę o namiary na solidne ekipy budowlane. poszukuję także kierownika budowy. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 20.07.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Nie mozna generalizowac Nasi tak po sobie posprzatali, ze nawet nastepna ekipa byla zachwycona. Chyba, ze przy tynkach gipsowych mniej sie brudzi... A czy mogę poprosić o namiar na tych tynkarzy? Właśnie szukam poleconych ekip. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.07.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 A czy mogę poprosić o namiar na tych tynkarzy? Właśnie szukam poleconych ekip. Z góry dziękuję Poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 20.07.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Mam do sprzedania stemple budowlane, ok 110-120 szt [może nawet więcej], po 4.50 zł/ szt. Do tego gratis dokładam te cieńsze albo niepełnowymiarowe. Jest tez trochę desek i OSB po szalunkach [gratis w pakiecie ze stemplami]. Do osobistego odbioru, Wrocław, Pawłowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 22.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Czy coś się stało, że przez 2 dni nikt nic na Wrocławskiej nie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.07.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 wszyscy pracują na budowach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 I nie tylko na budowach Pozdrawiamy wszystkich A tak przy okazji, co zrobić ze ścianą, na której była zrobiona gładź gipsowa, potem była poprawiana i teraz po pomalowaniu łuszczy się, odlatują kawałki gipsu Czy ktoś się już z tym spotkał i ma jakąś radę, co z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 wszyscy pracują na budowach:) W te upały słabo widzę taką pracę Chyba, że uruchamiacie zraszacze nawadniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 23.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam serdecznie Grupę, właśnie jestem na etapie wyboru elektryka. Mam pytanie ile średnio płaciliście elektrykowi za punkt (robocizna + materiały). Wielkie dzięki za informację. Pozdrawiam Kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 24.07.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 We wrześniu ubiegłego roku płaciłam elektrykowi 30 zeta za punkt. Wyszło 3800 robocizna i 4200 materiał. W tym papiery do odbioru i podłączenie do skrzynki. Jakby co - elektryk Kocot polecany tu na forum ze sto razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 24.07.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Powiedzcie mi, gdzie dostanę najlepszy rabacik na Legranda we Wro, bo za tydzień się wprowadzamy, a ze ścian sterczą kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 apropo zraszaczy mam fajnego Pana od nawodnien jakby ktoś reflektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 24.07.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Puszczę tutaj bo na pchli targ chyba mało kto zagląda.Mam do sprzedania dwie palety pustaków stropowych teriva keramzytobetonowych - jedne puste, drugie deklowane - oddam w dobrej cenie - bo mi zaczyna przeszkadzać na placu. Nie zapewniam transportu.Po szczegóły zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekgr 24.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Przepraszam, że się wcina, ale czy ktoś z P.T. Grupowiczów nie zna namiarów na dobrego inspektora nadzoru? Nawet Pan Google nie pomaga w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 25.07.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Może komuś się przyda, namiary i ceny kontenerów na odpady budowlane. Pojemniki ok 7m3. Ceny netto [VAT 7% do dodania]. Telefony łatwe do znalezienia w sieci. EKOM 300 zł - kontener do tygodnia czasu, zabierają wcześniej na telefon - NIE POLECAM, wypięli się na mnie w dniu podstawienia kontenera ALFA EKO 350 zł - kontener na max 4 dniEKO LOGIS 280-350 zł [w zależności od rodzaju odpadów] - kontener do 3 dniJAGÓDKA 380 zł - kontener do 4 dni Dopisuję:M-TRANS - 350 zł - w ciągu 2h od telefonu miałam kontener na działce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts